- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.421
hala? sen misin?Bu arada mutfak dolaplarını da sildik akşam
İnternetten bak kovasına anlarsin.birdaha türkyeye geldigimde su vip ahmete bi bakcam cidden anlamıyorum özeligini
Ben makineyle yerleri cekiyorum, ardından paspasla siliyorum. Sonra paspadı yıkayıp, suyumu degiltirip obir odaya geçiyorum. Ahmetin yaptıgı nedirrrr?
Oturdum şimdihaka? sen misin?
Haladaki potensiyalı sendede görüyorum, kız bi otur dinlennn
bi bakalım benim şirket ne yapacak canım. Anlaşamasak, işe geri dönüp bi güzel mobbing uygulancak bana.Asmin o iş olursa fotonu istiyorum, şoför koltuğunda
Unutmam bak.
Işime gelmeyenleri aninda silerim ben
bak gitcem alcam sonunda ara şu şirketi eminim senin sayende 200 tane satmişdırlarİnternetten bak kovasına anlarsin.
Temiz su, pis su ve sıkma bölmeleri ayrı.
Elle silmiş gibi oluyor.
Senin şirket ile tekrar ne zaman görüşeceksiniz.bi bakalım benim şirkrt ne yapacak canım. Anlaşamasak, işe geri dönüp bi güzel mobbing uygulancak bana.
Anlaşırsakda yinede ocagın sonuna kadar masdımı ödüyecekler çalişmadıhım halde. Kanunca 4 ay çıkış sürem var, anlaşmalı çıksam bile.
Yanı ancak şubatta başka işlere başvuru yapa bilirim.
Bide bir gerçek var, red edilme ihtimalim çok yüksek çünkü 20 yılldır masa başı çalışan biriyim ve gelirim cok iyifi. Bunlardan vaz geçip tramvay şöförlügünü cidden yapmak istedigime inanmıya bilirler. Bakalım. Olursa yolluyacam fotoyu kız
Kk da alan çok oldu, arkadaş çevremden de alanlar var, salgın olmasa daha çok sattirirdimbak gitcem alcam sonunda ara şu şirketi eminim senin sayende 200 tane satmişdırlar
Sıhhatler olsun yapmıştır enişte beyBu arada esime saçlarımı kestirdim
İki parmak uçlarından al dedim, bildiğin içene hizasına kadar kesti. Düzelteyim diye diye kırptı resmen. Bir de model yapmış önler daha uzun
Benim saçlar dalgalı kuruyunca ne olacak farkindamisin dedim, güzel olur benim karıma herşey yakışır diye sebeklik yapıyor.
Olan caaaaanim sırma saçlarıma oldu.
almanyada tazminat hakkı yok hukkuda canım.Senin şirket ile tekrar ne zaman görüşeceksiniz.
Bugün bir anlaşma sağlanamamış.
Tazminatı kafalarina göre mi veriyorlar ki tuhaf.
Asmin inanmazsın ama eşim de uzun yıllar çalıştigi masa işini birakıp yine benzer bi işe baslamişti.. Biz tanışmadan olan birsey... Bu durum cidden hoşuma gitmişti, Türkiye de böyle birsey çok mümkün değil..bi bakalım benim şirket ne yapacak canım. Anlaşamasak, işe geri dönüp bi güzel mobbing uygulancak bana.
Anlaşırsakda yinede ocagın sonuna kadar masdımı ödüyecekler çalişmadıhım halde. Kanunca 4 ay çıkış sürem var, anlaşmalı çıksam bile.
Yanı ancak şubatta başka işlere başvuru yapa bilirim.
Bide bir gerçek var, red edilme ihtimalim çok yüksek çünkü 20 yılldır masa başı çalışan biriyim ve gelirim cok iyifi. Bunlardan vaz geçip tramvay şöförlügünü cidden yapmak istedigime inanmıya bilirler. Bakalım. Olursa yolluyacam fotoyu kız
cçsmaşir suyunun dumanlarından oluyor bunlar hepBu arada esime saçlarımı kestirdim
İki parmak uçlarından al dedim, bildiğin içene hizasına kadar kesti. Düzelteyim diye diye kırptı resmen. Bir de model yapmış önler daha uzun
Benim saçlar dalgalı kuruyunca ne olacak farkindamisin dedim, güzel olur benim karıma herşey yakışır diye sebeklik yapıyor.
