- 12 Eylül 2018
- 204
- 1.277
- 113
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.981
Yanına biz pogaca börek bisey yapardık oyle gecerdi o aksm.Allah yardımcınız olsun zihin açıklığı verişin. inşallah cnm. Benimde kardesim girecek
Hahahaha
Biz onu tatli niyetine yiyoruz ondandır.
Midem kıyılır yoksa ac karna yersem
kiz baldan bilezige konuyu nasil bagladin?Çok teşekkür ederim kızlar etiket yapamadım genelde buraya Yazdığım msjların cevabı haftada 1 geçmiş olsun oluyorne hastalıklı kadınım yahuu kendime sinir oldum gece gece... Colombre evet atak azaltması için bir ara ilaç kullandım fakat hem iştahımı arttırdı hemde odaklanma problemi yaşadım dalgınlık yaptığı için çalışırken skıntı oldu zaten çok yan etkisi vardı bir süre sonra bıraktım,geri başlamayı düşünüyorum ataklarım çok sıklaştı rabbim kimseye vermesin gerçekten çok zor ve çocukluğumdan beri aynıyım...
taşındığımızdan beri eşimin ailesi gelememişlerdi bu akşam hep beraber geldiler çaya bir hazırlığım yoktu.
süt getirmişler gelirken tanıdıktan almışlar mayalayıp yatacağım ılımasını bekliyorum 1 hafta götürür bizi inşallahbugün gün boyu çamaşır yıkadım sanırım 6 7 kere çalışmıştır makina yorucu bir gündü ama yarın dinleneceğim diye umut ediyorum buarada eşim topluca bal almış tanıdık biryerden, ben çok yemem kendisi çok sever fiyatı duyunca şoka girdim ama girdiğim şoktan faydalandım tuğralı bileziği istedim bakalım aldığının haberini burdan verebilirim umarım İyi geceler ve şimdiden herkese
mutlu pazarlar
Hadi hayırlısıYarin büyük gün
Banka ile görüşmeye gideceğim.
Inş cnmmHadi hayırlısı
Güzel haberlerle gel ins cnm
Dolgu konusuna kahkaha attım amaGünaydın kızçeler,
Dün gece kocam beyin dolgusu düştü.
Ülkemizde ve Türki Cumhuriyetlerde seferberlik ilan edildi. Birikimlerden mi harcasak, kredi mi çeksek ne yapsak bilemiyoruz
Sağol canım turtişim, acımız büyükInş cnmm
Dolgu konusuna kahkaha attım ama
Geçmiş olsun enişte beye.
Slm canım.Selam kızlar nabersinizzzz
Ay bi kadınlar kulübüne gireyim dedim
Eşimde o sırada bizim arabanın ikinci el fiyatlarını gösteriyordu
Sor bakalım dedi bu aralar araba satilirmi ordakiler bilir
Ahahaha eskiden biliyor ya burayı ben burda biriktirdim paraları
Selam kızlar nabersinizzzz
Ay bi kadınlar kulübüne gireyim dedim
Eşimde o sırada bizim arabanın ikinci el fiyatlarını gösteriyordu
Sor bakalım dedi bu aralar araba satilirmi ordakiler bilir
Ahahaha eskiden biliyor ya burayı ben burda biriktirdim paraları
Hakkında hayırlısı olsunİki gündür detaylı yazamadım, şirkete gittim iki gun.
Patron bey ile görüştük, durum değerlendirmesi yaptik. Kendi planlarından bahsetti ama hepsi hayal ürünü bana gore.
Detaylı raporlar yaptım ve durumun onun düşündüğü kadar iyimser olmadığını önüne koydum.
Kendimce olabilecek durumları ve fikirlerimi sıraladım.
Biz ne olacağız soruma aklıma yatan bir cevap alamadığım için yarından itibaren çok sıkı şekilde iş arayışına yönelmeye karar verdim.
Kendisine de söyledim, kızdı bana, uzuldu. Kendimce sebeplerimi anlatınca hak verdi. Bu ay da ek odeme yapacak bir miktar.
Kimsenin ongoremedigi bir durum yaşıyoruz bu yılı kesin kapattık, kışın da iş yapamayacağiz. Yazın zaten bizim sektör yatar. Bir yıl daha bekleyecek maddi imkanım yok, şirketin de herkesi destekleyecek maddi imkanı olmaz o kadar süre.
İslerin gidişatına göre sektör olarak düzelme olursa konuşuruz gönülden istemiyorum gitmeyi zaten dedim.
Biraz buruk ama durumu netlestirmis olmanın verdiği huzur ile eve dondum.
Yeni iş bulana kadar buraya destek vermeye devam edecegim, belki sonra da devam ederim duruma göre bakarim.
Tazminat konusunu şu an için açmadım, iş bulduktan sonraki şartlara göre konusuruz dedim.
Patron beyde belki hiç o konulara girmeye gerek kalmaz yeni gelişmeler olur dedi.
Benim için dua edin kızlar
İlk defa duyuyorumEline saglık
Allah kabul etsin cnm
Dikkat ettim asure yapan herkes ayrıca yemekte yapıyyor
Anam yıllarca gazlamıs bize
Biz asure yaptıgımız gün yemek yapmayız.
Asure yenir aksamına
Simdi düsünüyorm babam nasıl kabul etmis acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?