- 8 Ocak 2019
- 4.583
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.541
Çok teşekkür ederim aminHoşgeldin, sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini
Altın kemer de var mıBeni kesmiyo kız çeyrek, yarım, tam bile olsa yok takıp takıştıracam bi şıkır şıkır gezcem tam mardinli oldum gari burda dura dura
Oralara gelin gidilir ama gelin alınmaz,batarız. O ne altın takmadir yahu. Gelin bir silkelense 2 daire alacak pistten inemeden.Beni kesmiyo kız çeyrek, yarım, tam bile olsa yok takıp takıştıracam bi şıkır şıkır gezcem tam mardinli oldum gari burda dura dura
Hoşgeldiniz,Merhaba bizde eşimle seneye bu zamana kadar ev için altın biriktirmeyi düşünüyoruz bu ay 6 çeyrek 24 ay 1 gram aldık beni de ekler mısınız
Olma mıAltın kemer de var mı
Aslen memleket neresiBeni kesmiyo kız çeyrek, yarım, tam bile olsa yok takıp takıştıracam bi şıkır şıkır gezcem tam mardinli oldum gari burda dura dura
Burda satan bi yer var canim sanırım kargo yapıyordur bi gondereyim de bak. Bu sene annem yapamaz muhtemelen ben oradan sipariş verecegimBize her yil urfadan eşimin bir müşterisi biber salçası, kuru patlıcan yolluyordu.
Bu sene hepsi sırayla korona olduğu için o işlere girmemisler.
Netten bu tarz ürünler aldığınız güvenilir temiz yerler var mı kızlar.
Birkaç yer buldum ama tavsiye varsa daha iyi olur.
Özellikle biber salçası çok kullaniyoruz
Kız deme zaten ne görsem istiyorum geçen bi videoda gördüm o kemerlerden eşim hemen değiştirmeye çalıştı videoyu korkusundanAltın kemer de var mı
Benim arkadaşım Mardin değil ama doğuda bir yere gelin gitti.Oralara gelin gidilir ama gelin alınmaz,batarız. O ne altın takmadir yahu. Gelin bir silkelense 2 daire alacak pistten inemeden.
Sana zahmet canımBurda satan bi yer var canim sanırım kargo yapıyordur bi gondereyim de bak. Bu sene annem yapamaz muhtemelen ben oradan sipariş verecegim
Ayy evet ya hele urfa falan fena o konuda, düğün görmek istemiyorum altın aşeririm falan şimdi durduk yereOralara gelin gidilir ama gelin alınmaz,batarız. O ne altın takmadir yahu. Gelin bir silkelense 2 daire alacak pistten inemeden.
Konyalıyım canım ama kökenimiz doğu ordan girdi herhal kanımaAslen memleket neresi
Merak ettim.
Hey maşallahBenim arkadaşım Mardin değil ama doğuda bir yere gelin gitti.
KV falan hep öğretmen, çok modern insanlardı. Espiri yapıyorduk hep, onlarda öyle altın çok yok bizim gibiler derdi.
Kına gecesi olacak, normalde gelinin eline altın konur ya damadın babaannesi geldi ayak parmağına da kına yakılacak bizde adet dedi, kızın ayak bileklerine altın zinciri doladı.
Zincir dediysem böyle pranga gibi bir şeydi.
O arkadaşım ile düğün alışverişine ben gitmiştim. Kız kardeşi falan yok, bana o zaman bir ayakkabı bir de çeyrek almışlardı.
Onun dugunundeki altını bir de Kapalıçarşı'da vitrinde gördüm ben. Erkek tarafından herkes altın taktı, düğünde calgicilara falan hep altın dağıttılar.
Gönlüne göre damadın olsunHey maşallah
Kızıma öyle bi damat bulcam hayirlisiyla
Önce bana altin sonra kızımaGönlüne göre damadın olsun
25 yaşındayım Bir senelik evliyim ev hanımıyım eşim askeri personel cocuk düşünüyorum olmuyorHoşgeldiniz,
Kendinizden biraz bahseder misiniz.
Canim kara mürverde hangi markayı kullaniyosun?Güle güle kullan canım
Körü soslu tavuk yaptım refika tarifli, fena değil di, cok alışkın değilim
Çay, namaz, mola
Dünde erken kalkmama rağmen gündüz uyuyamadım, omega ve kara mürver içiyorum ondan, mı enerjim yerinde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?