- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.861
oda ne diye kara kara düsünüyorum burdaYeterlik sınavım var Asminim ona çalışıyorum
Hayat bir sınav Asmin kimi yazılı kimi sözlüoda ne diye kara kara düsünüyorum burdatürkyede sürekli insanlar sinava gidiyor sanki. Cözemedim ben sistemi
Insallahkiz annen daha cok genc. Kolayca atlatir. Icini ferrah tut canim
Canım bak hiç aklına öyle şeyler getirme. Annen cidden çok genç, atlatcak kesinInsallah
uyutmuslar. Kuzum inşallah acı cekmiyordur. Plazma arıyoruz su an. O olmazsa biz kimsesiz kalırız. Rabbim bizi kimsesiz koymasin
Insallah
uyutmuslar. Kuzum inşallah acı cekmiyordur. Plazma arıyoruz su an. O olmazsa biz kimsesiz kalırız. Rabbim bizi kimsesiz koymasin
Aynen ben daha yaşlı diye düşünmüştüm, maşallah genç.kiz annen daha cok genc. Kolayca atlatir. Icini ferrah tut canim
Insallah
Bereketli olsun, tabiki ekliyorumkaramelli_turta selam canım, dün 1 gr daha aldım.
Listeyi güncelleyebilir misin? Bir de ikinci altı aylık hedefler kısmına beni de ekleyebilir misin, 10 gr hedefim ☺
Kumbarada da para biriktiriyorum o listeye de beni alabilirsin istersen
Merhaba ,Hanımlar merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Her ay 1500-2000 lira kadar ayırıyorum. Turuncu hesaba yatırıyorum. Aylık 40-50 lira faiz veriyor.
Ev kirası için biriktiriyorum. Senelik ödüyoruz. Bu yıl haziranda verdik. Gelecek yılın kirasında hazır. Elimde 20 bin kadar bir para var. Gelecek yıl haziranda 16 bin lirası kiraya gidecek. Yani bir yıl birikimde bekleyebilir. Bunun hepsine ve aylık ayırdığım parayla altın almak istiyorum. Fiziki altın mı -evde saklamak zor olur gibi- bankada altın hesabı mı tavsiye edersiniz?
Yani en azından bir yıl kalan kısmı iki yıllık sürede para duracak. Benim cesaret edemediğim konu yüksek fiyatlı alıp, satarken çok kaybım olur mu? Kar eder miyim?
Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen.
Küçüğün artik ortaokullu mu oluyorGünaydın arkadaşlar
Ufaklığı ortaokul kaydına götürdüm. 2 koli A4 rica ettiler. Aklımda yokken oradan Bim e geçtim,onları aldım. Allah'tan kalabalık dağılmıştı, biraz da kırtasiye ürünleri ekledim. 250 verdim çıktım. Daha bayağı extra olur alınacak. Bunlar yedek bir nevi.
Çok teşekkür ederim. Bulundu plazma çok şükür. Hastane işlerini halledip konyadan getirecek kardeşim insallahFacebookta plazma sayfasi kurulmus diye okumustum. Bilgileri atarsan bende sosyal medyada paylasirim
Çok teşekkür ederim. Bulundu plazma çok şükür. Hastane işlerini halledip konyadan getirecek kardeşim insallah
Gözünüz aydın canım, çok sevindim.Çok teşekkür ederim. Bulundu plazma çok şükür. Hastane işlerini halledip konyadan getirecek kardeşim insallah
Bugün çantasını takmış evde geziyordu.Küçüğün artik ortaokullu mu oluyor
Nasil bir heyecani vardir şimdi kimbilir.
Gözün aydın canım. Şifa olsun annecigine inşallah.Çok teşekkür ederim. Bulundu plazma çok şükür. Hastane işlerini halledip konyadan getirecek kardeşim insallah
Kıyamam ya, biz nasil heyecanlanirdik okulun ilk günleri.Bugün çantasını takmış evde geziyordu.
Ah dedim,ne hallere düştü çocuklar.
Çok çok sevindim wittcherimÇok teşekkür ederim. Bulundu plazma çok şükür. Hastane işlerini halledip konyadan getirecek kardeşim insallah
Ya çok hevesliler işte çocuklar.Bugün çantasını takmış evde geziyordu.
Ah dedim,ne hallere düştü çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?