Böyle böyle başlıyor zaten
Azdan azdan bi bakıyosun çok olmuş
Bu topiklerin de çok faydası oldu valla iyi ki açmışsın
Çok harcadik bizde blond zamanında.
Hiç birikim yapmadik,aklimiza bile gelmedi.
Nasilki maaşlar gelir gelmez yinede hep ekside oldugumuzu farkettim o zaman yanlışları gördüm.
Gelir düzeyimiz belli ama yinede az da olsa birşeyler yapmak için hareket etmek gerekiyordu.
Çok acemice bile adım atilsa da yeterki niyet olsun.
Mutlaka gerçek oluyor.

Son düzenleme:
Olsun o harcama da gerekliydi belki de bir şeyleri fark etmek için. Hep bugünü yaşamakla olmuyor yarını da düşünmeye başlıyorsun insan farkına varıyor.. Evet niyet önemli gerisi geliyor zaten hele hele ben yapabiliyorum duygusu gelince insan daha bi gaza geliyo ben şu an elime geçen her ekstra parayı altına yatırmak istiyorum şansıma da ben birikime başladım altın fırladı bu sene

Gerçekten öyle.
O noktaya gelmeden olmuyormuş bende farkettim geç de olsa.
2017de aldığım 3bin tl gün parasi ile 3 ata alıyormuşum.
Şimdi nerede.
1 tane alirsin onunda üzerine ekleme yaparsan.
Birikim yapmasaydik ev alamazdik blond.
Belkide bu muhitten olmazdi.
Ilk hedef onu bitirmek.
Altin candir,hiç üzmez

Geçmiş olsun

Hep bu cahillikten hayatımız kaydı

T tatlu
Nerdesin.

kronikuykucu naptin cnm iyice yerleştin mi evine
selam kızlarrr
yazamadım size sagolun dusundugunuz için
cuma tasındık şükür
kaba esyalar vs yerlestik ama detayların ayrıntılarında sıkıntı var yani cekmecelerde ama istedıgım duzende degıl.bu arada hiç yerlesmeyen seylerimde var.
kombi malesef anca bugün geldi 10-15gun olacak alalı. dogalgazın acılması cuma falan olurmus
dogalgaz acılmadan servıs gelıp ankastreleri baglamıyor.
dolapcıya mutfak ıcın sıparıs verdik o da cuma sanırım kapaksız halde verecek kapaklar pesıne gelcek. mutfaga epey esyam sıgmadı bos odada duruyolar.
dıger evde kıler gıbı odam vardı burda yok temızlık stokları cocuk bezleri ıslak mendıller falan bos odada.
bide banyo duvarından su sızıyo o iş cıktı muteahhıt halledicek aradı hemen ustayı,kombiyi aldıgımız yermiş hiç begenmedım tiplerini zaten.
cam balkon 15 gunu bulurmus.
kombi,dolap vs derken usta vs gelıyo dıye halılarımı da sermedim butun her sey bıtsın oyle yapım dedim.
tüm bunların yanında cuma günü 14 gun iznim bitiyor pazartesi iş bası daha bi dk dınlenemedim bile.

Iyiyim demeyi çok isterdim
Kemiklerimi birbirinden ayırıyorlar sanki
Nolur kendinize çok dikkat edin. Çok zormus
Hastaliktanmi yalnizliktanmi bilmiyorum ağlayıp duruyorum ara ara
annem orda ben burda yalniziz.
Adama dedimki bana bisey olursa çocuklarımı üvey anneye bırakma iki elim yakında olur. Altınlarımı çocuklarımın hesabına yatır harcarsan zehir zıkkım olsun. Diyorki su halde bile bana laf söylüyosun bisey olmaz merak etme hem ben bidaha evlenmem
Büyük konuşma dedim.

cok gecmıs olsun canım ya Rabbim şifa versın

benim kayınvalıdem de kına da elime bilezik koymustu
görümceminde eşi adıyamanlı düğününde altın kemer takmıslar. fotolarında falan 40tan fazla bılezıgı vardı. esının tarafının borçlari olmuş hepsı gıtmıs malesef. cok sukur tekrar calısarak ev araba aldılar birikimleri de var.

O boş odaların bir ara dile gelip yaşadıkları eziyeti anlatması lazım.
Biz dağınıklığı görmemek için boş odanın kapısını kapatiyorduk kordidordaki dolap gelince düzene girdi
Sen de benim taktiği yap. parça parça yaparsın, kafana göre.
Güle güle oturun

Adam haklı mı ne diyeceğim ama buna da aglamandan korkuyorum
Sen kendini düşün şu an sadece, bir an evvel iyi olmaya bak.

Yaa witt iyilesin inş bir an önce.
Ilacin kacinci günü yarin 3 galiba.
Ağlama ve moralini yüksek tut allahın izniyle iyi olacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…