- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.881
Özel okul mu acaba?Ya çok hevesliler işte çocuklar.
Ben daha okul için kırtasiye alışverişi hiç yapmadim.
Büyük oğlumun öğretmeni ile görüştüm.
Bazi siniflar için plânlanan durum öğrenci sayısı azaltilip, gruplara ayrilarak başlanacak gibi görünüyor dedi.
Oğlum devlet okulunda.Özel okul mu acaba?
Ben de devlet okulundayım, mevcutlar çok, sınıflarımız küçük, nasıl mesafe koyacaklar merakla bekliyorumOğlum devlet okulunda.
Gruplara ayrilabilir belki çocuklar ama okullarin açılıp açılmayacağı da şu an bence net değil.Ben de devlet okulundayım, mevcutlar çok, sınıflarımız küçük, nasıl mesafe koyacaklar merakla bekliyorumBuna rağmen 1. Sınıflar açılacak.
Maki müşavirlik yeterlilik mi yoksa
Benim bildiğim tek yeterlilik oDoktora yeterlik tatlım
Benim bildiğim tek yeterlilik o
Umarım başarılı olursun canim
Yıllar yıllar önceydi, çok şükür geçti gittiAma o da yeterliliğin babasıymış yanimalimusavirolabilmek.com
İnşallah kahvemsim, sağolasın
Insallah hersey gönlünce olur canimDoktora yeterlik tatlım
Hosgeldiniz, biraz kendinizden bahsederseniz tanışalımHedef Yıl Sonuna Kadar 15 Çeyrek Altın . Yarın 2 Tane alıcam .
Esimin bir ablasi bize 4 saat uzak. Esimde iki yildir görmedi, izni hep türkye icin kullaninca. Haftaya 5 günlügüne gidecek, cok sevincli. Annemde ayni gün kendi evine döncek. Bende kizimla artik 5 gün keyf yapip arkadaslarla bulusurum zamanlari olursa.Kendime bir sürü bakım yaptim, malum kraliçe anama gidiyoruz yarın
Ufak bir valiz de yaptım iki üç gün kalacagiz.
Tatlı yaptım, birer kavanozda lutis ve soslardan anneme ve geline koydum.
Sabah erkenden kardeşim gelip alacak kahvaltıyı da birlikte yapacağız. Pandemi süresince nikah ve düğün dışında görüşmedik.
6,5 ay sonra ilk kez ailemle uzun vakit geçireceğiz. İlk kez aileden uzak yaşayıp her fırsatta memlekete gitmek isteyenleri anladım, zormuş
Hoşbulduk Teşekkürler Yaş 26 Bekarım . Makina mühendisiyim tasarımla ılgılenıyorum . Çeyrek yapmaya başladım inşallah pişman olmamHosgeldiniz, biraz kendinizden bahsederseniz tanışalım
sagol canım Allah razı olsun valla epey yoruldum ya her aksam ev sılmekten gınaa geldım hala ayaklarımızın altı hep toz@babyloading87 Evin tekrar hayırlı olsun, arkadaşların dediği gibi eve yerleşmen zaman alır, bizim nerdeyse iki yıl oldu ama hala garajda açılmamış kutular var. ( 2 yıldır açmadıysak gerek yok demek ki çöpe atalım diyor) tadini çıkar evinin kendini youma hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?