Çok teşekkür ederim kızlar etiket yapamadım genelde buraya Yazdığım msjların cevabı haftada 1 geçmiş olsun oluyorne hastalıklı kadınım yahuukendime sinir oldum gece gece... Colombre evet atak azaltması için bir ara ilaç kullandım fakat hem iştahımı arttırdı hemde odaklanma problemi yaşadım dalgınlık yaptığı için çalışırken skıntı oldu zaten çok yan etkisi vardı bir süre sonra bıraktım,geri başlamayı düşünüyorum ataklarım çok sıklaştırabbim kimseye vermesin gerçekten çok zor ve çocukluğumdan beri aynıyım...
taşındığımızdan beri eşimin ailesi gelememişlerdi bu akşam hep beraber geldiler çaya bir hazırlığım yoktu.
süt getirmişler gelirken tanıdıktan almışlar mayalayıp yatacağım ılımasını bekliyorum 1 hafta götürür bizi inşallah bugün gün boyu çamaşır yıkadım sanırım 6 7 kere çalışmıştır makina yorucu bir gündü ama yarın dinleneceğim diye umut ediyorumbuarada eşim topluca bal almış tanıdık biryerden, ben çok yemem kendisi çok sever fiyatı duyunca şoka girdim ama girdiğim şoktan faydalandım tuğralı bileziği istedim bakalım aldığının haberini burdan verebilirim umarım İyi geceler ve şimdiden herkese
mutlu pazarlar

Allah yardımcınız olsun zihin açıklığı verişin. inşallah cnm. Benimde kardesim girecek

Hahahaha
Biz onu tatli niyetine yiyoruz ondandır.
Midem kıyılır yoksa ac karna yersem
Yanına biz pogaca börek bisey yapardık oyle gecerdi o aksm.
Simdi de yapınca annem ,kardesim biseyler yapıyor genelde annemde toplanıyoruz.
Onun esi yemez diye,adam isten gelmis asıre mi yesin yani
Onun icin 1 cesit yemek yapıyorz artk

kiz baldan bilezige konuyu nasil bagladin?
Canim is arkadasimin cok agir migren ataklari vardi. O bi ara sekerli bol karbonhydratli gidalardan uzak durmusdu bir doktorun tavsiyesiyle, baya azalmisdi ataklari. Malesef uzun süre dayanamadi bu tür beslenmege. Eski yemek aliskinliklarina dönünce yine cogalmisdi ataklari.
Zor bir hastalik.

Günaydın kızlar Eşimi bekliyorum az bir zaman kaldı, inşallah güzel geçmiştir sınavı

A Asmin75 ayy ne uyuz tiplermiş öyle hiç sevmem böyle insanları Bir de milletin keyfini mi bekleyeceksin..

S Sahandayumurta çok geçmiş olsun.Bizim ailede de eşimde de var.. Çok zor.. Bende de var ama hafifledi benim nedense Balın fiyatını merak ettim

Slm canım.

Istek soru gelmiş
Araç şu ara ihyiyacsa satılmaz.
Ama nakit acil gerekli ise satılır

Satmak kolay yenisini almak zor bu ara, evde çeşitli krizlere sebep olabiliyor
Mesela koca kişisi sattığı araba fiyatından kar edince bunu "birikim" sanabiliyor - eğer daha önce birikim kavramıyla hiç karşılamamışsa - ama sonra araba bulamayınca beyaz bir duvara saatlerce bakabiliyor gibi çeşitli yaşantılar yaşanıyor

Hakkında hayırlısı olsun
İlk defa duyuyorum

Selam kızlar. Sözüm ona pazara gidip,temizlik yaparak bugünü kapatacaktim.
Tanrı misafiri ,annesiz kedi çıktı komşunun arabasının altından. Komşu bahçeye bıraktı gitti,başka kediler hayvanı öldürmek üzereyken zor kurtardık. 3 haftalık en fazla. Allah'tan açık veteriner bulduk,mama ,biberon ,yaş mama aldık. Eve çıkarayım dedim ama hayvanın üstü pire dolu. İlacladim,iki kere de veterinerin dediği gibi yıkadım. Tek tek temizledim. Yazarken kolay geliyor ama kollarım tırmık ,ısırık oldu. Bir de çok huylanirim öyle bit pire işlerinden. Kapıda soyunup öyle girdik eve,her şey makinaya..
Biberonu reddetti paşa, şırınga da işe yaramadı. Zorla ağzına akıttım. Ama doymadı yani. Hayvan barınağı açıkmış,bir gidip bakalım,şartlar iyiyse bırakalım,ölecek yoksa evde dedik. Gittim,gezdim,mis gibi bakıyorlar bu kadar ilgi ,temizlik beklemiyordum. Medyada gördüğümüz o barinaklardan olursa diye korkuyordum. Görevli anne olan diğer kedilere sahiplendiririz, endişelenmeyin deyince rahatladık. Son kez sevip geldim. Boğazım düğüm düğüm oldu. Kendimi biliyorum,bu geceyi beraber geçirsek hayatta bırakamazdım. Masumlar ya. Bebek işte. İnsanı hayvanı yok bu işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…