- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.081
teşekkürler canımasivemai Çok geçmiş olsun☺ Veee elektrik faturam 693 lira geldi Böğrüme oturan öküzle beraber çay içiyozzz
Rabbim şifasını verecek canımEtiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
Annemin daha 10 günü bulur yoğun bakımdan çıkması ama değerleri daha iyiye gidiyor. Yeni plazmalar arıyoruz yeni yükleme yapılması lazım
Onun dışında bol bol kuran okuyoruz dua ediyoruz. Rabbim büyük ol derse olur
Afiyet olsun canim, biz çok severek tüketiyoruz, sizin de beğenmenize çok sevindimCanım çakma lutenitsa tarifini yaptım çok da güzel oldu, teşekkür ederim.Cennetmeyvesii nasıl oldunuz, anneciğin nasıl
Cokk gecmis olsunmerhaba kızlar nasılsınız baya oldu girmeyeli. korona mahvetti bizi çalışma düzenimizi alt üst etti sonrasın da eşim rahatsızlandı 1 hafta 10 gün kadar hastanede kaldık sonra 2 çocuğum rahatsuzlandı derken herşey normale döndü diye sevinirken yakın temaslı olduğum arkadaşım ailecek pozitif çıktılar doğal olarak bizde tedbir amaçlı 14 gün evde izole olduk şükür birşey çıkmadı allahtan. Daha sonra senelik izin falan fistan derken anca girebildimama artık buradayım allahın izniyle tekrardan birikime başlayabilirim
Rabbim şifa versinEtiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
Annemin daha 10 günü bulur yoğun bakımdan çıkması ama değerleri daha iyiye gidiyor. Yeni plazmalar arıyoruz yeni yükleme yapılması lazım
Onun dışında bol bol kuran okuyoruz dua ediyoruz. Rabbim büyük ol derse olur
Vip Charles, ingiliz versiyonuK kahvemsi mutluluk sen her kadının hakkı olan mop Ahmet’i çok övünce bende ona çok benzesigini düşündüğüm bu mop u aldım
canım hayırlı olsun yeni kararın turtişimMaaşlari bekliyorum gelmiyor da gelmiyor.
Birikime belli bir miktar atacağım diye eksilerdeyim bu ara
Eylül ayi ile altina kesin dönüş yapiyorum artik.
Altin topigi için küçük de olsa turta için büyük adimlar yaklaşıyor hissediyorum ve heyecan yaptim herhal
Henüz yapmadim o miktar ayrı canim uykucum.canım hayırlı olsun yeni kararın turtişim
neden ara ödeme yapmadan altına dönüş yaptın
fikirleriniz benım için önemli sizlerden ögrendim ara ödemeyi falan o yuzden merak ettım canım
Bemim asil Charles hafta sonu gelecek, Amhet kadar olur umarimVip Charles, ingiliz versiyonu
Güle güle kullan canim
Afiyetle tüketin cnm ellerine sağlıkUğraştırıyor ama değdi.☺
ellerine sağlık canım, harika görünüyorUğraştırıyor ama değdi.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?