- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.741
kiz yeminle ne yazacagima sasirdimHa buarada muthis bir rüya gördüm onu anlatayim yine biyerlerimin açıkta kaldığı bir gece sanirim
Ingiltere kralicesi beni dag evinde agirladi
Yemekte zeytinyağlı pırasa vardı
Evet evet doğru okudunuz
Bende diyorumki çok güzel olmus bi tabak daha alabilirmiyim çok severim ama evde yiyen olmayınca yapmıyorum diyorum ki gercekten oyle.
Rüyamda bile oburum
Hayırlara gelsin
Geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız
babamın şekeri cok yükseldi cumartesiden beri hastanede yatıyor ben de gelip gidiyorum.
evini falan temızledım asırı yorucu oldu benım için hem bedenen hem psıkolojik olarak yeter ki iyi olsun da . asıl virusten korkuyorum hastaneye gıt gel kapıcaz diye.ondan özel hastane tercih ettım hem de fazla büyük olmayan bi hastane ınsAllah vıruse bulasmadan çıkarız.
BilerzikAy bdvde bilerrrrziiikkk konusu var gülmekten gözümden yaş geldi
Bilecik çok yaratıcı degil mi amaBilerzik
Bilenzik
Bilecik
Bilecik de demişler ya
Kiiiiz misafirlikte ikinci tabak istenmezHa buarada muthis bir rüya gördüm onu anlatayim yine biyerlerimin açıkta kaldığı bir gece sanirim
Evet evet doğru okudunuz
Bende diyorumki çok güzel olmus bi tabak daha alabilirmiyim çok severim ama evde yiyen olmayınca yapmıyorum diyorum ki gercekten oyle.
Rüyamda bile oburum
Hayırlara gelsin
Yetisebildigim kadar cnmEllerine sağlık canım
Her şeye yetisiyorsun
50 tl lik de olsa yap o siftahimaşallah maşallah bari ilk siftahı yapsaydımhevesim kursağım da kalmasa bari
Yaz cnm sıkıntı yokİyigecelers kızlarr
Ay dertlerim derya burayı da bogmayayım diye yazamıyorum
Okuyorm ama
WitchhhHa buarada muthis bir rüya gördüm onu anlatayim yine biyerlerimin açıkta kaldığı bir gece sanirim
Evet evet doğru okudunuz
Rüyamda bile oburum
Hayırlara gelsin
cok gecmis olsun asmin noldu acaba midesini falan mi üsüttü?sabah 4den beri uyanıgız. Kızım bir kaç kez istifa etti. Ateşi yok, yiyecekleri çok karıstırdı ondan mı aceba?
Şlk kez başımıza geliyor. Yorgan morgan battı tabi. Benim makineme sıgmaz, mecbur yıkamaya be kurutmaya götürcem bugün. Ordaki makineler büyük.
Çok geçmiş olsun canım usutmustur mideyi.sabah 4den beri uyanıgız. Kızım bir kaç kez istifa etti. Ateşi yok, yiyecekleri çok karıstırdı ondan mı aceba?
Şlk kez başımıza geliyor. Yorgan morgan battı tabi. Benim makineme sıgmaz, mecbur yıkamaya be kurutmaya götürcem bugün. Ordaki makineler büyük.
AminnBenim de öyle, yalnız değilsin babyhayra yoralım, hayra çıksın
Nenem yaa pırasaa da yapıyordur o eminim canım nenemHa buarada muthis bir rüya gördüm onu anlatayim yine biyerlerimin açıkta kaldığı bir gece sanirim
Evet evet doğru okudunuz
Rüyamda bile oburum
Hayırlara gelsin
Asmin geçmiş olsun kuzunasabah 4den beri uyanıgız. Kızım bir kaç kez istifa etti. Ateşi yok, yiyecekleri çok karıstırdı ondan mı aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?