- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.001
bizde bugün yine yaklasik 3 kg kizilcik topladik, annemde kizilcik suyu kaynatti.Ev temizlendi,çilek reçeli yaptım,kızılcık suyu kaynattım,kornişon almıştım onları turşu yaptım. Yeni oturuyorum. Siz neler yaptınız kızlar.
kac haftalik oldun canimEline sağlıkColombre
Ben de 2 bulaşık, 2 çamaşır makinesi ve kızı parka götürmek dışında bir etkinlik yok
Şimdi kitabımı ve kahvemi aldım balkona kuruldum bi size bakayım dedim
34'teyim kuzum direniyorumkac haftalik oldun canim
direnmege devam canim ilerledigin her hafta icin cok seviniyorum34'teyim kuzum direniyorum
Cansındirenmege devam canim ilerledigin her hafta icin cok seviniyorum
kedi sevmem aslinda ama bebisleri gercekten fena tatli oluyor ya. Yani ben bile zor birakirdim herhaldeSelam kızlar. Sözüm ona pazara gidip,temizlik yaparak bugünü kapatacaktim.
Tanrı misafiri ,annesiz kedi çıktı komşunun arabasının altından. Komşu bahçeye bıraktı gitti,başka kediler hayvanı öldürmek üzereyken zor kurtardık. 3 haftalık en fazla. Allah'tan açık veteriner bulduk,mama ,biberon ,yaş mama aldık. Eve çıkarayım dedim ama hayvanın üstü pire dolu. İlacladim,iki kere de veterinerin dediği gibi yıkadım. Tek tek temizledim. Yazarken kolay geliyor ama kollarım tırmık ,ısırık oldu. Bir de çok huylanirim öyle bit pire işlerinden. Kapıda soyunup öyle girdik eve,her şey makinaya..
Biberonu reddetti paşa, şırınga da işe yaramadı. Zorla ağzına akıttım. Ama doymadı yani. Hayvan barınağı açıkmış,bir gidip bakalım,şartlar iyiyse bırakalım,ölecek yoksa evde dedik. Gittim,gezdim,mis gibi bakıyorlar bu kadar ilgi ,temizlik beklemiyordum. Medyada gördüğümüz o barinaklardan olursa diye korkuyordum. Görevli anne olan diğer kedilere sahiplendiririz, endişelenmeyin deyince rahatladık. Son kez sevip geldim. Boğazım düğüm düğüm oldu.Kendimi biliyorum,bu geceyi beraber geçirsek hayatta bırakamazdım. Masumlar ya. Bebek işte. İnsanı hayvanı yok bu işin.
Kötü olmuş Asmin. Anneni biliyorsun .bu yaştan sonra değişmez,siz ona göre davranacaksınız. İnat insanla uğraşmak zor gerçekten.su kizi birtürlü erken uyumaya alistiramadim ya. Anasi gibi gecekusu. Arkadaslarimin cocuklari aksam 7-8 gibi uyur, benimki saat 11de
Bugün esimle kahve icmege gitmeden kiyma cikarmisdim bide sofan dogramiadim köfte yapxaktim. Annemin huyunu bildigim icin birak sen, ben gelince yapcam dedim. Tabi dinlemedi beni, ben dönene kadar kiymayin icin büsürü baharat ve salca koymus. Tabiki kizim yemede, bende yiyemedim, esim daha gelmedi, ama onunda damak tadini uymaz diye düsünüyorum. Yarin ise götürcekti adam bide. anam kadar dikkafaki baska birini tanimiyorum gercekten. Okadar kiyma bosa gitti, adamda yarin disardan birseyler alcak.
Yaslaninca anneme benzersem benimki yandi.
Geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar ❤❤
Dolgum sorun çıkarttı hastaneye geldim mecburen.
Kıymaya yazık olmuş ama yapacak bişey yok. Sağlık olsun.su kizi birtürlü erken uyumaya alistiramadim ya. Anasi gibi gecekusu. Arkadaslarimin cocuklari aksam 7-8 gibi uyur, benimki saat 11de
Bugün esimle kahve icmege gitmeden kiyma cikarmisdim bide sofan dogramiadim köfte yapxaktim. Annemin huyunu bildigim icin birak sen, ben gelince yapcam dedim. Tabi dinlemedi beni, ben dönene kadar kiymayin icin büsürü baharat ve salca koymus. Tabiki kizim yemede, bende yiyemedim, esim daha gelmedi, ama onunda damak tadini uymaz diye düsünüyorum. Yarin ise götürcekti adam bide. anam kadar dikkafaki baska birini tanimiyorum gercekten. Okadar kiyma bosa gitti, adamda yarin disardan birseyler alcak.
Yaslaninca anneme benzersem benimki yandi.
Geçmiş olsun canım, benim de yirmiliklerden biri cektirmistim ama yeri ağrıyorGünaydın arkadaşlar
Dolgum sorun çıkarttı hastaneye geldim mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?