- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.101
hakkında hayırlısı olsun canımSelam kizlar
Kahvaltıdan sonra bir gorusmem vardi.
Neye niyet neye kısmet oldu. Ben part time yapabilecegim iş diye gittim mali müşavirleri doğum iznine gidecekmiş görüşme farklı bir seyire gitti. Hayırlısı bakalım biraz düşünmem lazim.
Dönüşte market alışverişi yaptım.
Yemek de yok bugün. Buzluktan tavuk döner ya da mantı ile geçiştirmek niyetindeyim
hakkinda hayirlisi canimSelam kizlar
Neye niyet neye kısmet oldu. Ben part time yapabilecegim iş diye gittim mali müşavirleri doğum iznine gidecekmiş görüşme farklı bir seyire gitti. Hayırlısı bakalım biraz düşünmem lazim.
Yemek de yok bugün. Buzluktan tavuk döner ya da mantı ile geçiştirmek niyetindeyim
Hadi hayırlısııSelam kizlar
Bu vebali ne kolay alıyor insanlar. Ölümle savaşırken onca kisiKızlar bdvde covid19 konusu var.
Okuduğum karşısında şok oldum.Colombre bu nedenle dişçiye değil de eczaneye gidip ilaç aldım.
Yazan üyenin gorumcesi diş hekimi ve covid olmuş.
Tüm belirtileri var ama teste gitmiyor. Pozitif çıkarsa Klinigini kapatirlar diye test yaptırmamış, doktor arkadaşlarından ilaçlari alarak çalışmaya devam ediyormuş
Hergun kaç tane insanla temas ediyor, test yapmadığı için ihbar da edemiyoruz demiş üye.
çok dikkat et nm Alalh korusun hasta olmaselam kızlar
Boğazım yanmaya başladı. İnşallah covid değilimdir. Bir yere gittiğimiz yok ama hastalarla içiçeyiz malum başka kaynak aramaya gerek yokGerçi çok dikkat ediyoruz da belli olmaz bu iş.
Gittigidiyordan avize almıştım salon için, çok da beğenmiştim. Çok dandik çıktıŞimdi bi de iadeyle uğraşacağım 400 liram havaya uçmaz inşallah. Ucuz etin yahnisine döndü bu iş
Kız sogan ne kadan guzelbisy bilsen böyle yapmazdinTadından değil kahvaltıya soganla ugrasmam kız
Ay ne korkuyorum bu sogandan bukadr acaba
Hakkında hayırlısı olsun cnmSelam kizlar
annenle baban nasil oldu?Ben dün girmemişim yeni farkettim.
Bu hafta çok yoğun geçiyor
Dün akşam üzeri sınav görevim vardı. Çıkınca cocukari pizzaciya götürdüm sıkıldı yavrularım değişiklik oldu.
Bahçeden domates biber patlıcan geldi (ay şarkı sözü gibi oldu). Domatesleri kaynatıp kavanozladım. Biberleri doğrayıp dipfrize attım. Patlicanlarida soteleyip attım dipfrize. Artık domates görmek istemiyorum bezdum
Bugünde sabah merdivenden düştüm ayağım burkuldu.sismedi ama ağrısı var bakalım yarına geçer inşallah.
Maaş tatmin etti mi kahvemsi. Attan inip eşeğe binmek kolay değil ama şartlar da malum. Sen her şeyi ince düşünmüşsündür zaten. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah.Selam kizlar
Geçmiş olsun,görünmez kaza. Üzerine basma biraz.Ben dün girmemişim yeni farkettim.
Dün akşam üzeri sınav görevim vardı. Çıkınca cocukari pizzaciya götürdüm sıkıldı yavrularım değişiklik oldu.
Bahçeden domates biber patlıcan geldi (ay şarkı sözü gibi oldu). Domatesleri kaynatıp kavanozladım. Biberleri doğrayıp dipfrize attım. Patlicanlarida soteleyip attım dipfrize. Artık domates görmek istemiyorum bezdum
Bugünde sabah merdivenden düştüm ayağım burkuldu.sismedi ama ağrısı var bakalım yarına geçer inşallah.
Geçmiş olsun canımBen dün girmemişim yeni farkettim.
Burası attan sıkıldım artik ucagimi hazirlayin gibi de olabilirMaaş tatmin etti mi kahvemsi. Attan inip eşeğe binmek kolay değil ama şartlar da malum. Sen her şeyi ince düşünmüşsündür zaten. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
Geçmiş olsun,görünmez kaza. Üzerine basma biraz.
çok şükür iyiler canım,hatta babam annemin refakatçisi hastanede. Annem onu istedi nasıl özlediyse artikannenle baban nasil oldu?
Teşekkür ederim cnmMaaş tatmin etti mi kahvemsi. Attan inip eşeğe binmek kolay değil ama şartlar da malum. Sen her şeyi ince düşünmüşsündür zaten. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
Geçmiş olsun,görünmez kaza. Üzerine basma biraz.
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun canım
Kiyamam minigine.selam kızlar nasılsınız?? Ben çok yorgunum izinler bitti herkes evlerine döndü cuma günü annemle babamı pazar günü de kız kardeşimi dün de teyzemi evine yolculadım şuan evim bomboş kaldı ne kadar kötü birşeymiş gurbetlikallah nasip ederse inşallah perşembe günü de görümcemle eşide gelecek onları ağırladım mı artık yaz ayının misafir defterini kapatmış olacağım nasipse :) ondan sonra gelsin kış temizliği 1.sınıfa başlayacak kızımın dün okulda toplantısı vardı kitaplarını falan da alınca çok duygulandım daha dün el kadar bebeydi şimdi 1.sınıfa başlayacak kısmetse zaman ne kadar acımasız ve gaddarmış
ay evet dün 20 tl mi ve günlük paramı da attım
Hayirlisi ise olsun canım .Selam kizlar
Witch geçmiş olsunBen dün girmemişim yeni farkettim.
Uçak için değer ama ya.Burası attan sıkıldım artik ucagimi hazirlayin gibi de olabilir
Detaylar birkaç güne belli olacak.
Net karar vermeden önce bir sure denemek istedigimi soyledim.
Tek dezavantajı cumartesi günü de çalışma var.
allah daha fazlasnı versin. her ay 3 tam altın :/Hayırlı olsun topik...
Bereketli olsun ıns bırıkımler ve kazançlar. Ben de her ay 3 tam altın olarak koydum hedefımı. Ikı olursa da uzulmem: ) Hedefı yuksek tutayım.
O mesaj 2017 den yalnız. Ben de okuyunca maşallah dedim.allah daha fazlasnı versin. her ay 3 tam altın :/
Bakış açım şu; para için çalışıyoruz, geliri güzelse çalışırım.Uçak için değer ama ya.
İnsani olan hafta sonu izni ama özelde cok nadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?