- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.701
Rabbim gönlüne göre versin kahvemsimSabah erken kalkıp biraz ortalığı topladim.
Birazdan canlı görüşmem olacak. Allah'ım sen biliyorsun konuyu
Bugün eşim de işe gitti, evde yalnızım.
Görüşmeden sonra çıkar biraz yürürüm, dönüşte marketi hallederim.
Yarın dışarı işlerim var, yemek yapmam lazım iki günlük.
Geçmiş olsun uykucu babana acil şifalar diliyorum cnmgünaydın kızlar nasılsınız
babamın şekeri cok yükseldi cumartesiden beri hastanede yatıyor ben de gelip gidiyorum.
evini falan temızledım asırı yorucu oldu benım için hem bedenen hem psıkolojik olarak yeter ki iyi olsun da . asıl virusten korkuyorum hastaneye gıt gel kapıcaz diye.ondan özel hastane tercih ettım hem de fazla büyük olmayan bi hastane ınsAllah vıruse bulasmadan çıkarız.
Bizde açmaya başladım desemYa witchcim ben de ne yaptıysam bitiyor özellikle meyve suları, yani çok şükür sağlıkla yensin içilsin de onlar kışlık diye bağırasım geliyo
Âmin canım yakin olsak da sizlere de getirsem.karamelli_turta canım Allah kabul etsin, bereketi gelsin
K kahvemsi mutluluk hadi rastgele canım, dua heyeti iş başında
Hemen bakıyorumAy bdvde bilerrrrziiikkk konusu var gülmekten gözümden yaş geldi
Çocuklarin çok sevdiği birşeyler yaptığımda kocama aynen bende böyle söylüyorumçok geçmiş olsun canim
Yaaa sorma bende çilek recelini sakladim 1 ay sonra çıkaracağım sorana yok diyorum
Ben lutisleri tüketmek için dört kavanoz ayırdım, sabah sonu ile yumurta yapmış eşim. Sen hazır evdeyken biraz daha mi yapsan bunlar bize yetmeyecek dediYa witchcim ben de ne yaptıysam bitiyor özellikle meyve suları, yani çok şükür sağlıkla yensin içilsin de onlar kışlık diye bağırasım geliyo
Öyleydi gerçekten, bu aşamayı da geçtimAyyy çok heycanli
Yatılı görümce konusu var oradaAy bdvde bilerrrrziiikkk konusu var gülmekten gözümden yaş geldi
Ay okudum kızlar zekalarını konusturuyolar masallahYatılı görümce konusu var orada
Ona da çok güldüm
Bir mesajın üstüne kızlar yorumu geliştirmiş
En son mune gelip leoparlı tayt, geyiğe dönmesin diye uyardı
Ama yorumlar çok komikti
Ona da bak
Cok gecmis olsunnngünaydın kızlar nasılsınız
babamın şekeri cok yükseldi cumartesiden beri hastanede yatıyor ben de gelip gidiyorum.
evini falan temızledım asırı yorucu oldu benım için hem bedenen hem psıkolojik olarak yeter ki iyi olsun da . asıl virusten korkuyorum hastaneye gıt gel kapıcaz diye.ondan özel hastane tercih ettım hem de fazla büyük olmayan bi hastane ınsAllah vıruse bulasmadan çıkarız.
çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar nasılsınız
Hayırlısı olsun canım.Bu çok iyi dediğin yermi?Hadi inşallah güzel olurda bizede mutlu olacak sebep çıkarÖyleydi gerçekten, bu aşamayı da geçtim
Sırada yüzyüze görüşme onu da geçersem iki tane test var
Uzun sürecek biraz
Ben de bakar oldum oralara.Ay okudum kızlar zekalarını konusturuyolar masallah
İnşallahHayırlısı olsun canım.Bu çok iyi dediğin yermi?Hadi inşallah güzel olurda bizede mutlu olacak sebep çıkar
Ellerine sağlık canımAnca bitirdim işlerimi çok şükür oldu ne zamandir aklimdaydi aşuremi pişirmek.
Birkaç komşuma kardeşlerimize ve teyzelerle halalara da kavanozladim akşam eşim götürür.
Biraz da isyerimdeki arkadaşlarıma da hazirladim taşıması kaldi
5 dkya da kahvaltimi yapayim bu kiz daha işe gidecek bugün.
ellerine sağlık canım allah kabul etsin inş.Anca bitirdim işlerimi çok şükür oldu ne zamandir aklimdaydi aşuremi pişirmek.
Birkaç komşuma kardeşlerimize ve teyzelerle halalara da kavanozladim akşam eşim götürür.
Biraz da isyerimdeki arkadaşlarıma da hazirladim taşıması kaldi
5 dkya da kahvaltimi yapayim bu kiz daha işe gidecek bugün.
ne zaman tersi oldu kiAltin yorumları dinledim bu sabah.
3 ay içinde bariz yükselme öngörülüyor.
Ytd.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?