Bugün dönüşümde misiniz? Biz yine girmedik dönüşümlüye. Çünkü dairenin yarısı yıllık izinde. Girmesek daha iyi. Ben kaldıramayacağım.
fazla geldiginde bi dur demelisin canim. Sagligin gider yoksa tercübe konusuyor burda inan.
Anlamiyorlarsa insanca konusunca, raporu basacaksin.

fazla geldiginde bi dur demelisin canim. Sagligin gider yoksa tercübe konusuyor burda inan.
Anlamiyorlarsa insanca konusunca, raporu basacaksin.
Konuştum. İlk başta azalttılar. Sonra yine aynı şekle gelmeye başladı. Ve ben gerilmeye başladım yine. Bizde birkaç kişi dışında kimse memnun değil. Memnunlarda çok izin alanlar. Bizde rapor suç gibi görülüyor. Hastayken bile zor alıyoruz

A Asmin75 taşınma hazırlıkları nasıl gidiyor. Annenin getirdiklerini yazmışsın diğer topiğe. Maşallah. Sen çok koşturuyorsun annen için. O da kendince belki böyle rahatlıyordur.
yok kiz esim icin getiriyor hepsini. Hep onun sevdigi seyler anne iste, elbetde kosturcaz, onlar bizim icinde aynisini yapti hepimizde ayniyiz bu konuda

takmiyacaksin suc gibi görülse bile canim. Ben eskiden is kolikdim. Abartmiyorum bildigin is hastasiydim.
Sonuc bir güzel burn out yasadim ve ardindan yillarca kurdesenle savasdim.

Deymiyor inan, hasta olmak suc degil, kim ne düsünürse düsünsün. Sen sadece sagligini füdün, bitirme isleri, yetismiyor de

ha tasinmayi sormussun, hic birsey yapamadim henüz canim. Kagit islerimle bogusuyorum hala
Sizin oradaki bürokrasiye çok şaşırıyorum. Ben olsam üşengeçliğimden çoğu şeyle uğraşmam. Uğraşmayan çoktur bence

Sizin oradaki bürokrasiye çok şaşırıyorum. Ben olsam üşengeçliğimden çoğu şeyle uğraşmam. Uğraşmayan çoktur bence
ugrasmadigin seylerin cogunun cezasi var canim onun icin ugrasirlar canim.
Cidden cok ama cok yorucu.
Bana müsade, esimin saati 4:30 da calacak, ardindanda benimki saat 7 de

iyi geceler

Canım ben venatura d3k2, venatura omega 3 kullanıyorum. Ayrıca Folik asit kullanmaya başladım yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…