- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.715
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.961
Ayy süper hadi hayırlısıııSelam kızlar
İki gündür planlar, projeler, hesaplar, kitaplar
Sonu hayırlı olur umarım.
Eşime bir yerden teklif geldi haftaya yüzyüze detayları gorusecekler.
Ben şu ara gelirgecer işlere bakıyorum, haftada birkaç gün mumkunse evden çalışıp ev kredisi kadar kazanacak işler peşindeyim. Birkaç alternatif var haftaya görüşmeler yapacağım.
Salgının durumuna göre yeni yıl ile birlikte farklı planlarım var, çok iyi bir yer denk gelmezse bu süreçte boyle devam edecegim
gecmis olsun canimTünaydın kızlarPerşembeden beri yoğun migren ağrısından dolayı okuyamadım bile ağrı kesiciler fayda etmedi serum yada iğne gerektiren bir duruma geldim ama virüsten dolayı gitmek istemedim hastaneye perşembe işten erken çıkıp eve gelip yattım herşeyle eşim ilgilendi sağolsun kusmaktan yudum su bile içemedim...rutin hastalıklarımızın tedavisi için bile hastaneye gidemez olduk korkumuzdan ya cuma günü işe gittim sağolsunlar geri yolladılar artık dayanacak halim kalmadığından hastaneye gittim normlde hemen toparlarım serumla ama anca kendime gelebildim beklemenin sonucu olarak sabah temizliğimin büyük kısmını yaptım kahvemi içerkende sizlere bir bakayım dedim
K kahvemsi mutluluk hakkında hayırlısı olsun artık en azından kafandaki soruların netleşmesine sevindim...Cennetmeyvesii babamdada çıktı demişsin onun durumu nasıl iyidir umarım
Colombre gerçekten hergün kendine bir meşgale bulabiliyorsun ne güzel Tarhanaları afiyetle yiyin inşallah
@tatlu neden gelmiyor acaba umarım geri dönüş yapar biran önce
karamelli_turta oğluşun doğum günü kutlu olsun umarım mutlu bir yaşı olur Burdaki aktifliğinden işe başladığın çok belli oluyor eksikliğini hissediyoruz
cok sevindim canim hayirli olur insallahSelam kızlar
Ben şu ara gelirgecer işlere bakıyorum, haftada birkaç gün mumkunse evden çalışıp ev kredisi kadar kazanacak işler peşindeyim. Birkaç alternatif var haftaya görüşmeler yapacağım.
Salgının durumuna göre yeni yıl ile birlikte farklı planlarım var, çok iyi bir yer denk gelmezse bu süreçte boyle devam edecegim
Pizza varsa suffle olmalı benceÇamaşır, ütü,dolap çekmece temizleme-yerleştirme bugünün işleri.
Akşama pizza sözü verdim evdekilere .
Tatlıya karar veremedim yalnız. Ne yapsam. Kek kurabiye yeni bitti,ondan önce saray sarması vardı.
Bakacak kimse olmayinca da zor oluyor cnm ama kv idare eder sanırım sizi yani umarımGünaydınlar
2 gün izinliydim
Anam bizim aprt.manda korona cıktı ben gelmiyim dedi
Kvdm görümcemin cocuklara bakıyomus bu hafta.
Kaldık ortada kızla.
İsyerinden izin aldm mecbur.
Bugun basladım
Ama 1i maas günümdü yatmadı
Bide patronlar tatile gitti
Ay ins yatar pazartesi
Geçmiş olsun canımTünaydın kızlar☺ Perşembeden beri yoğun migren ağrısından dolayı okuyamadım bile ağrı kesiciler fayda etmedi serum yada iğne gerektiren bir duruma geldim ama virüsten dolayı gitmek istemedim hastaneye perşembe işten erken çıkıp eve gelip yattım herşeyle eşim ilgilendi sağolsun kusmaktan yudum su bile içemedim...rutin hastalıklarımızın tedavisi için bile hastaneye gidemez olduk korkumuzdan yacuma günü işe gittim sağolsunlar geri yolladılar artık dayanacak halim kalmadığından hastaneye gittim normlde hemen toparlarım serumla ama anca kendime gelebildim beklemenin sonucu olarak sabah temizliğimin büyük kısmını yaptım kahvemi içerkende sizlere bir bakayım dedim
K kahvemsi mutluluk hakkında hayırlısı olsun artık en azından kafandaki soruların netleşmesine sevindim...Cennetmeyvesii babamdada çıktı demişsin onun durumu nasıl iyidir umarım
Colombre gerçekten hergün kendine bir meşgale bulabiliyorsun ne güzel☺Tarhanaları afiyetle yiyin inşallah
karamelli_turta oğluşun doğum günü kutlu olsun umarım mutlu bir yaşı olur Burdaki aktifliğinden işe başladığın çok belli oluyor eksikliğini hissediyoruz☺
Teşekkür ederim canımOğlusun doğum günü kutlu olsun canim, hediyesini güle güle kullansın.
