- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.621
Çok harcadik bizde blond zamanında.Böyle böyle başlıyor zaten
Azdan azdan bi bakıyosun çok olmuş
Bu topiklerin de çok faydası oldu valla iyi ki açmışsın❤
Olsun o harcama da gerekliydi belki de bir şeyleri fark etmek için. Hep bugünü yaşamakla olmuyor yarını da düşünmeye başlıyorsun insan farkına varıyor.. Evet niyet önemli gerisi geliyor zatenÇok harcadik bizde blond zamanında.
Hiç birikim yapmadik,aklimiza bile gelmedi.
Nasilki maaşlar gelir gelmez yinede hep ekside olfarkettim o zaman yanlışları gördüm.
Gelir düzeyimiz belli ama yinede az da olsa birşeyler yapmak için hareket etmek gerekiyordu.
Çok acemice bile adım atilsa da yeterki niyet olsun.
Mutlaka gerçek oluyor.
Gerçekten öyle.Olsun o harcama da gerekliydi belki de bir şeyleri fark etmek için. Hep bugünü yaşamakla olmuyor yarını da düşünmeye başlıyorsun insan farkına varıyor.. Evet niyet önemli gerisi geliyor zatenhele hele ben yapabiliyorum duygusu gelince insan daha bi gaza geliyo ben şu an elime geçen her ekstra parayı altına yatırmak istiyorum şansıma da ben birikime başladım altın fırladı bu sene
Ben bunu oyuncak sandim o kadar cahilim bu konularda, sonra okudumSundan
Bak ben indirimli bulmusım 200 tl
Amann sarı beze ters cevir gitsin
Geçmiş olsunCennetmeyvesii nasıl oldun kuzu
Bugün iş arkadaşlarımdan birinin de testinin pozitif çıktığını öğrendik.
Bütün ailesine ve hatta sulalesine de bulastirmis.
Kendisi ayakta atlatıyor ama aileden hastanede olanlar varmış.
Çok dikkatli olmak lazım
Teşekkür ederimKmsl Hnd güle güle kullan bilekligini
Hep bu cahillikten hayatımız kaydıKırklareli'de bir cigkoftecinin korona testi pozitif çıkmış evde izolasyon verilmiş ama ateşim yok kendimi de iyi hissediyorum deyip satış yapmaya başlamış
Tabi ceza kesilmiş.
Yazık ne demeye satmaya devam edebiliyor hayret.
kronikuykucu taşındım mi canım
selam kızlarrr
Iyiyim demeyi çok isterdimCennetmeyvesii nasıl oldun kuzu
Bugün iş arkadaşlarımdan birinin de testinin pozitif çıktığını öğrendik.
Bütün ailesine ve hatta sulalesine de bulastirmis.
Kendisi ayakta atlatıyor ama aileden hastanede olanlar varmış.
Çok dikkatli olmak lazım
cok gecmıs olsun canım ya Rabbim şifa versınIyiyim demeyi çok isterdim
Kemiklerimi birbirinden ayırıyorlar sanki
Nolur kendinize çok dikkat edin. Çok zormus
Hastaliktanmi yalnizliktanmi bilmiyorum ağlayıp duruyorum ara ara
annem orda ben burda yalniziz.
Adama dedimki bana bisey olursa çocuklarımı üvey anneye bırakma iki elim yakında olur. Altınlarımı çocuklarımın hesabına yatır harcarsan zehir zıkkım olsun.Diyorki su halde bile bana laf söylüyosun bisey olmaz merak etme hem ben bidaha evlenmem
Büyük konuşma dedim.
benim kayınvalıdem de kına da elime bilezik koymustuBenim arkadaşım Mardin değil ama doğuda bir yere gelin gitti.
KV falan hep öğretmen, çok modern insanlardı. Espiri yapıyorduk hep, onlarda öyle altın çok yok bizim gibiler derdi.
Kına gecesi olacak, normalde gelinin eline altın konur ya damadın babaannesi geldi ayak parmağına da kına yakılacak bizde adet dedi, kızın ayak bileklerine altın zinciri doladı.
Zincir dediysem böyle pranga gibi bir şeydi.
O arkadaşım ile düğün alışverişine ben gitmiştim. Kız kardeşi falan yok, bana o zaman bir ayakkabı bir de çeyrek almışlardı.
Onun dugunundeki altını bir de Kapalıçarşı'da vitrinde gördüm ben. Erkek tarafından herkes altın taktı, düğünde calgicilara falan hep altın dağıttılar.
O boş odaların bir ara dile gelip yaşadıkları eziyeti anlatması lazım.selam kızlarrr
yazamadım size sagolun dusundugunuz için
cuma tasındık şükür
kaba esyalar vs yerlestik ama detayların ayrıntılarında sıkıntı varyani cekmecelerde ama istedıgım duzende degıl.bu arada hiç yerlesmeyen seylerimde var.
kombi malesef anca bugün geldi 10-15gun olacak alalı. dogalgazın acılması cuma falan olurmus
dogalgaz acılmadan servıs gelıp ankastreleri baglamıyor.
dolapcıya mutfak ıcın sıparıs verdik o da cuma sanırım kapaksız halde verecek kapaklar pesıne gelcek. mutfaga epey esyam sıgmadı bos odada duruyolar.
dıger evde kıler gıbı odam vardı burda yok temızlık stokları cocuk bezleri ıslak mendıller falan bos odada.
bide banyo duvarından su sızıyo o iş cıktı muteahhıt halledicek aradı hemen ustayı,kombiyi aldıgımız yermiş hiç begenmedım tiplerini zaten.
cam balkon 15 gunu bulurmus.
kombi,dolap vs derken usta vs gelıyo dıye halılarımı da sermedim butun her sey bıtsın oyle yapım dedim.
tüm bunların yanında cuma günü 14 gun iznim bitiyor pazartesi iş basıdaha bi dk dınlenemedim bile.
Adam haklı mı ne diyeceğim ama buna da aglamandan korkuyorumIyiyim demeyi çok isterdim
Adama dedimki bana bisey olursa çocuklarımı üvey anneye bırakma iki elim yakında olur. Altınlarımı çocuklarımın hesabına yatır harcarsan zehir zıkkım olsun.Diyorki su halde bile bana laf söylüyosun bisey olmaz merak etme hem ben bidaha evlenmem
Büyük konuşma dedim.
Yaa witt iyilesin inş bir an önce.Iyiyim demeyi çok isterdim
Büyük konuşma dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?