Off cok gecmis olsn
Yani demiyorm diyorm ama devlet insanları basınızın caresine bakın konumuna düsürdü.
Test yaptırmaya toplu tasımayla gidiyor insanlr
Adam yolda zaten onlarca insana bulastırıyor

doktoru ara atesin ve öksürügün oldugunu söyle ödemezsin testi canim

sagol canim evet ya hem tasinma rahat olcak hem kizimla vakit gecircem hemde artik sevmedugim iste calismiyacam.
Esimle o para yokmus gibi davranmaya karar verdik. Birdaha blyle toplu para elimize gecmiyecek. Kenarda dursun, ilerde tek oda olsa bile yatirimlik ev aliriz.

Son düzenleme:
Selam kızlar
Sabah online değerlendirme testi yapıldı.
İki asamali oldu yaklasik 3,5 saat sürdü
İlk kez bu kadar profesyonel bir degerlendirmeyle karşılaştım, biraz heyecan yaptım tabi. Genel olarak elimden geleni yaptım, kendimi farklı gösterecek şekilde davranmadim. Samimi ve titizlikle cevapladim.
Test bitince hazırlanıp sanayideki yer için yola çıktım.
Burası da plaza ama sanayide bir plaza nasıl olabilirse işleyiş şu anki isyerim ile aynı. Ama ben buraya pek sıcak bakamiyorum nedense
İnsan kaynaklari ile görüştüm, sonra patron ile tanıştım. 3 saat falan kaldım şirkette.
Şeffaf şekilde herşeyi anlattılar.
Onlar için okeyim bunu çok belli ettiler ama hafta başı dönüş yapalım dediler.
Bu arada ilk yer icin ik danışmanı aradı.
Testiniz güzel geçmiş ama bir değerlendirme daha yapıyorlar size haber vereceğim birkaç gün içinde dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…