- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.941
Canım sen eski işyerinden ayrıldın mı?ben mi kaçırdım?Selam kızlar
Sabah online değerlendirme testi yapıldı.
İki asamali oldu yaklasik 3,5 saat sürdü
İlk kez bu kadar profesyonel bir degerlendirmeyle karşılaştım, biraz heyecan yaptım tabi. Genel olarak elimden geleni yaptım, kendimi farklı gösterecek şekilde davranmadim. Samimi ve titizlikle cevapladim.
Test bitince hazırlanıp sanayideki yer için yola çıktım.
Burası da plaza ama sanayide bir plaza nasıl olabilirseişleyiş şu anki isyerim ile aynı. Ama ben buraya pek sıcak bakamiyorum nedense
İnsan kaynaklari ile görüştüm, sonra patron ile tanıştım. 3 saat falan kaldım şirkette.
Şeffaf şekilde herşeyi anlattılar.
Onlar için okeyim bunu çok belli ettiler ama hafta başı dönüş yapalım dediler.
Bu arada ilk yer icin ik danışmanı aradı.
Testiniz güzel geçmiş ama bir değerlendirme daha yapıyorlar size haber vereceğim birkaç gün içinde dedi.
vallahi kizimi cok seviyorum, ama kendime tek o uyurken vakit ayira biliyorum, oda hergün degil, cogu zaman o uyurken temizlik ve yemek yapiyorum.öglen uykusu dönemi bitecek yakinda benimkiler 3,5 oldu nerdeyse. coook ozleyecegim bu saatleri.
Henüz resmi olarak ayrılmadımCanım sen eski işyerinden ayrıldın mı?ben mi kaçırdım?
Biz de savaş bile olsa otomobil sektörü devam ediyor. Zengin hep zengin buradaK kahvemsi mutluluk
araba sektörü burda virusdan cok etkileniyor su an. Bence o sektöre girme.
Bak kactane kapi birden acildi sanahakkinda hayirlisi hangise o olsun
İnşallah canımK kahvemsi mutluluk inşallah içine sinen yeri bulursun gönlüne göre olur
Selam kızlar
Dün evi boyadık, beklediğimden daha koyu oldu. sırada kitaplık almak var. Kitapları koyacak yer bulamıyorum artık
Duvarları boyayınca bu kez de storlar krem kaldı, bir de Onları değişmek lazım.. dekorasyon işi pek masraflı
herhangi bir doktoru mu? yani doktorum yok ya, sen de nerden ciktin ne alaka demez mi? bir de nasil yönlendirecek kayitlarinda yoksam?doktoru ara atesin ve öksürügün oldugunu söyle ödemezsin testi canim
somon sevmiyor mu bak sipayaevet savas alanindan canli yayin yapiyorum. Soframizda somon baligi, köfte, ispabak, bahartli ekmek, iskembe corbasi var. Ve sipam hic birini begenmiyor. Makarna diye agladi, onuda pisirdim yeterki yesin diye...yok yemiyecekmis. Cildirmaya cok az kaldi...her günümüz böyle. Makarnayla kizartilmis patatesle beslenmek istiyor hergün
No no gömme enisteyi şimdi bak bu ara açtı kesenin ağzını adamCocuk olana kadr ortada nasıl gezdim biliyor musun?
Esim sarısın renkli gözlü,adam benden güzel diye gezdim
Annem kızıyordu neresi güzel sennden deme öyle diye
Bence benimki hep aynıydı ama ben görmek istediğimi görüyordum.
Bi yanlısını görmedim ,hani öyle hakaretler eden,saygısızlık yapan bi adam degildir
Trafik de bile en kızdıgında en fazla ayı der
Ama ic uyvandırıcı,nasıl diyim biz sinameki diyoruz bu tiplere burda
Vir vir yer seni istediği olmasın.
Seviyor mu bilmiyorm?
Ama cidden baskasıyla evli olsa bosanmıstı
Yok cekmez kimse bunu diyorm
herhangi bir doktoru mu? yani doktorum yok ya, sen de nerden ciktin ne alaka demez mi? bir de nasil yönlendirecek kayitlarinda yoksam?
canim 116117 ararsan almanyanin herhangi yerinden, onlar daima hertürlü hastalik olayinda yardimci oluyorlar. Gece doktor gerektiginde, ambulanz gerektiginde, corona olaylarinda yönlendirme. Yeterince corona isaretleri varda sende test yapiyorlar, sen ödemiyorsun. Sen tat alma ve koku hisimide kaybetdim de, garanti test yaparlar bas agrisi ve ates, öksürük varsa.herhangi bir doktoru mu? yani doktorum yok ya, sen de nerden ciktin ne alaka demez mi? bir de nasil yönlendirecek kayitlarinda yoksam?
cok sagolasincanim 116117 ararsan almanyanin herhangi yerinden, onlar daima hertürlü hastalik olayinda yardimci oluyorlar. Gece doktor gerektiginde, ambulanz gerektiginde, corona olaylarinda yönlendirme. Yeterince corona isaretleri varda sende test yapiyorlar, sen ödemiyorsun. Sen tat alma ve koku hisimide kaybetdim de, garanti test yaparlar bas agrisi ve ates, öksürük varsa.
116117 daima aklinda olsun
oldu bu isKiiiiiizzzzzzlaaaaaarrrr
Kahvemsi çok heyecanlı
Az önce ik danismani watsaptan yazmış, sabahki değerlendirme sonucu çok iyi gelmiş.
Yönetim kurulu başkanı tanışmak istiyormuş.
Hafta başı bir gün cagiracaklarmis
Eskiden akrabalara cikolata götürülürdü türkyeye gidince. Buralari okuyunca sampuan, dis macunu, deodorant gibi seylerin ne kadar pahali oldugunu ögrendim.Grstiste tüm ürünlerde %50 indirim var.
Dönüşte denk geldim, saç boyası, maske, diş macunu aldım. Çoğu ürün bitmişti ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?