Otomatik araba alana kadar birkaç saat özel ders alip bunu kullansan nasıl olur canım
Benim de 2021 hedefim şahsıma ait bir araç. Marka model farketmez, ayağımı yerden kessin yeter
O daha mantıklı tabi ama ders almaya vakit yok
Bebeyi bırakcak kimse de yok vakit olsa
Off anam off

özelden yazsın biz edelim sikayet
Yahı bu nasıl vebaldir.

9 km yürüyüş yaptım. Eve gelince her şey makineye ben duşa.
Çamaşır topladım,yenisini astım.Daha da yıkanacak var. Çamaşır ütü bitmiyor bizim evde.
Z.yagli taze fasulye koydum ocağa. Yanına pilav, çoban salata. Ben pilav yemem,kendi tarhanamdan pişirecegim ilk kez. Merak ediyorum tadını.

özelden yazsın biz edelim sikayet
Yahı bu nasıl vebaldir.
Test yapmadığı için kayıtlarda pozitif olarak görünmüyor, onun için şikayetin bir hükmü yokmuş.
Orada da üyeler biz ihbar edelim yazmiş ama böyle demiş.
Gerçekten şok oldum, kendisi de bir sağlıkçı ama klinigini dusunuyor.
Ailesi ile de teması olmuş onlara bile söylememiş

Ben mecbur gittim, dolgum düştü çünkü. Hava aldıkça dayanamıyorum acısına. Daha önce de gittim,Allah a emanet artık. Eşim işe,kızım okula gidiyor. Evde tam tecrit değiliz zaten.
Tabi ki gidilecek, onun ağrısı dayanılmaz olur.
Ben konudaki diş hekiminin rahatlığına şaşırdım,.denk gelince yazdım size
Güle güle kullan dolgunu, uzun ömürlü olsun.

İşi o kadar önemli demekki

İşi o kadar önemli demekki
Demek ki
Bunu okuduktan sonra dışarıda Fink Fink gezen,maskesi çenesinde amcalar, memlekete gittim birşey olmaz diyen insanlara söyleyecek sözüm kalmadı benim.
Sözde eğitimli, halk sağlığı için çalışan biri bile bu kadar duyarsız ve normal yaşantısına devam edebiliyorsa, ona ilaç öneren doktor çevresi varsa sıradan vatandaş ne yapsa normal gelir artık

Biz duyarlıyız. Çocuğundan, ailesinden ayrı kalan yakınlarını kaybeden insanlar var. Kimsenin vabaline girmemeli. Devlet böyle işyerlerini 3 ay kapatmalı bence. İhbar ifşa etmemk de suçtur burada bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…