- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.001
mutlaka c vitamini çinko ve d vitamini almaya çalış. Çok çabuk toparlanirsin insallahsagolasin canim malesef tat ve koku tamamen gittizencefilli limonlu balli karisim iciyorum.
Çok geçmiş olsun canimKızlar teyzem korona olmuş.
Ankara'da yaşıyor.
Kadın her yere çift maske, siperlik gidiyormuş, evden de pek çıkmıyor normalde.
Ev halkı da genelde evde ama pozifit çıkmış.
Nereden bulastigina dair hiç fikrim yok diyor.
Geçen hafta bir kere sağlık ocağına gidip zature aşısı olmuş, bir kere de markete gitmiş.
ohooo bence coktan gecmistir. hatta simdi neden süpheleniyorum belki de esimden bana gecti cünkü bir haftadir cok halsizdi gögsüAradin mi asminin dediği numarayı
Evdekilere de geçmesin
Ankara da yakalanmaması mucize olurdu zaten cnmKızlar teyzem korona olmuş.
Ankara'da yaşıyor.
Geçen hafta bir kere sağlık ocağına gidip zature aşısı olmuş, bir kere de markete gitmiş.
sen nasil oldun canimben bebegi olanlara bebek sampuani, kremi vs götürüyorum cok memnun kaliyorlar.
cok gecmis olsun yaKızlar teyzem korona olmuş.
Ankara'da yaşıyor.
ama esin calisiyor? Bari evde dursun canim. Cocuklarida simdi kendinden uzakta tutamazsinkiohooo bence coktan gecmistir. hatta simdi neden süpheleniyorum belki de esimden bana gecti cünkü bir haftadir cok halsizdi gögsü
ve sirti agriyordu
Malesef Ankarada herkes korona. Ama Kamu Kurumları hala esnek çalışmaya dönmedi.Kızlar teyzem korona olmuş.
Ankara'da yaşıyor.
esime dedim test olalim gitme ise diye ama beni dinleyen kim? is herseyden önemli onun icin, orda baskalarina bulasinca nolcak degil mi? gripsindir diyor.ama esin calisiyor? Bari evde dursun canim. Cocuklarida simdi kendinden uzakta tutamazsinki
terligi eline al birdaha anlat olayi enisteyeesime dedim test olalim gitme ise diye ama beni dinleyen kim? is herseyden önemli onun icin, orda baskalarina bulasinca nolcak degil mi? gripsindir diyor.
Yanımızdaki böyleyse daha kime ne diyeceğiz kiesime dedim test olalim gitme ise diye ama beni dinleyen kim? is herseyden önemli onun icin, orda baskalarina bulasinca nolcak degil mi? gripsindir diyor.
Bazı kurumlar geçmedi galiba canım bende kamudayım,haftada 3 gün çalışıyorum.Ama bu bi anlam ifade etmiyor çünkü çok yoğunuz.Birde insanlar yıllarca beklettikleri işlerini şimdi yapmaya çalışıyorlarMalesef Ankarada herkes korona. Ama Kamu Kurumları hala esnek çalışmaya dönmedi.
Malesef bizde geçmedi. Biz hala gidiyoruz malesefBazı kurumlar geçmedi galiba canım bende kamudayım,haftada 3 gün çalışıyorum.Ama bu bi anlam ifade etmiyor çünkü çok yoğunuz.Birde insanlar yıllarca beklettikleri işlerini şimdi yapmaya çalışıyorlargeçen 2 teyze gelmiş inan kadının biri 70 diğeri en 55-60 arası.Bütün gün oda oda dolandılar ki bizim kurumda her katta korona vakkası var.En son şefimiz siz buralarda çok dolanmasanızmı acaba sizin için riskli burası dedi, kadınların umru değil.Işleri acil filanda değil yani dediğim gibi gereksiz bir şey.Hadi biz mecburuz gidiyoruz, bari siz oturun evinizde dimi.
Sen avukat mıydın acabaMalesef bizde geçmedi. Biz hala gidiyoruz malesef
Kamu kurumunda avukatım canım serbest çalışmıyorumSen avukat mıydın acaba
Mesaj atıp bir şey sorabilir miyimKamu kurumunda avukatım canım serbest çalışmıyorum
Tabi ki canım sorabilirsin alanına giren bir şey ise seve seve yardımcı olmak isterimMesaj atıp bir şey sorabilir miyim
Bu hafta 72 yasında bi amca hergün geldi bize abartısızBazı kurumlar geçmedi galiba canım bende kamudayım,haftada 3 gün çalışıyorum.Ama bu bi anlam ifade etmiyor çünkü çok yoğunuz.Birde insanlar yıllarca beklettikleri işlerini şimdi yapmaya çalışıyorlargeçen 2 teyze gelmiş inan kadının biri 70 diğeri en 55-60 arası.Bütün gün oda oda dolandılar ki bizim kurumda her katta korona vakkası var.En son şefimiz siz buralarda çok dolanmasanızmı acaba sizin için riskli burası dedi, kadınların umru değil.Işleri acil filanda değil yani dediğim gibi gereksiz bir şey.Hadi biz mecburuz gidiyoruz, bari siz oturun evinizde dimi.
firinlara mi sorsan aceba?İyi akşamlar bayanlar
Tüm gün temizlik yaptım resmenbalkonlar çamaşırlar tuvalet banyo süpür sil toz al 4 çeşit yemek yaptım yarınada kalsın maksat arada aklıma gelmeyen bir sürü ıvır zıvır işler...çok yoruldum,çocukların kumbaralarında kalan paraları tek tek poşetledim 1 lik 50 krşluk ayrı ayrı koydum sırtlandım bizim sokaktaki tuhafiyeye gittm adam ihtiyacım yok dedi, yanındaki ufak markette ihtiyacım yok dedi, en son bime girdim kasadaki kız daha bugün aldık dedi Hayır ağırda oldu maşallah diyeyim 500 lira oldu 1 likler 50 krşlar 90 lira ve 25 lik 10luk 5 kuruşluk.Elimde kaldı ne yapacağım bilemedm
Kıza da kendine ait bir kumbara aldım
Aklıma gelmemişti bir deneyeyim canm sağolfirinlara mi sorsan aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?