Günaydın,

bugün annem gelecek yine. Yarın sabah doktor randevusu var.
Kızım bugün gec kalktı, ama esim 6 da uyandı, bende tabi, sonra kızım bi ara su istedi, bide tuaf tuaf rüyalar gördüm. Parca parca uyuyunca maf oluyor insan ya.
Bugün yemek derdim yok. Annem lahmacun getircekmiş. Yufka ekmegide yapmıs.
Eşimin randevusu sabah olcaktı, öglene ertelenmiş. Böylece alişveriş kaldı. Belki cocukla ben çıkarım, bi bakim. Yarında ehliyet sınavı var benimkinin.
Yeni evin contratı geldi dün Onuda kızım uyurken hazırlayıp postaya veririm bugün.
Deposit 2500€ onuda bugün yolluyacagım. Yeni evdeki kiracılar iki hafta içinde çıkcaklar, ardından renove edilcek ev.
Dün kiracıları arayıp eve birdaha gelip biraz ölçüleri ala bilirmiyiz diye sordum.
Gelin tabi, hiç sorun degil dediler.
İlk gittigimizdede kadin bizle cikip otobüs duragini göstermisdi, sizi gara arabayla birakayim mi diye sormusdu.
Cok cok sempatik diler.
Bu hafta gidip odalari ölceriz. Onlarada bi cikolata alayim giderken tesekür olarak.
Simdide hanimefendiye kahvalti hazirliyayim, sonra belki alisverise giderim bakalim.

aldıklarınızı güle güle kullanin canim
nasilsin daha iyi oldun mu witch?
çok ağrım var canım ilaç aldım yatiyorum.
Hey Allahım
Benimkinin taksi parasına dönmüs bu
Bende haftalardır kızı almaya taksiyle gidiyorm cmrtsileri
Bu hafta yok taksi param dedim
Tmm ben alırım kızı dedi
40 tl taksi parası vermek zor geldi
madem her hafta alsın sanki onun çocuğu değil 40lira benimkinin 1 günlük sigara parasi
ağrım var canım kalkamadın bugün ilaç aldım yatiyorum
Günaydın kızlar bayağıdır yazmıyorum birikim demişken geçen hafta aldığım bilekliğimi paylaşayım
Gule güle kullan canım çok guzelmis

Kendime iş çıkardım. Evin bütün güneşlik storlarını yıkadım,eşim de astı. Ay tertemiz oldular,sevindim.
Halılarım yıkamada,mutfak halısını da ben yıkadım bugün. Yerim geniş olsa hepsini yıkarım, doğal detarjanla,kimyasalsız.
Ama el mahkum işte.
Mutfak dolaplarını,kendi dolaplarımizi her hafta silerim. Çocuklara bu sene kendiniz yapacaksınız dedim. Boşaltıp,silip kendileri yerleştiriyor,işimin biri azaldı böylece. Zaten odalarını ben toplamiyorum uzun zamandır. Sorumluluk onlarda.

Teşekkür ederim kızlar daha iyileri hepimizin olsun
Süpermis güle güle kullanın
İyi günlerde kullanın.

Altın yine çıkışta. Şu sıra biraz sabit kalır beklentim var ama piyasa oynak. Eylül sonu Ekim başını çok merak ediyorum. İnşallah beklediğim hızlı tırmanma gerçekleşmez.
Dün 780 den aldım
Kazıklandım mı ya dedim
Suan nette 787:S
Kuyumcuda 800 dür Allah bilir:S

Nerelerin ağrıyor canım ya. Ne iyi gelir acaba.
İlacın da yan etkisi varmış,acaba o mu yapıyor. Dualarım seninle.

Yilin bitmesine 4 ay varken hemde
Hedef belirlemek her zaman işe yarıyor gerçekten.
Sağolun hoşbuldum, valla benim adam da hakkımda öyle düşünüyodur herhalde, kendi parasını harcatmıyorum adama ama napim çok değerli bi liram bilem
En doğru yoldasin.
Zaten erkelerin bütçe ile alâkası yok hiç olmazsa sen birşeyler yapip açığı kapamış oluyorsun.

Son düzenleme:
canim ya umarim agrilarin hemencik gecer

Yilin bitmesine 4 ay varken hemde
Hedef belirlemek her zaman işe yarıyor gerçekten.

Kesinlikle turtacım hedef belirlemek çok etkiliymiş. 2018den beri düzenli birikim yapıyorum ama hiç hedef koymamıştım. Beni en zorlayacak şekilde hedef koydum bu defa ve çok kolay oldu anlayamadım

Hedef gerçekten önemliymiş.

Koalam benim 6 aylik,yıllığı geçtim 5 yıllık hedeflerim bile var, yapmışım çizmişim 2017de, iki buçuk yıl olmuş hedeflerle ilerlemeye başlayalı vay be geçen zamana bak.
Birikime tam anlamıyla baslayali da bu 5.yil
2016 /17 yillarinda krediler vs de vardi ilk hedef onlari bitirmekti, onlar bittikten sonra çok daha iyi ilerledim.

Son düzenleme:
Kredi öderken birikim yapmak kolay olmuyor ya
Biz de ancak başlayabildik birikime, hala kredi var ama en azından kredi sabitken gelirler artıyor çok şükür artanı birikim yapma şansımız oldu nihayet. Ben hayatımda ilk kez altın biriktirmeye başladım, yaş 30 ama napalım şimdiye kadar borçlar harçlar uğraştık kısmet şimdiyeymiş

30 dönüm noktam benimde
Kredi varken birikim miktarini ona göre hedef aldim.
Meselâ aylik 1.000 tl değil de 100 tl gibi.
Hattâ ilk birikimim kumbarada biriken 20 küsür tl idi yil;aralık 2015
Nereden nereye diyelim.

Son düzenleme:
30 dönüm noktam benimde
Kredi varken birikim miktarini ona göre hedef aldim.
Meselâ aylik 1.000 tl değil de 100 tl gibi.
Hattâ ilk birikimim kumbaraca biriken 20 küsür tl idi yil;aralık 2015
Nereden nereye diyelim.
Böyle böyle başlıyor zaten
Azdan azdan bi bakıyosun çok olmuş
Bu topiklerin de çok faydası oldu valla iyi ki açmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…