gercek dost bulmak cok cok zor.
Bosver en azindan gercegi görmüssün

Sen çalışmayı seven ve alışık olan bir kadinsin cnm bu yüzden epey sıkıldın.
Umarim olur bu iş sana.
Zamanla alışıyor insan veya kabulleniyor diyelim.
Hayırlısı turtisim
Valla o kadar sıkıldım ki nasıl anlatayım bilemiyorum.
Evimi çok seviyorum, eşimle huzurluyum çok şükür ama birşeyler üretmek, faydalı olmak istiyorum. Evde hiç bu kadar uzun zaman kalmadım, yirmi yıldır ilk kez evdeyim ve artık gerçekten bunaliyorum.
Ev kadını olmak ruhumda yok benim.
Müge anliyi izliyorum, ferihanin son bölümü olmadı günlük dizi bakayım bunlar bana göre şeyler değil.
Beni besleyen şey üretmek, iş stresi, calismak

Kiyamam minigine.
Insan nasil duygusallasiyor dimi ☺

Hayirlisi ise olsun canım .

Witch geçmiş olsun
sağol canım evet ya hemde nasıl duygusallaşıyor anlatamam ama çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip eylesin inşallah(amin)

K kahvemsi mutluluk hayırlısı olsun inşallah hakkında
haftasonu çalışmak psikolojik olarak daha çok etkiliyor insanı bence eğer haftaiçi işleri toparlayınca gitmeme gibi bir durumun varsa bence çok iyi olur ama haftada tek günde insan hangi ihtiyacını karşılayacağını şaşırıyor gerçektenama para iyiyse temizliğini ve ihtiyaçlarını haftaiçide akşamları halledebilirsin gerekirse

Çok iyi anliyorum cnm.
O kadar belliki zaten cümlelerinden.
Cani gönülden olsun isterim inş bu işi sana.
Haftasonu çok da dert değil bence gelir iyi olacaksa.
Ben memnunum açıkçası
Yani ücretten memnunum en çok tâbi.

aklima hic birsey gelmedi bugün
kiza mercimek corbasi yaptim bide annemin yaptigi yagli ekmegi cikardim buzluktan.
Bizede kuzu kusbasi bol soganli ( @BabyLoading ) ve salata. Kizilcik serbeti bizdede var
Azcık fazla dogra soganı,atarım ben difrizeD

Yıllar önce bir gün, moralim bozuk ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi, soğan aldım dogramaya başladım.
Nasıl ağlıyorum ama anlatamam için temizlendi resmen, maksat ağlayayım soğan bahane.
Ağlayınca rahatladım ama bir baktım bir poşet soğan dogramisim.
Posetletip buzluğa attım kaç ay kullandım hatırlamıyorum

Ayy kahvemsi bende evlenmeden az zaman önce buraya gelmiştim.İşler hiç umduğumuz gibi gitmedi. Yapayalnız kaldık, ev bulamıyoruz, eşya alacağız hiç anlamıyoruz, maddi sıkıntılar bir yandan vs vs çok zor zamanlardı.

Telefonu işte unutmuşum bir Cuma çıkışı. Kimseyi de tanımıyorum hastanede, Farkettiiğimde bir otoparktaydık Beni bir ağlama tuttu. Resmen krize girdim. Tam bir saat ağladım. eşim de şaşırdı kaldı. adam hiç öyle görmemiş beni. Ayy sonra bir rahatladım ama anlatamam O otopark kısa zaman sonra kapandı eşim hep der tüm negatif enerjini buraya döktün dayanamadı bak diye

Inşallah senin için en iyisi olur canım.cumartesi için konuşabilirsin aslında.cumartesi çalışınca pazar yetmiyor ,şimdi evdesin sana olabilir gibi geliyor, ama çalışınca zor gelir.

Kiyamam minigine.
Insan nasil duygusallasiyor dimi ☺

Hayirlisi ise olsun canım .

Witch geçmiş olsun
teşekkür ederim kuzu
teşekkür ederim canim
kaç mayiş aliyon sorması ayip
Azcık fazla dogra soganı,atarım ben difrizeD
uğraşma ipli rondo al tefalin tupperin. Elim ayağım onlar benim
Tefalin ipli rondosu var memnun olan arkadaşlarım var ama kalitesi nasıldır bilmiyorum.
Ben memnunum canım tupperin vardı ipi koptu tefal aldim oda iyi. Herseyde kullanıyorum elimin altında hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…