- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.581
Geçen yıllarda oradan alışverişim olmuştu, aklıma gelmedi hiç. Bakayım, teşekkürler.Canım kuru patlıcanı İpek hanım çiftliğinden alıyorum tavsiye ederim
Saolasın kuzuBereketli olsun canım
Pintinin önde gideniyim deme yaTabi bahsediyim her ay kenara para yada altın atıp iki yada üç ayda bir bileziğe çeviriyorum, bilezik manyağıyım böbreğimi satıp alasım bile geliyo bazengüneydoğuda yaşıyoruz doğu görevindeyiz o yüzden buradaki maaş fazlayken ne yapsam kar, sonra batıda düşecek çünkü bide çocuk olunca masraf artcak, öyle masrafımızda olmaz herşeyden kısarım pintinin önde gideniyim ama eşim azcuk savurgandır, merak ettiğiniz bişey varsa onları da cevaplarım
Sağolun hoşbuldum, valla benim adam da hakkımda öyle düşünüyodur herhalde, kendi parasını harcatmıyorum adama ama napim çok değerli bi liram bilemPintinin önde gideniyim deme ya
Okadarı da iyi değil
Benim evde var öyle bitane
Hayat cok zorlasıyor oyle insanla
Hosgeldiniz
Hey AllahımYa ne diyosun
Getirdiği vitamin ilaçlarını parasını aldı benden
Boşuna büyükbaş demiyorum
Ne güzel bizde olabilsek keske öyleSağolun hoşbuldum, valla benim adam da hakkımda öyle düşünüyodur herhalde, kendi parasını harcatmıyorum adama ama napim çok değerli bi liram bilem
Hosgeldinizz25 yaşındayım Bir senelik evliyim ev hanımıyım eşim askeri personel cocuk düşünüyorum olmuyordaha aklıma.bisi gelmedi ☺
SundanGünaydın kızlar
Cennetmeyvesii nasıl oldun dün ağrım var demiştin iyisindir inşallah
babyloading87 yaa biberon kurutmalık nedir ya artık çok değişik ve gereksiz ürünler olduğunu düşünüyorum bebek eşyalarında ben 200 lira demişsin bide şaka gibi
Sundan
Bak ben indirimli bulmusım 200 tl
Amann sarı beze ters cevir gitsin
İndirime gelSundan
Bak ben indirimli bulmusım 200 tl
Amann sarı beze ters cevir gitsin
Evet bende kesin öyle olcam bide bizimki biraz zor oldu pek kıymetli olcak ne bulursam toplarım kesin battımNe güzel bizde olabilsek keske öyle
Ama cocuk olunca is değisiyor
Ben dün kendimi biberon kurutmalık bakarken buldım
Su cim olanlardan 200 küsür lira almadım tabi ama eger yenidogan olsa kesin alırdm aa bu da lazım diye
Cocuk olunca herseyi almak istiyor insan
Süpermis güle güle kullanınGünaydın kızlar bayağıdır yazmıyorum birikim demişken geçen hafta aldığım bilekliğimi paylaşayım
İlk zmaan cozutuyor insanda sonra neye ihtiyac var neye yok ona göre alıyor.Evet bende kesin öyle olcam bide bizimki biraz zor oldu pek kıymetli olcak ne bulursam toplarım kesin battım
Ay yok çok şey alırım ama asla lüks almam çok kızdığım bişeydir zaten markaymış vs kalite zaten belli oluyo fiyatla ölçülen bişey değil bence, aileler de baya bişey yapcak aslında bize pek iş düşmicek gibi ama yine de alırız tabi hevesliyizİlk zmaan cozutuyor insanda sonra neye ihtiyac var neye yok ona göre alıyor.
Misal carters dan 100 liralık cıtcıtlı badylere ihtiyac yokmus
Ben aldım siz almayın.
Annem carsıdan 10 liralık 10 tane aldı aynı isi görüyor☺
Cocık esyasında lüxe kacmaya cidden gerek yok.
Zaten ins emerse en büyük kalem mama.
1 yılda apartman dikerdim mamaya verilen paraya ama emmedi cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?