Insallah
uyutmuslar. Kuzum inşallah acı cekmiyordur. Plazma arıyoruz su an. O olmazsa biz kimsesiz kalırız. Rabbim bizi kimsesiz koymasin
Canım bak hiç aklına öyle şeyler getirme. Annen cidden çok genç, atlatcak kesin agrı hisetmez uyuyorsa canım. Gönlünü ferrah tut. Herşey iyi olacak.

Insallah
uyutmuslar. Kuzum inşallah acı cekmiyordur. Plazma arıyoruz su an. O olmazsa biz kimsesiz kalırız. Rabbim bizi kimsesiz koymasin

Facebookta plazma sayfasi kurulmus diye okumustum. Bilgileri atarsan bende sosyal medyada paylasirim

Bereketli olsun, tabiki ekliyorum

Merhaba ,
4 bin tl si kira için değil sanirim o miktar yakin zamanda kullanilmayacaksa altin alinabilir.
Ama paranin tamamıyla altin al diyemem.
Altin bu belli olmaz düşerde mağdur olursan üzülürüm.
Yillik kira haricindeki birikimin ile altin alabilirsin bence bu durumda.
Saklamasi problem olacaksa altin hesabindan da alınabilir.
Ytd.

Küçüğün artik ortaokullu mu oluyor
Nasil bir heyecani vardir şimdi kimbilir.

Facebookta plazma sayfasi kurulmus diye okumustum. Bilgileri atarsan bende sosyal medyada paylasirim
Çok teşekkür ederim. Bulundu plazma çok şükür. Hastane işlerini halledip konyadan getirecek kardeşim insallah

Bugün çantasını takmış evde geziyordu.
Ah dedim,ne hallere düştü çocuklar.
Ya çok hevesliler işte çocuklar.
Ben daha okul için kırtasiye alışverişi hiç yapmadim.
Büyük oğlumun öğretmeni ile görüştüm.
Bazi siniflar için plânlanan durum öğrenci sayısı azaltilip, gruplara ayrilarak başlanacak gibi görünüyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…