- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.141
gercek dost bulmak cok cok zor.Bir arkadaşıma kızdım, aslında daha çok kendime kızdım. Bir süredir fark ettiğim bir şeyler vardı, konduramıyordum. Bugün kendi kondu sağolsun
Çayımı yaptım, sesli kitabımı dinliyorum sakinleşiyorum şükür. Bundan sonra küçük altın biriktireceğim
Hayırlısı turtisimSen çalışmayı seven ve alışık olan bir kadinsin cnm bu yüzden epey sıkıldın.
Umarim olur bu iş sana.
Zamanla alışıyor insan veya kabulleniyor diyelim.
sağol canım evet ya hemde nasıl duygusallaşıyor anlatamam ama çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip eylesin inşallah(amin)Kiyamam minigine.
Insan nasil duygusallasiyor dimi ☺
Hayirlisi ise olsun canım .
Witch geçmiş olsun
Tam olarak benim durumumDoğru diyorsun,bir artısı olacak ki verdiğin zamanı haketsin. İnsan evde sıkılınca gönüllü bile çalışası geliyor o ayrı.
Çok iyi anliyorum cnm.Hayırlısı turtisim
Valla o kadar sıkıldım ki nasıl anlatayım bilemiyorum.
Evimi çok seviyorum, eşimle huzurluyum çok şükür ama birşeyler üretmek, faydalı olmak istiyorum. Evde hiç bu kadar uzun zaman kalmadım, yirmi yıldır ilk kez evdeyim ve artık gerçekten bunaliyorum.
Ev kadını olmak ruhumda yok benim.
Müge anliyi izliyorum, ferihanin son bölümü olmadı günlük dizi bakayım bunlar bana göre şeyler değil.
Beni besleyen şey üretmek, iş stresi, calismak
Vallahi aynen öyleyim! 34 haftadayım şu anKaç haftalık oldunuz. Çok kalmamıştır sanırım.son zamanlar çok zorlanıyor insan. Bir çık artık moduna giriyorsun.
Azcık fazla dogra soganı,atarım ben difrizeaklima hic birsey gelmedi bugün
kiza mercimek corbasi yaptim bide annemin yaptigi yagli ekmegi cikardim buzluktan.
Bizede kuzu kusbasi bol soganli ( @BabyLoading) ve salata. Kizilcik serbeti bizdede var
vallahi komsu olsaydik ben dogrardim sigani senin icinAzcık fazla dogra soganı,atarım ben difrizeD
Canımsınvallahi komsu olsaydik ben dogrardim sigani senin icin
Tefalin ipli rondosu var memnun olan arkadaşlarım var ama kalitesi nasıldır bilmiyorum.Azcık fazla dogra soganı,atarım ben difrizeD
Bir soğan doğramak için rondomuz eksikti çünküTefalin ipli rondosu var memnun olan arkadaşlarım var ama kalitesi nasıldır bilmiyorum.
Elle doğrayınca sulanmiyor
Yıllar önce bir gün, moralim bozuk ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi, soğan aldım dogramaya başladım.
Nasıl ağlıyorum ama anlatamam için temizlendi resmen, maksat ağlayayım soğan bahane.
Ağlayınca rahatladım ama bir baktım bir poşet soğan dogramisim.
Posetletip buzluğa attım kaç ay kullandım hatırlamıyorum
Inşallah senin için en iyisi olur canım.cumartesi için konuşabilirsin aslında.cumartesi çalışınca pazar yetmiyor ,şimdi evdesin sana olabilir gibi geliyor, ama çalışınca zor gelir.Bakış açım şu; para için çalışıyoruz, geliri güzelse çalışırım.
Ben şimdiye kadar hiç haftasonu mesai olan bir yerde çalışmadım.
İşlerin yoğunluğu nedeniyle pazar ve bayramda bile calismisligim var tabi
teşekkür ederim kuzuKiyamam minigine.
Insan nasil duygusallasiyor dimi ☺
Hayirlisi ise olsun canım .
Witch geçmiş olsun
teşekkür ederim canimBenim menüm kuru fasulye, pilav ve turşu
Cennetmeyvesii geçmiş olsun canım ❣ nazar var nazar beybi
K kahvemsi mutluluk hayırlısı olsun, ben uçak fikrini çok sevdimsenin çalışma hızınla cts ye gerek kalmaz bence
kaç mayiş aliyon sorması ayipÇok iyi anliyorum cnm.
O kadar belliki zaten cümlelerinden.
Cani gönülden olsun isterim inş bu işi sana.
Haftasonu çok da dert değil bence gelir iyi olacaksa.
Ben memnunum açıkçası
Yani ücretten memnunum en çok tâbi.
uğraşma ipli rondo al tefalin tupperin. Elim ayağım onlar benimAzcık fazla dogra soganı,atarım ben difrizeD
Ben memnunum canım tupperin vardı ipi koptu tefal aldim oda iyi. Herseyde kullanıyorum elimin altında hepTefalin ipli rondosu var memnun olan arkadaşlarım var ama kalitesi nasıldır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?