Umarim güzel olur herşey kahvemsimSelam kızlar
hoşgeldin canım teşekkür ederimKızlar slmm
Mapıs damlarında yattım da geldim
Herkese hayıırlı cumalar
Cennetmeyvesii anneeye cok sevindim kuzu
Cok gecmis olsunn
çok geçmiş olsun cnm abban iyi çok şükür hafif atlattı. 60 yaşında taş gibi adamTünaydın kızlar☺ Perşembeden beri yoğun migren ağrısından dolayı okuyamadım bile ağrı kesiciler fayda etmedi serum yada iğne gerektiren bir duruma geldim ama virüsten dolayı gitmek istemedim hastaneye perşembe işten erken çıkıp eve gelip yattım herşeyle eşim ilgilendi sağolsun kusmaktan yudum su bile içemedim...rutin hastalıklarımızın tedavisi için bile hastaneye gidemez olduk korkumuzdan yacuma günü işe gittim sağolsunlar geri yolladılar artık dayanacak halim kalmadığından hastaneye gittim normlde hemen toparlarım serumla ama anca kendime gelebildim beklemenin sonucu olarak sabah temizliğimin büyük kısmını yaptım kahvemi içerkende sizlere bir bakayım dedim
Colombre gerçekten hergün kendine bir meşgale bulabiliyorsun ne güzel☺Tarhanaları afiyetle yiyin inşallah
karamelli_turta oğluşun doğum günü kutlu olsun umarım mutlu bir yaşı olur Burdaki aktifliğinden işe başladığın çok belli oluyor eksikliğini hissediyoruz☺
Hep birikimde olmuyor canım arada kendimizi simartmamiz .lazim. malesef 3 günlük dünya. Birazda keyfini sürmek lazim.Gratis alışverişi de yaptim, hepsi hepsi ihtiyaç diyerekten avutuyorum kendimi
Aynen canım.hoşgeldin canım teşekkür ederim
çok geçmiş olsun cnm abban iyi çok şükür hafif atlattı. 60 yaşında taş gibi adam
Hep birikimde olmuyor canım arada kendimizi simartmamiz .lazim. malesef 3 günlük dünya. Birazda keyfini sürmek lazim.
Mesela keyif sürmek benim isim
Trendyolda saat beğendim ve amaaaaan bidahami gelcem dünyaya diyerekten aldim
Pazartesi sınav görevim var gelen ücret saati öder
Eline saglıkSelaaam kızlar
Yine gece uyuyamadigimdan erkenden kalkıp aşuremi yaptım. Ilk defa yapmama rağmen muhteşem olmus
Sonra annemin hayrına dağıttım
Akşamda bamya pilav salata yaptım . Süt almıştım sabah annecime yoğurt yaptım.
Biraz tesbih ve okumalarım var Sonra uyuyacagim çok yorgunum
İyi geceler opuldunuz
Allah kabul etsin tatlım, şifa olsunSelaaam kızlar
Yine gece uyuyamadigimdan erkenden kalkıp aşuremi yaptım. Ilk defa yapmama rağmen muhteşem olmus
Sonra annemin hayrına dağıttım
Akşamda bamya pilav salata yaptım . Süt almıştım sabah annecime yoğurt yaptım.
Biraz tesbih ve okumalarım var Sonra uyuyacagim çok yorgunum
İyi geceler opuldunuz
Allah yardımcınız olsun zihin açıklığı verişin. inşallah cnm. Benimde kardesim girecekKızlar yarın eşim kpss ye girecek, olumlu enerjilerinizi dualarınızı beklerim
Emek veren herkesin de gönlünce olur inşallah ☺
HahahahaEline saglık
Allah kabul etsin cnm
Dikkat ettim asure yapan herkes ayrıca yemekte yapıyyor
Anam yıllarca gazlamıs bize
Biz asure yaptıgımız gün yemek yapmayız.
Asure yenir aksamına
Simdi düsünüyorm babam nasıl kabul etmis acaba
Aşure yaptigim gün niyetim nohut yemeği yapmaktı. Kaç gündür aklimdaydi.Eline saglık
Allah kabul etsin cnm
Dikkat ettim asure yapan herkes ayrıca yemekte yapıyyor
Anam yıllarca gazlamıs bize
Biz asure yaptıgımız gün yemek yapmayız.
Asure yenir aksamına
Simdi düsünüyorm babam nasıl kabul etmis acaba
iveet grubun süslüsüde sahalara döndühoşgeldin canım teşekkür ederim
çok geçmiş olsun cnm abban iyi çok şükür hafif atlattı. 60 yaşında taş gibi adam
Hep birikimde olmuyor canım arada kendimizi simartmamiz .lazim. malesef 3 günlük dünya. Birazda keyfini sürmek lazim.
Mesela keyif sürmek benim isim
Trendyolda saat beğendim ve amaaaaan bidahami gelcem dünyaya diyerekten aldim
Pazartesi sınav görevim var gelen ücret saati öder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?