Nice yaşları olsun sizlerle ve sevdikleriyle hep iyi insanlarla karşılaşsın

Ve o anlamı çok büyük yarım gram

Bugün bizim evde temizlik partisi vardı öğleden sonra kızımı alıp açık havaya gittik yengem ve yeğenim de geldi güzel geçti.

Farketmeden kızı da alıştırmışım evden yemek yiyip çıktık sadece dondurma ve su masrafımız oldu. Bunu tasarruftan başlatıp covidle taçlandırdım sanırım

Banlıyıdm cnm yine
Hoşgeldin canım
Marifet damliyor maşallah
Kuaföre gitmek bana da hayal uzunca bir zaman.
Kuzuna huzurlu,mutlu bir ömür dilerim karamelli turtam.
Gramın hayırlı olsun,devamı gelsin inşallah.
Teşekkür ederim âmin inş
Nice yaşları olsun sizlerle ve sevdikleriyle hep iyi insanlarla karşılaşsın

Ve o anlamı çok büyük yarım gram
Âmin inşallah canım
Anlami pek büyük tam bir aydir bekliyorum bu günü

Günaydınlar
2 gün izinliydim
Anam bizim aprt.manda korona cıktı ben gelmiyim dedi
Kvdm görümcemin cocuklara bakıyomus bu hafta.
Kaldık ortada kızla.
İsyerinden izin aldm mecbur.
Bugun basladım
Ama 1i maas günümdü yatmadı
Bide patronlar tatile gitti
Ay ins yatar pazartesi

Kötü olmuş ya. Maaş yatmaması ise saçmalık. Herkesin ödemesi,planı var. Ayıp yani yaptıkları.

Baby senin aile eşrafını toplayıp ayar çekesim var Yettiniz gari, babyimizi üzmeyin

Günaydınlar

Evde iş çok, bende de tembellik Bismillah deyip başlamalı☺
Ya sorma,aynı durumdayım. Her yer toplanacak ama ben ne yaptım, 2 mil Leslie ve duş. Aman banane ya moduna girip herşeyi salabilirim. Fazla sürmez tabii birazdan tozunu attırım evin.

Kötü olmuş ya. Maaş yatmaması ise saçmalık. Herkesin ödemesi,planı var. Ayıp yani yaptıkları.
2si burdaydım hadi bazen 1-3 arası yatıyor da.
Gelmeyince kar sanıyorlar 1-2 gün.
Ben niye bekleyeyim yani senin 1 hafta tatilinin bitmesini.
Pazartesi yatmazsa sorarım valla.

Tünaydın kızlar Perşembeden beri yoğun migren ağrısından dolayı okuyamadım bile ağrı kesiciler fayda etmedi serum yada iğne gerektiren bir duruma geldim ama virüsten dolayı gitmek istemedim hastaneye perşembe işten erken çıkıp eve gelip yattım herşeyle eşim ilgilendi sağolsun kusmaktan yudum su bile içemedim...rutin hastalıklarımızın tedavisi için bile hastaneye gidemez olduk korkumuzdan yacuma günü işe gittim sağolsunlar geri yolladılar artık dayanacak halim kalmadığından hastaneye gittim normlde hemen toparlarım serumla ama anca kendime gelebildim beklemenin sonucu olaraksabah temizliğimin büyük kısmını yaptım kahvemi içerkende sizlere bir bakayım dedim
K kahvemsi mutluluk hakkında hayırlısı olsun artık en azından kafandaki soruların netleşmesine sevindim... Cennetmeyvesii babamdada çıktı demişsin onun durumu nasıl iyidir umarım
Colombre gerçekten hergün kendine bir meşgale bulabiliyorsun ne güzelTarhanaları afiyetle yiyin inşallah
T tatlu neden gelmiyor acaba umarım geri dönüş yapar biran önce
karamelli_turta oğluşun doğum günü kutlu olsun umarım mutlu bir yaşı olur Burdaki aktifliğinden işe başladığın çok belli oluyor eksikliğini hissediyoruz

Geçmiş olsun canim

Oğlusun doğum günü kutlu olsun canim, hediyesini güle güle kullansın.

Selam kızlar
İki gündür planlar, projeler, hesaplar, kitaplar
Sonu hayırlı olur umarım.
Eşime bir yerden teklif geldi haftaya yüzyüze detayları gorusecekler.
Ben şu ara gelirgecer işlere bakıyorum, haftada birkaç gün mumkunse evden çalışıp ev kredisi kadar kazanacak işler peşindeyim. Birkaç alternatif var haftaya görüşmeler yapacağım.
Salgının durumuna göre yeni yıl ile birlikte farklı planlarım var, çok iyi bir yer denk gelmezse bu süreçte boyle devam edecegim

Allah işinizi rast getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…