- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.081
Geçmiş olsun canimselam kızlar
Boğazım yanmaya başladı. İnşallah covid değilimdir. Bir yere gittiğimiz yok ama hastalarla içiçeyiz malum başka kaynak aramaya gerek yokGerçi çok dikkat ediyoruz da belli olmaz bu iş.
Gittigidiyordan avize almıştım salon için, çok da beğenmiştim. Çok dandik çıktıŞimdi bi de iadeyle uğraşacağım 400 liram havaya uçmaz inşallah. Ucuz etin yahnisine döndü bu iş
onu hic duymamisdim bakanneannemlerde kizilcik tarhanasi yaparlardi
kahvaltiya sogan dograyip tuzlu tereyaginda kizartiyoruz bizTembellikte baby gibi ol.
Ben soğan sarımsak çok seviyorum ya. Hele pismisi nasıl güzel oluyor. Közde özellikle.dur akşama tarhananin yanına masada soğan kirayim.Fantaziye gel.
Memlekette akıllı insan yok cünküPessss ya korona kadının piknikte ne işi var ya
Ayy kahvaltıya hemde hic isim olmazkahvaltiya sogan dograyip tuzlu tereyaginda kizartiyoruz biz
Gecmis olsunn ins degildirselam kızlar
Boğazım yanmaya başladı. İnşallah covid değilimdir. Bir yere gittiğimiz yok ama hastalarla içiçeyiz malum başka kaynak aramaya gerek yokGerçi çok dikkat ediyoruz da belli olmaz bu iş.
Gittigidiyordan avize almıştım salon için, çok da beğenmiştim. Çok dandik çıktıŞimdi bi de iadeyle uğraşacağım 400 liram havaya uçmaz inşallah. Ucuz etin yahnisine döndü bu iş
süper tadi oluyor, benim kiz bile yiyorAyy kahvaltıya hemde hic isim olmaz
vay tam business womanIveeet iki kiz arkadasimla yemege bulusduk, iki yilda ilk kez cocuksuz bulusduk
Otobüsdeyim su an eve dönüyorum, kafada biraz hos ola bilir iki sarap ictim
Cok güzel di aksam ya.
Benim sirket aradi bugün, carsamba yönetim münihe gelcekti benimle görüsmek icin, red ettim zamanim yok dedim. Obir haftaya birseyler organize edin dedim.
Istedigim rakami veremiyeceklermisde, ama cok da az degilmisde filan. Rakimi söylemediler.
Ben hemen vergicime mail attim dedim telefonda konusalim farkli rakamlarda bana kalacak meblayi hesaplasin vergiden sonra ki ona göre görüsmede hazirlikli olayim. Onun icin de bu hafta görüsmegi red ettim.
Bakalim artik ne olcak.
Tadından değil kahvaltıya soganla ugrasmam kızsüper tadi oluyor, benim kiz bile yiyor
En tehlikede olan sizsiniz cnm dikkat et kendineselam kızlar
Sefan olsun asminIveeet iki kiz arkadasimla yemege bulusduk, iki yilda ilk kez cocuksuz bulusduk
Otobüsdeyim su an eve dönüyorum, kafada biraz hos ola bilir iki sarap ictim
Cok güzel di aksam ya.
Benim sirket aradi bugün, carsamba yönetim münihe gelcekti benimle görüsmek icin, red ettim zamanim yok dedim. Obir haftaya birseyler organize edin dedim.
Istedigim rakami veremiyeceklermisde, ama cok da az degilmisde filan. Rakimi söylemediler.
Ben hemen vergicime mail attim dedim telefonda konusalim farkli rakamlarda bana kalacak meblayi hesaplasin vergiden sonra ki ona göre görüsmede hazirlikli olayim. Onun icin de bu hafta görüsmegi red ettim.
Bakalim artik ne olcak.
ben sogan dograrken direk fazla dograyip kavanozla buzdolabina koyuyorum. Bir iki gün yemek yaparken ordan kullaniyorum.Tadından değil kahvaltıya soganla ugrasmam kız
Ay ne korkuyorum bu sogandan bukadr acaba
Canim fazla para harcamak istemiyorlar. Kabul etmesem mobbing uyguluyacaklar kendim cikis verene kadar. Ozamanda sifir parayla cikarim ve 3 ay da issizlik maasi alamam.En tehlikede olan sizsiniz cnm dikkat et kendine
Sefan olsun asmin
Neden talep ettiğini vermiyor.
Ay sinir bozucu
Sen o zaman orta ayarda birşeyler teklif etCanim fazla para harcamak istemiyorlar. Kabul etmesem mobbing uyguluyacaklar kendim cikis verene kadar. Ozamanda sifir parayla cikarim ve 3 ay da issizlik maasi alamam.
Esim ugrasama fazla al parayi cik diyor. Onlarin mobbingiyle mücadele ederken sinirlerin bozulcak, huzurun kalmiyacak.
Istemedigin isde calisma diyor. Bende öyle düsünüyorum da, cokda uzuca gitmek istemiyorum yinede.
Bu arada günaydinlar
Kiz uyurken evden kacdim, kadin doktorunda kontrol terminim var.
ay evet dün 20 tl mi ve günlük paramı da attımKumbaraci kızlar, bugün kumbaraniza para atmayı unutmayin.
@Huysuzd canım fiziki veya dijital kumbarana para atmayi/aktarmayı unutmatakibimdesin ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?