- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.715
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.041
O daha mantıklı tabi ama ders almaya vakit yokOtomatik araba alana kadar birkaç saat özel ders alip bunu kullansan nasıl olur canım
Benim de 2021 hedefim şahsıma ait bir araç. Marka model farketmez, ayağımı yerden kessin yeter
özelden yazsın biz edelim sikayetKızlar bdvde covid19 konusu var.
Okuduğum karşısında şok oldum.Colombre bu nedenle dişçiye değil de eczaneye gidip ilaç aldım.
Yazan üyenin gorumcesi diş hekimi ve covid olmuş.
Tüm belirtileri var ama teste gitmiyor. Pozitif çıkarsa Klinigini kapatirlar diye test yaptırmamış, doktor arkadaşlarından ilaçlari alarak çalışmaya devam ediyormuş
Hergun kaç tane insanla temas ediyor, test yapmadığı için ihbar da edemiyoruz demiş üye.
Test yapmadığı için kayıtlarda pozitif olarak görünmüyor, onun için şikayetin bir hükmü yokmuş.özelden yazsın biz edelim sikayet
Yahı bu nasıl vebaldir.
Tabi ki gidilecek, onun ağrısı dayanılmaz olur.Ben mecbur gittim, dolgum düştü çünkü. Hava aldıkça dayanamıyorum acısına. Daha önce de gittim,Allah a emanet artık. Eşim işe,kızım okula gidiyor. Evde tam tecrit değiliz zaten.
En sonunda getir bana bırak diyeceğim zaten evdeyimO daha mantıklı tabi ama ders almaya vakit yok
Bebeyi bırakcak kimse de yok vakit olsa
Off anam off
İşi o kadar önemli demekkiTest yapmadığı için kayıtlarda pozitif olarak görünmüyor, onun için şikayetin bir hükmü yokmuş.
Orada da üyeler biz ihbar edelim yazmiş ama böyle demiş.
Gerçekten şok oldum, kendisi de bir sağlıkçı ama klinigini dusunuyor.
Ailesi ile de teması olmuş onlara bile söylememiş
Demek kiİşi o kadar önemli demekki
Biz duyarlıyız. Çocuğundan, ailesinden ayrı kalan yakınlarını kaybeden insanlar var. Kimsenin vabaline girmemeli. Devlet böyle işyerlerini 3 ay kapatmalı bence. İhbar ifşa etmemk de suçtur burada bence.Demek ki
Bunu okuduktan sonra dışarıda Fink Fink gezen,maskesi çenesinde amcalar, memlekete gittim birşey olmaz diyen insanlara söyleyecek sözüm kalmadı benim.
Sözde eğitimli, halk sağlığı için çalışan biri bile bu kadar duyarsız ve normal yaşantısına devam edebiliyorsa, ona ilaç öneren doktor çevresi varsa sıradan vatandaş ne yapsa normal gelir artık
CanımsınEn sonunda getir bana bırak diyeceğim zaten evdeyim
sen nöruyon beybim beybimm kizi komsuya birakacan dimiCanımsın
bende katiyom az salcaKız köfteye salca ilk defa duydum:)
Ben de yemiyorm anneye söyle
anneannemlerde kizilcik tarhanasi yaparlardibizde bugün yine yaklasik 3 kg kizilcik topladik, annemde kizilcik suyu kaynatti.
Kizla yürüdük biraz. Sonra o uyurken anneme biraktik gittik bi kahve ictik.
Aa kız ilk kez duydıum,gerci ben sadece baharat katıyorm.bende katiyom az salca
Hazır gönüllü bulmusumsen nöruyon beybim beybimm kizi komsuya birakacan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?