Beni kesmiyo kız çeyrek, yarım, tam bile olsa yok takıp takıştıracam bi şıkır şıkır gezcem tam mardinli oldum gari burda dura dura
Oralara gelin gidilir ama gelin alınmaz,batarız. O ne altın takmadir yahu. Gelin bir silkelense 2 daire alacak pistten inemeden.

Burda satan bi yer var canim sanırım kargo yapıyordur bi gondereyim de bak. Bu sene annem yapamaz muhtemelen ben oradan sipariş verecegim

Oralara gelin gidilir ama gelin alınmaz,batarız. O ne altın takmadir yahu. Gelin bir silkelense 2 daire alacak pistten inemeden.
Benim arkadaşım Mardin değil ama doğuda bir yere gelin gitti.
KV falan hep öğretmen, çok modern insanlardı. Espiri yapıyorduk hep, onlarda öyle altın çok yok bizim gibiler derdi.
Kına gecesi olacak, normalde gelinin eline altın konur ya damadın babaannesi geldi ayak parmağına da kına yakılacak bizde adet dedi, kızın ayak bileklerine altın zinciri doladı.
Zincir dediysem böyle pranga gibi bir şeydi.
O arkadaşım ile düğün alışverişine ben gitmiştim. Kız kardeşi falan yok, bana o zaman bir ayakkabı bir de çeyrek almışlardı.
Onun dugunundeki altını bir de Kapalıçarşı'da vitrinde gördüm ben. Erkek tarafından herkes altın taktı, düğünde calgicilara falan hep altın dağıttılar.

Ayy evet ya hele urfa falan fena o konuda, düğün görmek istemiyorum altın aşeririm falan şimdi durduk yere

Hey maşallah
Kızıma öyle bi damat bulcam hayirlisiyla

Canim kara mürverde hangi markayı kullaniyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…