- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.961
Ah çocuklar!evet savas alanindan canli yayin yapiyorum. Soframizda somon baligi, köfte, ispabak, bahartli ekmek, iskembe corbasi var. Ve sipam hic birini begenmiyor. Makarna diye agladi, onuda pisirdim yeterki yesin diye...yok yemiyecekmis. Cildirmaya cok az kaldi...her günümüz böyle. Makarnayla kizartilmis patatesle beslenmek istiyor hergün
Kahvemsiim Ne güzel haberler cnm çok çok mutlu oldum senin adina.Kiiiiiizzzzzzlaaaaaarrrr
Kahvemsi çok heyecanlı
Az önce ik danismani watsaptan yazmış, sabahki değerlendirme sonucu çok iyi gelmiş.
Yönetim kurulu başkanı tanışmak istiyormuş.
Hafta başı bir gün cagiracaklarmis
Ben gidemedim bu kez.Grstiste tüm ürünlerde %50 indirim var.
Dönüşte denk geldim, saç boyası, maske, diş macunu aldım. Çoğu ürün bitmişti ama.
sonunda az birsey ekmek ve makarna yohurt yedi. Allahdan meyve yiyor yoksa full vitaminsiz beslencek.Ah çocuklar!
Benimkiler De böyle cnm evir çevir ayni şeyleri istiyorlar.
Sebze yemekleri zaten naynn
Hiç baba çekmemişler
Kahvemsiim Ne güzel haberler cnm çok çok mutlu oldum senin adina.
Ben gidemedim bu kez.
Gidebilseydim stok yapacaktım.
Güle güle kullan canım
Geldi geldiiahanda dünürüm geliyor
Aynen cnm.sonunda az birsey ekmek ve makarna yohurt yedi. Allahdan meyve yiyor yoksa full vitaminsiz beslencek.
Isden mi geldin?
obirileri tavuk gibi erken yatiyor artikGeldi geldii
Asmin ben gelene kadar herkes uyumuş oluyor sen hariç kuzu
normal canim. Is stressini atman zaman aliyor. Servisle mi dönüyorsun gece nasil dönüyorsun bu saatde?Aynen cnm.
Eve gelip kendimi toparlayana kadar 1 oluyor saat
Tâbi servislerimiz var cnm.normal canim. Is stressini atman zaman aliyor. Servisle mi dönüyorsun gece nasil dönüyorsun bu saatde?
kapiya kadar? cok iyimis yaTâbi servislerimiz var cnm.
yaniÇalışanları da iyi ama
Belli yerler var cnm durak olarak, evime uzak sayilmaz ama eşim illâ gelir gider içi rahat etmiyor.burda cok nadirdir servis olayi, oda belli noktalarda bine biliyorsun, evden alma veya birakma yok yani
canim bende enisteyi destekliyorum, bencede cok iyi yapiyorBelli yerler var cnm durak olarak, evime uzak sayilmaz ama eşim illâ gelir gider içi rahat etmiyor.
Bende şikayetçi değilim tâbi gelsin.
Onun çalışma saatleri daha insancilama onunda uykusu bölünüyor böylece di mi?
Ekmek paradi iste zor ya
iyi geceler canimBende kaçayım sabah erken kalkacağım
Iyi geceler
ben bebegi olanlara bebek sampuani, kremi vs götürüyorum cok memnun kaliyorlar.Eskiden akrabalara cikolata götürülürdü türkyeye gidince. Buralari okuyunca sampuan, dis macunu, deodorant gibi seylerin ne kadar pahali oldugunu ögrendim.
Gecen sene izine gitmeden görümcemi aradim. Dedim söyle bakim hangi markalari kullaniyorsun ben sana burdan getiregim cikolatadan daha isine yarar.Burda cok pahali degil, orda felaket pahali ya. Ben olsam bende indirimlerde stoklardim.
tamamdirKiiiiiizzzzzzlaaaaaarrrr
Kahvemsi çok heyecanlı
Az önce ik danismani watsaptan yazmış, sabahki değerlendirme sonucu çok iyi gelmiş.
Yönetim kurulu başkanı tanışmak istiyormuş.
Hafta başı bir gün cagiracaklarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?