Günaydın Cennetmeyvesii bayadır yazmadı aklım onda umarım iyi haberlerle döner Haftasonunu ablamlarla evde geçirdik güzel bir haftasonuyduÇok özleşmişiz, ama Pazar bize pahalıya patladıyemeğe götürdük ilk kez geldikleri için merak ettikleri biryer vardı abimleri de davet ettik gittiğimiz yere çok keyif alsakta bi çeyreğe yakın yemek parası gittigüzel şeyler neden hep cep yakıyor
15 ine kadar sıkı tutmalıyız inşallah başarırız

Etiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
Annemin daha 10 günü bulur yoğun bakımdan çıkması ama değerleri daha iyiye gidiyor. Yeni plazmalar arıyoruz yeni yükleme yapılması lazım
Onun dışında bol bol kuran okuyoruz dua ediyoruz. Rabbim büyük ol derse olur

Dualarimiz anneciginle canim

Çok sevindim canım bol bol sosyal medya üzerinden yayın sosyal medya çok etkili Rabbim güç kuvvet versin inşallah anneciğine

Maşallah canım. Çok sevindim. İyi olacak annen de Allah'ın izniyle inşallah.

Ohhh daha iyi olacak insallhh

merhaba kızlar nasılsınız baya oldu girmeyeli. korona mahvetti bizi çalışma düzenimizi alt üst etti sonrasın da eşim rahatsızlandı 1 hafta 10 gün kadar hastanede kaldık sonra 2 çocuğum rahatsuzlandı derken herşey normale döndü diye sevinirken yakın temaslı olduğum arkadaşım ailecek pozitif çıktılar doğal olarak bizde tedbir amaçlı 14 gün evde izole olduk şükür birşey çıkmadı allahtan. Daha sonra senelik izin falan fistan derken anca girebildim ama artık buradayım allahın izniyle tekrardan birikime başlayabilirim

Allah şifasını versin, tez zamanda sağlıkla kavuştursun annenle seni inşallah, hep aklımdasınız, çok dua ediyorum

Hoşgeldin cnm,ozledik seni
Hepinize çok geçmiş olsun.

Yeni eğitim öğretim dönemimiz tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayirli olsun
Çocuklarımız çok özledi okullarini ve sizi.
@tatlu iyiniyetli blondemary
İnşallah canım
Biz de çok özledik okulumuzu ve çocuklarımızı
Tekrardan geçmiş olsun.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur anneniz

Colombre evet akdeniz bütün komşuların faturaları buşekildeçift klima var balkon ve camlarda şebeke olmadığı için cam açamıyorum yoksa ev esiyor ama sürekli klima kullanıyoruz
Sağlık olsun napalım çocukların hayatını riske atacak değiliz 9. Kat ev geçecek bugünler inşallah1 haftadır biraz fark etti sıcaklar sanki sonbaharda düşer fatura, kışında 2 3 ay ısınma için kullanırız şu ev sahibi evi bi satsa bize ben ne yapacağımı biliyorumdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…