Aynen L'Oreal prof. O yoksa Koleston alıyorum.
Avona bakacağım ama o kadar fiyat farkı varsa ben de üye olurum.
Uzunca süre daha kuaföre gidemem zaten bu gidişle

Sanada çok geçmiş olsun canim
valla teyzeyle hala bende kıyas bile edilemez. Görümcelerimin çocuklarıma aldığı hediyelerden anliyorum verdikleri değeri. Lcwnin falan outletinde atletten bozma tişörtleri alıyorlar kvde de ay çok guzelmiiisss diyorböyle bakıyorum.
Bende halayim ama cocukalrima ne alırsam onlarada öyle alıyorum.
Evlilik yıldönümü hediyesi aldım kendime
Güle güle kullan canım kutlu olsun yıldönümünüz.
2 koli nedir ya arkadaş biz 1 top istiyoruz da çıngar çıkarıyorlar vay millette ne veliler var

Hepinize teşekkür ederim canlar
Bugün iyiyim çok şükür ağrılarım oldukça azaldı.
Annemden haber almaya çalışıyorum su mübarek günde rabbim bize bagislasin onu insallah
Canım pozitif düşün artık tedavi yönünden daha tecrübeli doktorlarımız ben annenin yakında iyileşeceğine inanıyorum
Senin ağrılarının geçmesinede çok sevindim

Hünkâr beğendiyse bende beğenirim yolla banada

Aynen L'Oreal prof. O yoksa Koleston alıyorum.
Avona bakacağım ama o kadar fiyat farkı varsa ben de üye olurum.
Uzunca süre daha kuaföre gidemem zaten bu gidişle
Bir yerden bulup bir dene canım. Begenirsen kullanırsın. Koleston çok iyi renk çıkarıyor ama saç düşmanı. Çok kurutuyor. Belki ondan kuruyor saçların.

Hanımlar merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Her ay 1500-2000 lira kadar ayırıyorum. Turuncu hesaba yatırıyorum. Aylık 40-50 lira faiz veriyor.
Ev kirası için biriktiriyorum. Senelik ödüyoruz. Bu yıl haziranda verdik. Gelecek yılın kirasında hazır. Elimde 20 bin kadar bir para var. Gelecek yıl haziranda 16 bin lirası kiraya gidecek. Yani bir yıl birikimde bekleyebilir. Bunun hepsine ve aylık ayırdığım parayla altın almak istiyorum. Fiziki altın mı -evde saklamak zor olur gibi- bankada altın hesabı mı tavsiye edersiniz?
Yani en azından bir yıl kalan kısmı iki yıllık sürede para duracak. Benim cesaret edemediğim konu yüksek fiyatlı alıp, satarken çok kaybım olur mu? Kar eder miyim?
Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen.

Şu an kimse altın al ya da alma diyemez. Benim al diyebileceğim kişiler al-satçilardan çok al-yat yapabilecek, bozdurmayi düşünmeyen kişiler. Uzun vade istiyor yani. 1 sene sonra sabit de kalabilir,2 ye de katlayabilir. Piyasa bir çok uzmanı bile terste bıraktı.

Hepinize teşekkür ederim canlar
Bugün iyiyim çok şükür ağrılarım oldukça azaldı.
Annemden haber almaya çalışıyorum su mübarek günde rabbim bize bagislasin onu insallah
Allah acil şifalar versin inşallah, doktorlar çok deneyim kazandı artık, gençleri bile çabuk atlatsınlar diye yoğun bakıma alıyorlar. İnşallah hemencecik çıkar anneniz. Kaç yaşında anneniz?

Allah acil şifalar versin inşallah, doktorlar çok deneyim kazandı artık, gençleri bile çabuk atlatsınlar diye yoğun bakıma alıyorlar. İnşallah hemencecik çıkar anneniz. Kaç yaşında anneniz?
55 yaşında cnm

ne dersi canim?

Hünkâr beğendiyse bende beğenirim yolla banada
İlk kez yapacağım
Eşim olacak mı diye dalga geçiyor, ben de mastecheteki garson gibi inandık şefim, biz bu işi başaracağız diyorum.
Olmazsa kahvemsinin spesyali diye adını değiştirir yediririm artık
Normalde annem her gittiğimizde eşime yaptığı için evde hiç yapmamıştım.

Bir yerden bulup bir dene canım. Begenirsen kullanırsın. Koleston çok iyi renk çıkarıyor ama saç düşmanı. Çok kurutuyor. Belki ondan kuruyor saçların.
Yakınındaki kuaforlerde Avon satıyorlar birine sipariş vereceğim.
Bu sefer deneyeyim beğenirsem üye olurum senin gibi, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…