- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.061
Dualarimiz anneciginle canimEtiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
Annemin daha 10 günü bulur yoğun bakımdan çıkması ama değerleri daha iyiye gidiyor. Yeni plazmalar arıyoruz yeni yükleme yapılması lazım
Onun dışında bol bol kuran okuyoruz dua ediyoruz. Rabbim büyük ol derse olur
Çok sevindim canım bol bol sosyal medya üzerinden yayın sosyal medya çok etkiliEtiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
Annemin daha 10 günü bulur yoğun bakımdan çıkması ama değerleri daha iyiye gidiyor. Yeni plazmalar arıyoruz yeni yükleme yapılması lazım
Maşallah canım. Çok sevindim. İyi olacak annen de Allah'ın izniyle inşallah.Etiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
Canım çakma lutenitsa tarifini yaptım çok da güzel oldu, teşekkür ederim.karamelli_turta kuzeninin bebeği hayırlı olsun canim.
Bu devirde dört çocuk yapmak maddi manevi çok zor, umarım gerekli yeterliliği vardır.
Kisliklari da hemen hallettiniz canım ne güzel, afiyetle yiyin
Teşekkür ederim canım. Biz de öğrencilerimizi çok özledik.Yeni eğitim öğretim dönemimiz tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayirli olsun
Çocuklarımız çok özledi okullarini ve sizi.
@tatluiyiniyetli blondemary
Sagol turtisim ağız tadıyla yeriz inşallah hepimizBereketli olsun iyiniyetlicim.
Kışlıklar hazirlaniyor :)
Ohhh daha iyi olacak insallhhEtiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
Allah şifasını versin, tez zamanda sağlıkla kavuştursun annenle seni inşallah, hep aklımdasınız, çok dua ediyorumEtiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
Hoşgeldin cnm,ozledik senimerhaba kızlar nasılsınız baya oldu girmeyeli. korona mahvetti bizi çalışma düzenimizi alt üst etti sonrasın da eşim rahatsızlandı 1 hafta 10 gün kadar hastanede kaldık sonra 2 çocuğum rahatsuzlandı derken herşey normale döndü diye sevinirken yakın temaslı olduğum arkadaşım ailecek pozitif çıktılar doğal olarak bizde tedbir amaçlı 14 gün evde izole olduk şükür birşey çıkmadı allahtan. Daha sonra senelik izin falan fistan derken anca girebildimama artık buradayım allahın izniyle tekrardan birikime başlayabilirim
Hoşbulduk canım bende özledim sizleriHoşgeldin cnm,ozledik seni
Hepinize çok geçmiş olsun.
Adana,Mersin ya da Antalya diye düşündüm bir an.asivemai Çok geçmiş olsun Veee elektrik faturam 693 lira geldi Böğrüme oturan öküzle beraber çay içiyozzz
İnşallah canımYeni eğitim öğretim dönemimiz tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayirli olsun
Çocuklarımız çok özledi okullarini ve sizi.
@tatluiyiniyetli blondemary
Tekrardan geçmiş olsun.Etiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?