- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.261
Annen nasıl oldu. Merak ettimTeşekkür ederiz teyzeleri
Etiketimi gördüysen dimekAnca geldik
Sen gelme de ben nasil etiket atiyorum sana, bekle sen klbk
fazla geldiginde bi dur demelisin canim. Sagligin gider yoksa tercübe konusuyor burda inan.Bugün dönüşümde misiniz? Biz yine girmedik dönüşümlüye. Çünkü dairenin yarısı yıllık izinde. Girmesek daha iyi. Ben kaldıramayacağım.
Konuştum. İlk başta azalttılar. Sonra yine aynı şekle gelmeye başladı. Ve ben gerilmeye başladım yine. Bizde birkaç kişi dışında kimse memnun değil. Memnunlarda çok izin alanlar. Bizde rapor suç gibi görülüyor. Hastayken bile zor alıyoruzfazla geldiginde bi dur demelisin canim. Sagligin gider yoksa tercübe konusuyor burda inan.
Anlamiyorlarsa insanca konusunca, raporu basacaksin.
yok kiz esim icin getiriyor hepsini. Hep onun sevdigi seyler
takmiyacaksin suc gibi görülse bile canim. Ben eskiden is kolikdim. Abartmiyorum bildigin is hastasiydim.Konuştum. İlk başta azalttılar. Sonra yine aynı şekle gelmeye başladı. Ve ben gerilmeye başladım yine. Bizde birkaç kişi dışında kimse memnun değil. Memnunlarda çok izin alanlar. Bizde rapor suç gibi görülüyor. Hastayken bile zor alıyoruz
Sizin oradaki bürokrasiye çok şaşırıyorum. Ben olsam üşengeçliğimden çoğu şeyle uğraşmam. Uğraşmayan çoktur benceha tasinmayi sormussun, hic birsey yapamadim henüz canim. Kagit islerimle bogusuyorum hala
ugrasmadigin seylerin cogunun cezasi var canim onun icin ugrasirlar canim.Sizin oradaki bürokrasiye çok şaşırıyorum. Ben olsam üşengeçliğimden çoğu şeyle uğraşmam. Uğraşmayan çoktur bence
cok kötü yaBen de biraz bdv de takıldım, oraya devam ederim.
Korona konusunu bdv ye geri taşımışlar.
Kazen de pozitifmis, hastaneye yatışi yapılmış.
İyi geceler kızlar
Konserve yapıyorlarH
E
R
K
E
S
N
E
R
E
Y
E
G
İ
T
M
İ
Ş
...
Canım ben venatura d3k2, venatura omega 3 kullanıyorum. Ayrıca Folik asit kullanmaya başladım yeni6 km yürüyüş yaptım geldim. Duş aldım,serildim artık. Aksiyonlu bir gün oldu.
Ben d vitamini,B12 ve koenzim Q10 kullanıyordum kışın. Ek olarak soğuk sıkım harnup. Venatura için temiz içerik deniyordu,ondan aldım. Siz de yazın takviyelerinizi. Kopya çekeriz olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?