- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.401
Eşimin halasının ellerinde ve bileklerinde sürekli agrı ve uyuşma oldugu için doktora götürmüşlerdi. Felaket titiz, evdeki bulaşıkmakinesine güvenmez, elle yıkar bulaşıkları, çamaşır suyu kokusundan bayılcaktım nerdese okadar kullanıyor yani.
Neyse doktor bunu sormuş: “Eldeki, kollardaki sinirler çokyıpranmış. Evlere temizlige mi gidiyordun?”
Yani siz siz olun abartmayın bu temizlik işlerini, faturası 20 yıl sonra geliyor çünkü.
İyi davranın kendinize
Kendini böyle kurtaramazsın AsminEşimin halasının ellerinde ve bileklerinde sürekli agrı ve uyuşma oldugu için doktora götürmüşlerdi. Felaket titiz, evdeki bulaşıkmakinesine güvenmez, elle yıkar bulaşıkları, çamaşır suyu kokusundan bayılcaktım nerdese okadar kullanıyor yani.
Neyse doktor bunu sormuş: “Eldeki, kollardaki sinirler çokyıpranmış. Evlere temizlige mi gidiyordun?”
Yani siz siz olun abartmayın bu temizlik işlerini, faturası 20 yıl sonra geliyor çünkü.
İyi davranın kendinize
kız kahvemsi sana vip ahmet sözü mü verdi yoksa? Hemen taraf degişdinKendini böyle kurtaramazsın Asmin
kız alkapıda vip ahmet mopu 34€ muşKendini böyle kurtaramazsın Asmin
£39 ödedim ben ama farkettım kı daha çok geliştirilmişler var.. Ahmet’in fiyatı ıyıymiş, gördüğüm kadarıyla ürün de daha iyi.. Al bitane, gerekir birgunkız alkapıda vip ahmet mopu 34€ muşcharles nekadar dı?
ben halen Ahmetle kova paspasla aradaki farkı anlamış degilşm£39 ödedim ben ama farkettım kı daha çok geliştirilmişler var.. Ahmet’in fiyatı ıyıymiş, gördüğüm kadarıyla ürün de daha iyi.. Al bitane, gerekir birgun
Değil misinpasaklı diyor bana canım
Nerden başlasam şimdi Asmin:) şaka şaka.. ben de paspas vardı ama ben elle silip kuruluyordum... çok fazla zamanımı alıyordu, bizim Charles ayni işi 15 dk da yapıyorben halen Ahmetle kova paspasla aradaki farkı anlamış degilşm
Yasayamadigimiz yaza elveda temizliği olduEllerine sağlık canım.
Üzme kendini, toparlanmaya çalış iyileşecek anacigin..
Asmin bu sana biçilmiş kaftan gibi yakışır, özelime foto isterim işinin başındayken eğer olursa
Aklin yolu bir
K kahvemsi mutluluk kahvemsim toptan bitirdin temizliği, ellerine sağlık canımm
Sonra ben mi pasakliyim deben halen Ahmetle kova paspasla aradaki farkı anlamış degilşm
Ben cam siliyorum.Benimki cam silmıyor yaseninki siliyor mu Kahvemsi? Kıskanırım vala..
bazenDeğil misin
seninki vip ahmetlikden çıkıp köle isora olmuş resmenBen cam siliyorum.
Bezini değiştirip ıslak ile kopurtuyorum, duruluyorum.
Kuru bez takip kurutuyorum.
Banyo fayanslari ve mutfak duvarını da siliyorum.
En son gardrobu üstünü sildim
Her yeri siliyorum yani
Gardrobun üstü benim de aklimda, onlar yeni alındığı için orda kullanmadım daha:)Ben cam siliyorum.
Bezini değiştirip ıslak ile kopurtuyorum, duruluyorum.
Kuru bez takip kurutuyorum.
Banyo fayanslari ve mutfak duvarını da siliyorum.
En son gardrobu üstünü sildim
Her yeri siliyorum yani
Ama onunki hastalık boyutundaEşimin halasının ellerinde ve bileklerinde sürekli agrı ve uyuşma oldugu için doktora götürmüşlerdi. Felaket titiz, evdeki bulaşıkmakinesine güvenmez, elle yıkar bulaşıkları, çamaşır suyu kokusundan bayılcaktım nerdese okadar kullanıyor yani.
İyi davranın kendinize
İzaura yi da biliyorseninki vip ahmetlikden çıkıp köle isora olmuş resmen
birdaha türkyeye geldigimde su vip ahmete bi bakcam cidden anlamıyorum özeliginiİzaura yi da biliyor
Ürün kaliteli hakkını veriyorum ben
Vip Ahmet mop her kadının hakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?