Bugün biryer daha aradı.
Onlarda yarın görüşmeye çağırdı. Sabah da oraya gideceğim. Bu da büyük bir firma.
Eğer plaza olmazsa önceliğim bu olacak.
Sanayi ye pek sıcak bakamiyorum
Otomotiv sektörü ve her ne kadar plaza olsa da cevresini sevmedim, şirketin aile şirketi olması da işime gelmedi açıkçası.
Yenilenmeye ve gelişmeye açık bir görüntü çiziyorlar ama burada ne uzarim ne kisalirim fikrindeyim.
İlkokul arkadaşımı gördüm orada, ben tanımadım.
Çocuk beni tanıdı. Makam şoförü ymus. Ayak üstü konuştuk memnunum, iyi insanlar dedi.
Hakkımda hayırlısı

K kahvemsi mutluluk inşallah içine sinen yeri bulursun gönlüne göre olur

Selam kızlar

Dün evi boyadık, beklediğimden daha koyu oldu. sırada kitaplık almak var. Kitapları koyacak yer bulamıyorum artık

Duvarları boyayınca bu kez de storlar krem kaldı, bir de Onları değişmek lazım.. dekorasyon işi pek masraflı

evet savas alanindan canli yayin yapiyorum. Soframizda somon baligi, köfte, ispabak, bahartli ekmek, iskembe corbasi var. Ve sipam hic birini begenmiyor. Makarna diye agladi, onuda pisirdim yeterki yesin diye...yok yemiyecekmis. Cildirmaya cok az kaldi...her günümüz böyle. Makarnayla kizartilmis patatesle beslenmek istiyor hergün

Canım sen eski işyerinden ayrıldın mı?ben mi kaçırdım?

öglen uykusu dönemi bitecek yakinda benimkiler 3,5 oldu nerdeyse. coook ozleyecegim bu saatleri.
vallahi kizimi cok seviyorum, ama kendime tek o uyurken vakit ayira biliyorum, oda hergün degil, cogu zaman o uyurken temizlik ve yemek yapiyorum.
Yeni eve cok az eysa almaya karar verdik, süs eysasida olmuyacak. Acik regal dolap olmuyacak. Ev isim cok kolaylasak orda ya

K kahvemsi mutluluk
araba sektörü burda virusdan cok etkileniyor su an. Bence o sektöre girme.
Bak kactane kapi birden acildi sana hakkinda hayirlisi hangise o olsun
Biz de savaş bile olsa otomobil sektörü devam ediyor. Zengin hep zengin burada
Burası yedek parcaci, sizden ihtal edip getiriyorlar.
Pahalı markalar var bünyesinde
Açıkçası ben de otomotiv sektörüne çok yakin değilim, müşteri kalitesi düşük ve vizyonu dar oluyorlar gozlemlerim bu yonde
Asıl istegim üretim yapan bir yer olmasi

İnşallah canım
Yeni duvarların hayırlı olsun, güle güle dekore et canım

somon sevmiyor mu bak sipaya bende de nuggets ve yesil fasulye vardi yediler (yedirdim zorla).

No no gömme enisteyi şimdi bak bu ara açtı kesenin ağzını adam

herhangi bir doktoru mu? yani doktorum yok ya, sen de nerden ciktin ne alaka demez mi? bir de nasil yönlendirecek kayitlarinda yoksam?
herhangi bir doktoru mu? yani doktorum yok ya, sen de nerden ciktin ne alaka demez mi? bir de nasil yönlendirecek kayitlarinda yoksam?
canim 116117 ararsan almanyanin herhangi yerinden, onlar daima hertürlü hastalik olayinda yardimci oluyorlar. Gece doktor gerektiginde, ambulanz gerektiginde, corona olaylarinda yönlendirme. Yeterince corona isaretleri varda sende test yapiyorlar, sen ödemiyorsun. Sen tat alma ve koku hisimide kaybetdim de, garanti test yaparlar bas agrisi ve ates, öksürük varsa.
116117 daima aklinda olsun

cok sagolasin

Grstiste tüm ürünlerde %50 indirim var.
Dönüşte denk geldim, saç boyası, maske, diş macunu aldım. Çoğu ürün bitmişti ama.
Eskiden akrabalara cikolata götürülürdü türkyeye gidince. Buralari okuyunca sampuan, dis macunu, deodorant gibi seylerin ne kadar pahali oldugunu ögrendim.
Gecen sene izine gitmeden görümcemi aradim. Dedim söyle bakim hangi markalari kullaniyorsun ben sana burdan getiregim cikolatadan daha isine yarar. Burda cok pahali degil, orda felaket pahali ya. Ben olsam bende indirimlerde stoklardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…