Pintinin önde gideniyim deme ya
Okadarı da iyi değil
Benim evde var öyle bitane
Hayat cok zorlasıyor oyle insanla
Hosgeldiniz

Kızlar planlamalarımdan sonra kalan paramla 70€ ve 0.50 gr altın aldım. karamelli_turta canımcım yama yapabilir misin?

Böylelikle son 6 aylık hedefime 0.50 gr altın kaldı. Planladığımdan daha erken biriktirmiş oldum inanamıyorum gerçekten ilk defa hedefli birikim yapmış oldum ben, ne kadar etkiliymiş hedef koymak!

Bu aydan başlamak üzere babamın bir kredisini biz üstlendik, tarla için çektiği bir kredi. Normalde taksitlerin sayıca yarısını kardeşim yarısını ben ödeyecektim. Kardeşim 2 aydır ödeyememiş haberim yoktu. Öyle olunca ilk yarıyı biz aldık. Kredi nedeniyle randımanlı bir birikim yapamayabilirim, ben zaten kredi tutarından biraz daha fazlasını ayırabiliyordum. En azından yarım ya da 1gr altın almaya çalışacağım ama bakalım

Pintinin önde gideniyim deme ya
Okadarı da iyi değil
Benim evde var öyle bitane
Hayat cok zorlasıyor oyle insanla
Hosgeldiniz
Sağolun hoşbuldum, valla benim adam da hakkımda öyle düşünüyodur herhalde, kendi parasını harcatmıyorum adama ama napim çok değerli bi liram bilem

Ya ne diyosun
Getirdiği vitamin ilaçlarını parasını aldı benden
Boşuna büyükbaş demiyorum
Hey Allahım
Benimkinin taksi parasına dönmüs bu
Bende haftalardır kızı almaya taksiyle gidiyorm cmrtsileri
Bu hafta yok taksi param dedim
Tmm ben alırım kızı dedi
40 tl taksi parası vermek zor geldi

Sağolun hoşbuldum, valla benim adam da hakkımda öyle düşünüyodur herhalde, kendi parasını harcatmıyorum adama ama napim çok değerli bi liram bilem
Ne güzel bizde olabilsek keske öyle
Ama cocuk olunca is değisiyor
Ben dün kendimi biberon kurutmalık bakarken buldım
Su cim olanlardan 200 küsür lira almadım tabi ama eger yenidogan olsa kesin alırdm aa bu da lazım diye
Cocuk olunca herseyi almak istiyor insan

Sundan
Bak ben indirimli bulmusım 200 tl
Amann sarı beze ters cevir gitsin

Eklentiler

• 92748D89-84E3-472A-A7E4-5B4AF358BFC3.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 102
Sundan
Bak ben indirimli bulmusım 200 tl
Amann sarı beze ters cevir gitsin
İndirime gel Ay şu Bulaşık eldivenleri gibi aynı oda aynı bunun gibi gereksiz bişey zaten bana göre
Ya kullanan kullanıyor tabide bana okadar gereksiz geliyorki şu taşınma sonrası herşey gereksiz sankidün doğrama tahtasını attım çöpe benim adam sıkıldın atacak bişey kalmayınca bunumu attın diyoray napayım tahtası aralanmış makinaya attım bikaç kere aceleyle arasına bişeyler sıkışıp bakteri üretir diye düşündüm dedim hiç ikna olmuşa benzemiyordu surat ifadesien son kendini atmamdan korkuyor sanırım

Evet bende kesin öyle olcam bide bizimki biraz zor oldu pek kıymetli olcak ne bulursam toplarım kesin battım

Evet bende kesin öyle olcam bide bizimki biraz zor oldu pek kıymetli olcak ne bulursam toplarım kesin battım
İlk zmaan cozutuyor insanda sonra neye ihtiyac var neye yok ona göre alıyor.
Misal carters dan 100 liralık cıtcıtlı badylere ihtiyac yokmus
Ben aldım siz almayın.
Annem carsıdan 10 liralık 10 tane aldı aynı isi görüyor
Cocık esyasında lüxe kacmaya cidden gerek yok.
Zaten ins emerse en büyük kalem mama.
1 yılda apartman dikerdim mamaya verilen paraya ama emmedi cadı

Ay yok çok şey alırım ama asla lüks almam çok kızdığım bişeydir zaten markaymış vs kalite zaten belli oluyo fiyatla ölçülen bişey değil bence, aileler de baya bişey yapcak aslında bize pek iş düşmicek gibi ama yine de alırız tabi hevesliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…