- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.841
Aynen L'Oreal prof. O yoksa Koleston alıyorum.Hangi marka alıyorsun. Loreal profesyonel alıyordum,piyasada en iyi oydu. Her yerde bulunmuyordu,kuaför mlz satan depolarda oluyordu. Rastgele arkadaştan bu boyayı aldım. Baktım sonuç aynı fiyat 3 te1. Taşınırken üye yap beni,milletten aramayayim dedim. Bayağı zaman oldu.
Sanada çok geçmiş olsun canimGünaydın
Cennetmeyvesii şifa diliyorum annene rabbim güç kuvvet versin inşallah
Size bu satırları ellerim sargılı yazıyorum sabah sabah 2 elimede çay döktümkurumun sağlık görevlisi karışım krem sürüp sardı şuan sağ el yüzük parmğı ve küçük kardeşiyle günlük ihtiayçlarımı karşılamaya çalışıyorum
valla teyzeyle hala bende kıyas bile edilemez. Görümcelerimin çocuklarıma aldığı hediyelerden anliyorum verdikleri değeri. Lcwnin falan outletinde atletten bozma tişörtleri alıyorlar kvde de ay çok guzelmiiisss diyorAklıma şey geldi
Teyze anne yarısıdır diye paylaşım yapılıyor ya sosyal medyada
Teyze olmak var da hala olmak yok musu yapılmıştı
Yeğen sonuçta tabiki ince düşünülür.
İlk yeğen, bir tanecik gelin ellerinden geleni yapmışlar
Taze görümce kahvemsi tafar tutar
Güle güle kullan canım kutlu olsun yıldönümünüz.Evlilik yıldönümü hediyesi aldım kendime
2 koli nedir ya arkadaş biz 1 top istiyoruz da çıngar çıkarıyorlar vay millette ne veliler varGünaydın arkadaşlar
Ufaklığı ortaokul kaydına götürdüm. 2 koli A4 rica ettiler. Aklımda yokken oradan Bim e geçtim,onları aldım. Allah'tan kalabalık dağılmıştı, biraz da kırtasiye ürünleri ekledim. 250 verdim çıktım. Daha bayağı extra olur alınacak. Bunlar yedek bir nevi.
Canım pozitif düşün artık tedavi yönünden daha tecrübeli doktorlarımız ben annenin yakında iyileşeceğine inanıyorumHepinize teşekkür ederim canlar
Bugün iyiyim çok şükür ağrılarım oldukça azaldı.
Annemden haber almaya çalışıyorum su mübarek günde rabbim bize bagislasin onu insallah
Hünkâr beğendiyse bende beğenirim yolla banadaOrtalığı topladık, birkaç parça stokluk siparişi verdik netten.
Marketten de stoga takviye yaptım.
Aldıkça listeden siliyorum.
Akşam için hünkar begendi ve cacık yapacağım.
Fırın açılmışken bir de poğaça atarım peşine kahvaltıya çeşit olur.
Bir yerden bulup bir dene canım. Begenirsen kullanırsın. Koleston çok iyi renk çıkarıyor ama saç düşmanı. Çok kurutuyor. Belki ondan kuruyor saçların.Aynen L'Oreal prof. O yoksa Koleston alıyorum.
Avona bakacağım ama o kadar fiyat farkı varsa ben de üye olurum.
Uzunca süre daha kuaföre gidemem zaten bu gidişle
Ya yakın olsak 3 öğün beslerdim ben seni. Hastaya, yaşlıya hiç kıyamam.Hünkâr beğendiyse bende beğenirim yolla banada
Şu an kimse altın al ya da alma diyemez. Benim al diyebileceğim kişiler al-satçilardan çok al-yat yapabilecek, bozdurmayi düşünmeyen kişiler. Uzun vade istiyor yani. 1 sene sonra sabit de kalabilir,2 ye de katlayabilir. Piyasa bir çok uzmanı bile terste bıraktı.Hanımlar merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Her ay 1500-2000 lira kadar ayırıyorum. Turuncu hesaba yatırıyorum. Aylık 40-50 lira faiz veriyor.
Ev kirası için biriktiriyorum. Senelik ödüyoruz. Bu yıl haziranda verdik. Gelecek yılın kirasında hazır. Elimde 20 bin kadar bir para var. Gelecek yıl haziranda 16 bin lirası kiraya gidecek. Yani bir yıl birikimde bekleyebilir. Bunun hepsine ve aylık ayırdığım parayla altın almak istiyorum. Fiziki altın mı -evde saklamak zor olur gibi- bankada altın hesabı mı tavsiye edersiniz?
Yani en azından bir yıl kalan kısmı iki yıllık sürede para duracak. Benim cesaret edemediğim konu yüksek fiyatlı alıp, satarken çok kaybım olur mu? Kar eder miyim?
Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen.
Allah acil şifalar versin inşallah, doktorlar çok deneyim kazandı artık, gençleri bile çabuk atlatsınlar diye yoğun bakıma alıyorlar. İnşallah hemencecik çıkar anneniz. Kaç yaşında anneniz?Hepinize teşekkür ederim canlar
Bugün iyiyim çok şükür ağrılarım oldukça azaldı.
Annemden haber almaya çalışıyorum su mübarek günde rabbim bize bagislasin onu insallah
55 yaşında cnmAllah acil şifalar versin inşallah, doktorlar çok deneyim kazandı artık, gençleri bile çabuk atlatsınlar diye yoğun bakıma alıyorlar. İnşallah hemencecik çıkar anneniz. Kaç yaşında anneniz?
iyi günlerde kullan canimEvlilik yıldönümü hediyesi aldım kendime
ne dersi canim?Bugün hava serin serin, aldım kitabımı defterimi parka geldim ders çalışıyorum
Ara verdim, mahalleye bakayım dedimeve dönerken de stokluk bir şeyler alacağım. Esas alışverişi aybaşında yapacağız inşallah ama ben yine de bir iki şeye bakmak istiyorum. Bakalım bir gram altından ne kadar uzaklaşacağım
İlk kez yapacağımHünkâr beğendiyse bende beğenirim yolla banada
Yakınındaki kuaforlerde Avon satıyorlar birine sipariş vereceğim.Bir yerden bulup bir dene canım. Begenirsen kullanırsın. Koleston çok iyi renk çıkarıyor ama saç düşmanı. Çok kurutuyor. Belki ondan kuruyor saçların.
Maki müşavirlik yeterlilik mi yoksaYeterlik sınavım var Asminim ona çalışıyorum
kiz annen daha cok genc. Kolayca atlatir. Icini ferrah tut canim55 yaşında cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?