Kv gelir gelmez kışlık hazirliklarina başlamış gelini yatakta yuvarlanırken
Kamber biber ekmiş Kp im köydeki bahçeye,
Onlari toplayıp getirmiş,doğrayip pişirmişler.
Yarin da iki kasa domates alip bütün biberli lutenitsa yapacakmış onlari birleştirip.
Ayrica minik aci biberleri de kozleyip kavanozlamis.
Kışın çok seviyoruz hepsini.
Pazar günü de göçmen lutenitsasi yapacağız, evde olduğum gün yapalim dedim bir kişi fazla olunca daha iyi tâbi.

Özel okul mu acaba?

Ben de devlet okulundayım, mevcutlar çok, sınıflarımız küçük, nasıl mesafe koyacaklar merakla bekliyorum Buna rağmen 1. Sınıflar açılacak.
Gruplara ayrilabilir belki çocuklar ama okullarin açılıp açılmayacağı da şu an bence net değil.

Ben özel sektördeyim bir şekilde normal düzene dönüldü,sadece bir hafta ara verildi üretime.
Bir yerde adim atilmali tâbi herkes tedirgin oluyor ama tüm sektörler evde kalsa durum daha da vahim olabilir ekonomik açıdan.

Kendime bir sürü bakım yaptim, malum kraliçe anama gidiyoruz yarın
Ufak bir valiz de yaptım iki üç gün kalacagiz.
Tatlı yaptım, birer kavanozda lutis ve soslardan anneme ve geline koydum.
Sabah erkenden kardeşim gelip alacak kahvaltıyı da birlikte yapacağız. Pandemi süresince nikah ve düğün dışında görüşmedik.
6,5 ay sonra ilk kez ailemle uzun vakit geçireceğiz. İlk kez aileden uzak yaşayıp her fırsatta memlekete gitmek isteyenleri anladım, zormuş

Esimin bir ablasi bize 4 saat uzak. Esimde iki yildir görmedi, izni hep türkye icin kullaninca. Haftaya 5 günlügüne gidecek, cok sevincli. Annemde ayni gün kendi evine döncek. Bende kizimla artik 5 gün keyf yapip arkadaslarla bulusurum zamanlari olursa.

Hosgeldiniz, biraz kendinizden bahsederseniz tanışalım
Hoşbulduk Teşekkürler Yaş 26 Bekarım . Makina mühendisiyim tasarımla ılgılenıyorum . Çeyrek yapmaya başladım inşallah pişman olmam

sagol canım Allah razı olsun valla epey yoruldum ya her aksam ev sılmekten gınaa geldım hala ayaklarımızın altı hep toz
bu aksam halıları serdım napım artık kirlenırse kırlensın bi süre hep böyle toz çıkar dedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…