- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.561
evden gec ciktik, fazla bakinamadik. Esime kot, bana iki penye ve isyerinde toplantilarda giye bilecegim iki kazak. Kizimada gelecek günler bakarim. Kazaklar misal 40€ dan 30€ a düsmüsdü, kasada birdaha indirim yapildi 20€ a geldi teki. Esimin levis pantolu 89€ dan 69€ ya geldi.Indirimdeyken alışveriş mantikli asmin:)
Bulunca bende yapıyorum çocuklara.
kiz at kendini adamin boynuna sıkı sıkı sarıl diyorum sanaYa ne diyosun
Getirdiği vitamin ilaçlarını parasını aldı benden
Boşuna büyükbaş demiyorum
Iyi geceler kizlar biraz ağrım var ilaç alıp yatıcam
Herşey zor günler için
Onun parasını benim param benim param yine benim param
evden gec ciktik, fazla bakinamadik. Esime kot, bana iki penye ve isyerinde toplantilarda giye bilecegim iki kazak. Kizimada gelecek günler bakarim. Kazaklar misal 40€ dan 30€ a düsmüsdü, kasada birdaha indirim yapildi 20€ a geldi teki. Esimin levis pantolu 89€ dan 69€ ya geldi.
Bide bir kumas pantolon bulsam is icin yeterli. Müsteriyle görüsmedigim günler zaten kot ve penye giyorum. Evde dahada bluz filan var, yeter is icin.
senin basvurdugun diger isler noldu biri ile anlasmis gibiydin merak ettim.Selam kızlar
Öğlenden sonra ofise uğradım. Birkaç arkadaş da gelmişti, sohbet arası genel bir degerlendirme yaptık. Herkes karamsar ve umutsuz, iş aramaya baslayan çok. Ben yönetime yakın olduğum için söylediklerime anlam yuklemesinler diye konuşmadım ama durumun parlak olmadığı çok açık.
Kasap alışverişi yaptım.
Yarın da uğrayacağım şirkete, kimse olmayacak biraz islerimi toparlar bir süre daha gitmem.
ah be benim esimin ailesi yapiyor cok da güzel oluyor uzak yere satmiyorlardir ama herhalde.Bize her yil urfadan eşimin bir müşterisi biber salçası, kuru patlıcan yolluyordu.
Bu sene hepsi sırayla korona olduğu için o işlere girmemisler.
Netten bu tarz ürünler aldığınız güvenilir temiz yerler var mı kızlar.
Birkaç yer buldum ama tavsiye varsa daha iyi olur.
Özellikle biber salçası çok kullaniyoruz
nasilsin daha iyi oldun mu witch?Iyi geceler kizlar biraz ağrım var ilaç alıp yatıcam
alisveris edesim geldievden gec ciktik, fazla bakinamadik. Esime kot, bana iki penye ve isyerinde toplantilarda giye bilecegim iki kazak. Kizimada gelecek günler bakarim. Kazaklar misal 40€ dan 30€ a düsmüsdü, kasada birdaha indirim yapildi 20€ a geldi teki. Esimin levis pantolu 89€ dan 69€ ya geldi.
Bide bir kumas pantolon bulsam is icin yeterli. Müsteriyle görüsmedigim günler zaten kot ve penye giyorum. Evde dahada bluz filan var, yeter is icin.
ben cocuklarla uyuyakalmisim sarap da icmistim azcikHuhu almanlar hâlâ uyumamış
Onlarda öyleymiş.Benim arkadaşım Mardin değil ama doğuda bir yere gelin gitti.
KV falan hep öğretmen, çok modern insanlardı. Espiri yapıyorduk hep, onlarda öyle altın çok yok bizim gibiler derdi.
Kına gecesi olacak, normalde gelinin eline altın konur ya damadın babaannesi geldi ayak parmağına da kına yakılacak bizde adet dedi, kızın ayak bileklerine altın zinciri doladı.
Zincir dediysem böyle pranga gibi bir şeydi.
O arkadaşım ile düğün alışverişine ben gitmiştim. Kız kardeşi falan yok, bana o zaman bir ayakkabı bir de çeyrek almışlardı.
Onun dugunundeki altını bir de Kapalıçarşı'da vitrinde gördüm ben. Erkek tarafından herkes altın taktı, düğünde calgicilara falan hep altın dağıttılar.
Biri olumluydu oranın üretim tesisinde korona cikmis, personel işyerinde karantinaya alınmış. Hasta olan eve diğerleri caliaya devam, Sırayla herkes.senin basvurdugun diger isler noldu biri ile anlasmis gibiydin merak ettim.
Güzel indirimler yakalamışsın cnm güle güle kullanın..evden gec ciktik, fazla bakinamadik. Esime kot, bana iki penye ve isyerinde toplantilarda giye bilecegim iki kazak. Kizimada gelecek günler bakarim. Kazaklar misal 40€ dan 30€ a düsmüsdü, kasada birdaha indirim yapildi 20€ a geldi teki. Esimin levis pantolu 89€ dan 69€ ya geldi.
Canım kuru patlıcanı İpek hanım çiftliğinden alıyorum tavsiye ederimBize her yil urfadan eşimin bir müşterisi biber salçası, kuru patlıcan yolluyordu.
Bu sene hepsi sırayla korona olduğu için o işlere girmemisler.
Netten bu tarz ürünler aldığınız güvenilir temiz yerler var mı kızlar.
Birkaç yer buldum ama tavsiye varsa daha iyi olur.
Özellikle biber salçası çok kullaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?