Aa kız ilk kez duydıum,gerci ben sadece baharat katıyorm.
Ekmek ici vs katmıyorm.
Zeytinyağla topluyorm ben kıymayı
ekmekde katiyorum, az siviyag, yumurta, salca baharat, sarimsak, sogan, maydanoz
salca renk veriyo 1 cay kasigi atiyorum

Ben de çok az baharat ve soğan koyarım.etin tadını bastirmamali,et gurmesiyim ben.
Ben sogana ceyrek altın gözüyle bakıyorum.
Öyle köfteye ,salataya sogan dograyamam
Hiic sevmedğim icin sogan dogramayı
Davet yemeklerimde soğan katcam elimden gelse
Zaten dondıurulmus alıyorm,ceyrek parası veriyorm o soganlara

Tembellikte baby gibi ol.
Ben soğan sarımsak çok seviyorum ya. Hele pismisi nasıl güzel oluyor. Közde özellikle.dur akşama tarhananin yanına masada soğan kirayim. Fantaziye gel.

Selam kızlar Dün açıköğretimin yaz okulu sınavlarını verdik eşimle abim yardım etti sağolsun çok zorlandık ama uzun sürdü...
Abimlerden geç saatte dönünce evde toplu olunca uyudum direk erken kalkmamız gerektiği için bugüne yemek hazırlamadım az çorba, az kısır, biraz cacık var yapabilirsem pizza yapmayı düşünüyorum iş çıkışıda a101 e uğrayıp indirimli deterjanlardan alacağım son şişeyi açtım hiç stokluk kalmadıDolapta yeşil fasülye var birgün bulgur pilavıyla onu yersek birgünede makarna yapar haftayı bitiririm inşallah
Akşam vakit kalırsa ütü var listede birde spora başlamak istiyorum inşallah başlayabilirim
Hafta sonu saçıma bakım yaptım tazelenmiş gibi oldum. Ayda bir tekrarlayacağım inşallah

Buarada unuttum alıntı yapacaktım dün yoğunluktan arada kaynadı
Balı topluca almış eşim kaynanamada özel bir bal almış şeker hastası olduğu için fiyatları farklı kalite kaliteymişböyle doğal ürünlere merakı var beslenmesine dikkat ediyor ama paraya dikkat edilemiyor tabi doğal kelimesi geçince ben herşeyi dozunda tüketirim ama çok merakım yoktur aklıma gelmez yemesem hani o yüzden bazen verdiği meblağlar bana fazla geliyor faydası olur inşallah gerçekten doğaldır tabi ederi kadar kıymetliyse satana helali hoş olsun 10 kilo kadar var mı yok mu bilmiyorum sormadım koliyle attı mutfağa her gelene kaseye koyup denettiriyor tanıtıyor balı kendi üretmiş gibi
Bende düşündüm boğazına düşkün diye paraya kıymayacaksak altına düşkünlükte de paraya kıymamamız gerekiyor dedim,zaten henüz ufukta ev görünmüyor

Biz duyarlıyız. Çocuğundan, ailesinden ayrı kalan yakınlarını kaybeden insanlar var. Kimsenin vabaline girmemeli. Devlet böyle işyerlerini 3 ay kapatmalı bence. İhbar ifşa etmemk de suçtur burada bence.
Test yapmadığı için covid görünmüyor onun için ihbar edemiyoruz yazmış uye

Tembellikte baby gibi ol.
Ben soğan sarımsak çok seviyorum ya. Hele pismisi nasıl güzel oluyor. Közde özellikle.dur akşama tarhananin yanına masada soğan kirayim. Fantaziye gel.
Közde soğan sarımsak ben de çok severim.
Hele sarımsak, fırında da güzel oluyor.
Sos gibi

Kız köfteye salca ilk defa duydum:)
Ben de yemiyorm anneye söyle
Köfteye bende salça eklemem.
Ay bayilicam kimlere güveneceğiz biz bu durumda.
Hiç kimseye

ekmekde katiyorum, az siviyag, yumurta, salca baharat, sarimsak, sogan, maydanoz
salca renk veriyo 1 cay kasigi atiyorum
Ayni tariften yapiyorum bende lelli, anne köftesi bu
Maydanoz hariç, onu çocuklar yemiyor.

Ay kardesim anlattı simdi.
Yeminle bizim insanımz adam olmaz.
Elemanlarının dayısı dün ,isyerinden arkadaslarıyla toplasıp pikniğe gidiyor.
Piknikte bi kadın düsüp bayılıyor
Kadının kocası panik oluyor tabi
Dİyorlar sakin ol,
Benim karım koronaydı bisey oldu kesin diyor adam
Nasıl diyolar koronaydı
Hafif atlatıyordu diyo
Burasında icim sogudu azcık,adamı azcık dövmüsler valla.
Sen nasıl insansın diye.
Tabi suan onca insdan karantinada.
Ay adamı yakalayıp bi posta da ben dövmek istiyoırm.

Çok sevindim canım bittiği günü de görürüz inşallah
Âmin canım hepimizin borçları bitsin
karamelli_turta bitmiş sayalım artık bu borcu canım
Ah kahvemsim

Selam kızlar
Sağol canım
Colombre geçmiş olsun canım
Asminim teşekkür ederim cnm
karamelli_turta 51 harika helal olsun sana turtişim, bitti sayalım artık onu
Koalam anapara henüz yariya inmedi ama yaklaşıyor, sağol canım

Pessss ya korona kadının piknikte ne işi var ya

selam kızlar

Boğazım yanmaya başladı. İnşallah covid değilimdir. Bir yere gittiğimiz yok ama hastalarla içiçeyiz malum başka kaynak aramaya gerek yok Gerçi çok dikkat ediyoruz da belli olmaz bu iş.

Gittigidiyordan avize almıştım salon için, çok da beğenmiştim. Çok dandik çıktı Şimdi bi de iadeyle uğraşacağım 400 liram havaya uçmaz inşallah. Ucuz etin yahnisine döndü bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…