sagolasin canim malesef tat ve koku tamamen gitti zencefilli limonlu balli karisim iciyorum.
mutlaka c vitamini çinko ve d vitamini almaya çalış. Çok çabuk toparlanirsin insallah
Çok geçmiş olsun canim

Ankara da yakalanmaması mucize olurdu zaten cnm
Cok gecmis olsun
En hafif sekilde atlatsın insallah

cok gecmis olsun ya

Malesef Ankarada herkes korona. Ama Kamu Kurumları hala esnek çalışmaya dönmedi.

Malesef Ankarada herkes korona. Ama Kamu Kurumları hala esnek çalışmaya dönmedi.
Bazı kurumlar geçmedi galiba canım bende kamudayım,haftada 3 gün çalışıyorum.Ama bu bi anlam ifade etmiyor çünkü çok yoğunuz.Birde insanlar yıllarca beklettikleri işlerini şimdi yapmaya çalışıyorlar geçen 2 teyze gelmiş inan kadının biri 70 diğeri en 55-60 arası.Bütün gün oda oda dolandılar ki bizim kurumda her katta korona vakkası var.En son şefimiz siz buralarda çok dolanmasanızmı acaba sizin için riskli burası dedi, kadınların umru değil.Işleri acil filanda değil yani dediğim gibi gereksiz bir şey.Hadi biz mecburuz gidiyoruz, bari siz oturun evinizde dimi.

Malesef bizde geçmedi. Biz hala gidiyoruz malesef

Bu hafta 72 yasında bi amca hergün geldi bize abartısız
Bi kasko kestirecek sehirdeki bütün acemteleri dolandı
Dün en son patronumuz amca siz yaptırın bankadan cok iyi fiayt vermisler size dedi gönderdi.
Koca Bursayı geziyor tüm gün,almayın bunu iceri dedi adam artk.
Elinde bi top kagıt,o su fiyatı verdi siz bunu verdiniz diye geziyor yaslı baslı adam
Gelmeyin dedik artık

İyi akşamlar bayanlar
Tüm gün temizlik yaptım resmenbalkonlar çamaşırlar tuvalet banyo süpür sil toz al 4 çeşit yemek yaptım yarınada kalsın maksatarada aklıma gelmeyen bir sürü ıvır zıvır işler...çok yoruldum,çocukların kumbaralarında kalan paraları tek tek poşetledim 1 lik 50 krşluk ayrı ayrı koydum sırtlandım bizim sokaktaki tuhafiyeye gittm adam ihtiyacım yok dedi, yanındaki ufak markette ihtiyacım yok dedi, en son bime girdim kasadaki kız daha bugün aldık dediHayır ağırda oldu maşallah diyeyim 500 lira oldu 1 likler 50 krşlar 90 lira ve 25 lik 10luk 5 kuruşluk.Elimde kaldı ne yapacağım bilemedm
Kıza da kendine ait bir kumbara aldım

firinlara mi sorsan aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…