Olan caaaaanim sırma saçlarıma oldu.
Sebep bulamamasi da garip almanyanın.almanyada tazminat hakkı yok hukkuda canım.
Şirket işciyi çıkarmak işin hukukda geçerli bir sebeb bulamıyorsa, işciye der gel senle anlaşalım, ben sana iyi bir para vereyim sen al onu kendiliginden git.
Yani bu bana sunulan bir teklif. Garanti işimi paraya karşı bıraktıgım içinde, işsizlik kurumundanda en az 3 ay ceza yiyorum ve en az üç ay işsizlik maası alamıyorum.
Onun için teklif iyi olmalı.
Red edersem işime geri dönerim ve onlar baya bir mobbing uygular bana cikayım diye.
Haftaya ararkar canım. Beni bekletip öz güvenimi sarsacaklarki, az bi parayı kabul edyim, ama o taktikleri iyi bilirim
Ben arayıp sormam onlar bana dönene kadar
ben çok yoruldum bu işden artık inan. Müşterilerin şirketindeki entrikalar, kendim çaliştıgım şirketindeki entrikalar. Sürekli yolda olmak, sürekli aynı sohbetler, bitmiyen satçma toplantılar.Asmin inanmazsın ama eşim de uzun yıllar çalıştigi masa işini birakıp yine benzer bi işe baslamişti.. Biz tanışmadan olan birsey... Bu durum cidden hoşuma gitmişti, Türkiye de böyle birsey çok mümkün değil..
Belli bir saatten sonra bazi yerleşim yerleri için söylüyorum bunu tâbi, kadin yalniz dışarı çıkmaya bile cesaret edemez.Asmin inanmazsın ama eşim de uzun yıllar çalıştigi masa işini birakıp yine benzer bi işe baslamişti.. Biz tanışmadan olan birsey... Bu durum cidden hoşuma gitmişti, Türkiye de böyle birsey çok mümkün değil..
burda işci çıkarmak baya zor. Kanunların cogu işciyi koruyor.Sebep bulamamasi da garip almanyanın.
Tr de sebepten kolay ne var
Performans düşüklüğü,küçülmeye gidilmesi,fazla mesai kabul edilmemesi bla bla.
Bu sebepleri, sebep olarak gösteremiyor mu meselâ.
3 ay maaş kesilmesi az değil,acele etme onlar arasin aradiklarinda da soğuk ve sert görün biraz.
ha bide bakma sen sıcak kanlı, güler yüzlü olmama. Onlara karşı buz gibiyim zaten onun için istemiyorlar beniSebep bulamamasi da garip almanyanın.
Tr de sebepten kolay ne var
Performans düşüklüğü,küçülmeye gidilmesi,fazla mesai kabul edilmemesi bla bla.
Bu sebepleri, sebep olarak gösteremiyor mu meselâ.
3 ay maaş kesilmesi az değil,acele etme onlar arasin aradiklarinda da soğuk ve sert görün biraz.
Vau vay.burda işci çıkarmak baya zor. Kanunların cogu işciyi koruyor.
Performans düşmesi, kücülme, hiç biri geçerli degil burda
Küçülse bile bunu evraklarla çok iyi ispatlamadı gerek ve ben evli ve cocukluyum ve 11 yıldır ordayım. Benden önce yeni aldıkları bekarları işden çıkarması gerek
Yok artik sicakkanli tarafini nasil saklayabiliyorsunha bide bakma sen sıcak kanlı, güler yüzlü olmama. Onlara karşı buz gibiyim zaten onun için istemiyorlar beniçekşnmeden hep yüzlerine vuruyorum herşeyi ondan yönetim beni sevmiyor.
bn boşuna demiyorum cidden seviyorum almanyayı. Yasanacak yer gerçektenVau vay.
Gözünün üstünde kasin var diye cikaramiyor demek.
Çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?