- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.601
aldıklarınızı güle güle kullanin canimevden gec ciktik, fazla bakinamadik. Esime kot, bana iki penye ve isyerinde toplantilarda giye bilecegim iki kazak. Kizimada gelecek günler bakarim. Kazaklar misal 40€ dan 30€ a düsmüsdü, kasada birdaha indirim yapildi 20€ a geldi teki. Esimin levis pantolu 89€ dan 69€ ya geldi.
Bide bir kumas pantolon bulsam is icin yeterli. Müsteriyle görüsmedigim günler zaten kot ve penye giyorum. Evde dahada bluz filan var, yeter is icin.
çok ağrım var canım ilaç aldım yatiyorum.nasilsin daha iyi oldun mu witch?
madem her hafta alsın sanki onun çocuğu değil 40lira benimkinin 1 günlük sigara parasiHey Allahım
Benimkinin taksi parasına dönmüs bu
Bende haftalardır kızı almaya taksiyle gidiyorm cmrtsileri
Bu hafta yok taksi param dedim
Tmm ben alırım kızı dedi
40 tl taksi parası vermek zor geldi
ağrım var canım kalkamadın bugün ilaç aldım yatiyorumGünaydın kızlar
Cennetmeyvesii nasıl oldun dün ağrım var demiştin iyisindir inşallah
babyloading87 yaa biberon kurutmalık nedir ya artık çok değişik ve gereksiz ürünler olduğunu düşünüyorum bebek eşyalarında ben 200 lira demişsin bide şaka gibi
Gule güle kullan canım çok guzelmisGünaydın kızlar bayağıdır yazmıyorum birikim demişken geçen hafta aldığım bilekliğimi paylaşayım
İyi günlerde kullanın.Günaydın kızlar bayağıdır yazmıyorum birikim demişken geçen hafta aldığım bilekliğimi paylaşayım
Süpermis güle güle kullanın
aldıklarınızı güle güle kullanin canim
çok ağrım var canım ilaç aldım yatiyorum.
madem her hafta alsın sanki onun çocuğu değil 40lira benimkinin 1 günlük sigara parasi
ağrım var canım kalkamadın bugün ilaç aldım yatiyorum
Gule güle kullan canım çok guzelmis
İyi günlerde kullanın.
Dün 780 den aldımAltın yine çıkışta. Şu sıra biraz sabit kalır beklentim var ama piyasa oynak. Eylül sonu Ekim başını çok merak ediyorum. İnşallah beklediğim hızlı tırmanma gerçekleşmez.
Nerelerin ağrıyor canım ya. Ne iyi gelir acaba.aldıklarınızı güle güle kullanin canim
madem her hafta alsın sanki onun çocuğu değil 40lira benimkinin 1 günlük sigara parasi
Kazık da yesek altın hep telafi ediyor.Dün 780 den aldım
Kazıklandım mı ya dedim
Suan nette 787:S
Kuyumcuda 800 dür Allah bilir:S
Yilin bitmesine 4 ay varken hemdeKızlar planlamalarımdan sonra kalan paramla 70€ ve 0.50 gr altın aldım.karamelli_turta canımcım yama yapabilir misin?
Böylelikle son 6 aylık hedefime 0.50 gr altın kaldı. Planladığımdan daha erken biriktirmiş olduminanamıyorum gerçekten ilk defa hedefli birikim yapmış oldum ben, ne kadar etkiliymiş hedef koymak!
Bu aydan başlamak üzere babamın bir kredisini biz üstlendik, tarla için çektiği bir kredi. Normalde taksitlerin sayıca yarısını kardeşim yarısını ben ödeyecektim. Kardeşim 2 aydır ödeyememiş haberim yoktu. Öyle olunca ilk yarıyı biz aldık. Kredi nedeniyle randımanlı bir birikim yapamayabilirim, ben zaten kredi tutarından biraz daha fazlasını ayırabiliyordum. En azından yarım ya da 1gr altın almaya çalışacağım ama bakalım
En doğru yoldasin.Sağolun hoşbuldum, valla benim adam da hakkımda öyle düşünüyodur herhalde, kendi parasını harcatmıyorum adama ama napim çok değerli bi liram bilem
Dun çeyrek kuyumcuda 800 idi canım. Bereketli olsun.Dün 780 den aldım
Kazıklandım mı ya dedim
Suan nette 787:S
Kuyumcuda 800 dür Allah bilir:S
Nerelerin ağrıyor canım ya. Ne iyi gelir acaba.
İlacın da yan etkisi varmış,acaba o mu yapıyor. Dualarım seninle.
Allah razı olsun kızlar
canim ya umarim agrilarin hemencik geceraldıklarınızı güle güle kullanin canim
Yilin bitmesine 4 ay varken hemde
Hedef belirlemek her zaman işe yarıyor gerçekten.
Koalam benim 6 aylik,yıllığı geçtim 5 yıllık hedeflerim bile var, yapmışım çizmişim 2017de, iki buçuk yıl olmuş hedeflerle ilerlemeye başlayalı vay be geçen zamana bak.Kesinlikle turtacım hedef belirlemek çok etkiliymiş. 2018den beri düzenli birikim yapıyorum ama hiç hedef koymamıştım. Beni en zorlayacak şekilde hedef koydum bu defa ve çok kolay oldu anlayamadım
Hedef gerçekten önemliymiş.
Selam,Canim kara mürverde hangi markayı kullaniyosun?
Kredi öderken birikim yapmak kolay olmuyor yaKoalam benim 6 aylik,yıllığı geçtim 5 yıllık hedeflerim bile var, yapmışım çizmişim 2017de, iki buçuk yıl olmuş hedeflerle ilerlemeye başlayalı vay be geçen zamana bak.
Birikime tam anlamıyla baslayali da bu 5.yil
2016 /17 yillarinda krediler vs de vardi ilk hedef onlari bitirmekti, onlar bittikten sonra çok daha iyi ilerledim.
30 dönüm noktam benimdeKredi öderken birikim yapmak kolay olmuyor ya
Biz de ancak başlayabildik birikime, hala kredi var ama en azından kredi sabitken gelirler artıyor çok şükür artanı birikim yapma şansımız oldu nihayet. Ben hayatımda ilk kez altın biriktirmeye başladım, yaş 30ama napalım şimdiye kadar borçlar harçlar uğraştık kısmet şimdiyeymiş
Böyle böyle başlıyor zaten30 dönüm noktam benimde
Kredi varken birikim miktarini ona göre hedef aldim.
Meselâ aylik 1.000 tl değil de 100 tl gibi.
Hattâ ilk birikimim kumbaraca biriken 20 küsür tl idi yil;aralık 2015
Nereden nereye diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?