- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.721
acil sifalar diliyorum canim.günaydın kızlar nasılsınız
babamın şekeri cok yükseldi cumartesiden beri hastanede yatıyor ben de gelip gidiyorum.
evini falan temızledım asırı yorucu oldu benım için hem bedenen hem psıkolojik olarak yeter ki iyi olsun da . asıl virusten korkuyorum hastaneye gıt gel kapıcaz diye.ondan özel hastane tercih ettım hem de fazla büyük olmayan bi hastane ınsAllah vıruse bulasmadan çıkarız.
maşallah maşallah bari ilk siftahı yapsaydımAltin yorumları dinledim bu sabah.
3 ay içinde bariz yükselme öngörülüyor.
Ytd.
Ohh missAnca bitirdim işlerimi çok şükür oldu ne zamandir aklimdaydi aşuremi pişirmek.
Birkaç komşuma kardeşlerimize ve teyzelerle halalara da kavanozladim akşam eşim götürür.
Biraz da isyerimdeki arkadaşlarıma da hazirladim taşıması kaldi
5 dkya da kahvaltimi yapayim bu kiz daha işe gidecek bugün.
Next step is loadingkahvemsi online is görüsmesi iyi gecmis now comes the next stephadi bakalim
cok gecmis olsun canimgünaydın kızlar nasılsınız
babamın şekeri cok yükseldi cumartesiden beri hastanede yatıyor ben de gelip gidiyorum.
evini falan temızledım asırı yorucu oldu benım için hem bedenen hem psıkolojik olarak yeter ki iyi olsun da . asıl virusten korkuyorum hastaneye gıt gel kapıcaz diye.ondan özel hastane tercih ettım hem de fazla büyük olmayan bi hastane ınsAllah vıruse bulasmadan çıkarız.
allah kabul etsin canimAnca bitirdim işlerimi çok şükür oldu ne zamandir aklimdaydi aşuremi pişirmek.
Birkaç komşuma kardeşlerimize ve teyzelerle halalara da kavanozladim akşam eşim götürür.
Tatlı telaşlar.Selam kizlar,
sabah yeni ev icin mutfak aletleri bakmaya gitdik. Firin ve induktion ocagi 950€ civari. Bosch veya Siemens.
Buzdolaplari yine Bosch veya Siemens 600-800 arasi. Bulasik makineleri 450€ civari, camasir makinesi 500-600€ civari.
Henüz almadim, birazda internetde fiyat arastirayim.
Yarin koltuk bakmaya gitcez biryere, carsambada bir kac yere bakar en azindan koltuklari simdiden alir ismarlariz.
sagol canimTatlı telaşlar.Her şey gönlünce olsun Asmin. Şirketten haber var mı bu arada .
Hadi hayırlısı bacımmsagol canimpersembe icin toplamtiya cagirdilar. Bakalim ne diyecekler.
ne bogmasi canimİyigecelers kızlarr
Ay dertlerim derya burayı da bogmayayım diye yazamıyorum
Okuyorm ama
Geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canim
Yaaa sorma bende çilek recelini sakladim 1 ay sonra çıkaracağım sorana yok diyorum
Rabbim gönlüne göre versin kahvemsim
Geçmiş olsun uykucu babana acil şifalar diliyorum cnm
Özel hastaneyi tercih etmeniz iyi olmuş.
Bizde açmaya başladım desem
Âmin canım yakin olsak da sizlere de getirsem.
kronikuykucu geçmiş olsun canim
Cok gecmis olsunnn
çok geçmiş olsun canım
kronikuykucu geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatırsınız .
karamelli_turta kolay gelsin,bereket olsun evine canım.
K kahvemsi mutluluk bak nasiplerin artıyor maşallah. En hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Cennetmeyvesii sabahtan halletmissin işleri ne güzel.
Ben de yeni oturdum,ufaklık online dersteydi . İşleri halledip molaya geçtim.
Akşama ne yapayım diye düşünüyorum.
Evde biraz patlıcan var sebze olarak. Yarın pazara gitmek lazim. Haftasonu etle geçti,canım salata z.yagli bir şeyler istiyor.
Menüleri dökülün bakalım kızlar.
acil sifalar diliyorum canim.
çok tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden doktor bugun cıkarmadı yarın işe gitmem gerekiyor bugun için izin almıstım eşim sabah doktorun vizite zamanı gıdecek bakalım muhtemelen cıkarırım yarın demıstı ınsAllah hayırlısıyla.cok gecmis olsun canim
Biz seni her platformda takipteyizİyigecelers kızlarr
Okuyorm ama
Benim de öyle, yalnız değilsin babyİyigecelers kızlarr
Okuyorm ama
Eline sağlık Allah kabul etsin kuzuAnca bitirdim işlerimi çok şükür oldu ne zamandir aklimdaydi aşuremi pişirmek.
Aşkolsun hepimizdeki dert deryaİyigecelers kızlarr
Okuyorm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?