- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.901
su plaza dedigin ne oluyor bacim?
İş merkezi ama bizde cam bina, gösteriş, kaliteHavalı topuklu kadınların toplandıgı kapalı alan
Aklımdan geçmiştin. Geçmiş olsun. İyi miisin. Nasıl hissediyorsunkizlar kizlar hic demiyorsunuz mavimli nerde?
Covid oldum sanirim evde yatiyorum kac gündür.
çok sevindim canım super olmusbenim bebe tam bir gece kusu oldu gitti. Biraz önce uydu sipa ondan geciktim ama simdi celdum daaaa
Iveet görüsme iyi gectihayalimdeki rakam olmasada ona baya yaklasdik diye biliriz. Ilk ve ikinci teklifi red ettim, ücüncüsünü kendim sundum. Kabul ettiler. Avukatimla görüsdüm. Yarin sabah evraklari alcam ve avukatima yolluyacagim, gerisini o hal etcek. Ben sadece karnem icin gereken bilgileri sirkete yolluyacagim, onlarda karnemi yazacaklar. Onuda avukat kontrol edecek. Hukuk isleri icin sigortam oldugu icin 1000€ yerine sadece 150€ ödüyecegim avukatima, gerisini sigortam karsiliyor.
Yani ben ise dönmüyecegim. 4 ay boyunca full maas alcam calismadan, ondan sonra cikincada tazminatimi alcam
ayy çok geçmiş olsun canım belirtilerin nelerkizlar kizlar hic demiyorsunuz mavimli nerde?
Hadi iyi şanslar ozaman
Dün gece etiket atacaktim sanakizlar kizlar hic demiyorsunuz mavimli nerde?
sagolasinDün gece etiket atacaktim sanamavimli
Yine bizi birakip diyet topigine mi gittin diye
Canim geçmiş olsun umarim olmamışsındır.
cok halsizim, yorgunum, etlerim agriyor, dun gece cok ates oldu, oksuruk var, basim agriyor daha ne olsunçok sevindim canım super olmus
ayy çok geçmiş olsun canım belirtilerin neler
Hadi iyi şanslar ozaman
Öyle bir noktadayiz ki başımız ağrısa covid mi oldum diyoruz.sagolasinumarim olmamisimdir, cok halsizim, ates oldu gecti, oksuruk var.
daha iyiyim canim sagolasin, dün feciydim.Aklımdan geçmiştin. Geçmiş olsun. İyi miisin. Nasıl hissediyorsun
aynen öyle. bir de özel ogrencimden gecmis olabilir gribim demisti, oksuruyordu.Öyle bir noktadayiz ki başımız ağrısa covid mi oldum diyoruz.
Ama nezle,grip,sinüzit mevsimi de geldi ayrıca.
iki gün. ilk gün terledim halsizlestim, sonrasinda digerleri geldi. bugün 3. gün.Kaç gün oldu şikayetlerin başlayalımavimli
Çok geçmiş olsun canımcok halsizim, yorgunum, etlerim agriyor, dun gece cok ates oldu, oksuruk var, basim agriyor daha ne olsun
benim bebe tam bir gece kusu oldu gitti. Biraz önce uydu sipa ondan geciktim ama simdi celdum daaaa
Iveet görüsme iyi gectihayalimdeki rakam olmasada ona baya yaklasdik diye biliriz. Ilk ve ikinci teklifi red ettim, ücüncüsünü kendim sundum. Kabul ettiler. Avukatimla görüsdüm. Yarin sabah evraklari alcam ve avukatima yolluyacagim, gerisini o hal etcek. Ben sadece karnem icin gereken bilgileri sirkete yolluyacagim, onlarda karnemi yazacaklar. Onuda avukat kontrol edecek. Hukuk isleri icin sigortam oldugu icin 1000€ yerine sadece 150€ ödüyecegim avukatima, gerisini sigortam karsiliyor.
Yani ben ise dönmüyecegim. 4 ay boyunca full maas alcam calismadan, ondan sonra cikincada tazminatimi alcam
yatiyorum canim evdeyim dinleniyorum cocuklar da evde esim aksi gibi bu hafta sonu da calisacak. tek basima kaldim.Canım çok geçmiş olsun
Ne yapacaksın peki,
Bu hafta düzenli yazmadım buraya görüşmelere gidip geliyorum
Yoksa senin yokluğun farkwdilmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?