Ev temizlendi,çilek reçeli yaptım,kızılcık suyu kaynattım,kornişon almıştım onları turşu yaptım. Yeni oturuyorum. Siz neler yaptınız kızlar.
bizde bugün yine yaklasik 3 kg kizilcik topladik, annemde kizilcik suyu kaynatti.
Kizla yürüdük biraz. Sonra o uyurken anneme biraktik gittik bi kahve ictik.

su kizi birtürlü erken uyumaya alistiramadim ya. Anasi gibi gecekusu. Arkadaslarimin cocuklari aksam 7-8 gibi uyur, benimki saat 11de
Bugün esimle kahve icmege gitmeden kiyma cikarmisdim bide sofan dogramiadim köfte yapxaktim. Annemin huyunu bildigim icin birak sen, ben gelince yapcam dedim. Tabi dinlemedi beni, ben dönene kadar kiymayin icin büsürü baharat ve salca koymus. Tabiki kizim yemede, bende yiyemedim, esim daha gelmedi, ama onunda damak tadini uymaz diye düsünüyorum. Yarin ise götürcekti adam bide. anam kadar dikkafaki baska birini tanimiyorum gercekten. Okadar kiyma bosa gitti, adamda yarin disardan birseyler alcak.

Yaslaninca anneme benzersem benimki yandi.

kedi sevmem aslinda ama bebisleri gercekten fena tatli oluyor ya. Yani ben bile zor birakirdim herhalde

Kötü olmuş Asmin. Anneni biliyorsun .bu yaştan sonra değişmez,siz ona göre davranacaksınız. İnat insanla uğraşmak zor gerçekten.

Günaydın arkadaşlar ❤❤
Dolgum sorun çıkarttı hastaneye geldim mecburen.
Geçmiş olsun
Kıymaya yazık olmuş ama yapacak bişey yok. Sağlık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…