acil sifalar diliyorum canim.

Ohh miss
Allah kabul etsin cnm

Ne yapayım diye dolanırken son paket ıspanak geçti elime. Ispanaklı peynirli börek yaptım evdekilere .Artan ispanagi soğan ve baharatla kavurdum,içine yumurta kırarak çeşit arttırdım kendimce. Çay, söğüş sebze,irmik helvası bugünün menüsü. kendime de mısır unundan focaccia ekmeği yaptım. Karbo günü oldu.

cok gecmis olsun canim

allah kabul etsin canim

Selam kizlar,

sabah yeni ev icin mutfak aletleri bakmaya gitdik. Firin ve induktion ocagi 950€ civari. Bosch veya Siemens.
Buzdolaplari yine Bosch veya Siemens 600-800 arasi. Bulasik makineleri 450€ civari, camasir makinesi 500-600€ civari.
Henüz almadim, birazda internetde fiyat arastirayim.
Yarin koltuk bakmaya gitcez biryere, carsambada bir kac yere bakar en azindan koltuklari simdiden alir ismarlariz.

Tatlı telaşlar. Her şey gönlünce olsun Asmin. Şirketten haber var mı bu arada .

Geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canim

Yaaa sorma bende çilek recelini sakladim 1 ay sonra çıkaracağım sorana yok diyorum
Rabbim gönlüne göre versin kahvemsim

Geçmiş olsun uykucu babana acil şifalar diliyorum cnm
Özel hastaneyi tercih etmeniz iyi olmuş.

Bizde açmaya başladım desem

Âmin canım yakin olsak da sizlere de getirsem.
Cok gecmis olsunnn
çok geçmiş olsun canım
acil sifalar diliyorum canim.
cok gecmis olsun canim
çok tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden doktor bugun cıkarmadı yarın işe gitmem gerekiyor bugun için izin almıstım eşim sabah doktorun vizite zamanı gıdecek bakalım muhtemelen cıkarırım yarın demıstı ınsAllah hayırlısıyla.
kenara ara ödeme yaparsak ve acil ihtiyaclar için para ayırmıstım ondan hastaneye vereceğim iyiki ayırmısım acil ihtiyaclar için her zaman nakit bulunmalı kızlar daha ıyı anladım

Eline sağlık Allah kabul etsin kuzu
İyigecelers kızlarr
Ay dertlerim derya burayı da bogmayayım diye yazamıyorum
Okuyorm ama
Aşkolsun hepimizdeki dert derya
Anlat rahatla
Ya anan ya kocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…