Ben yirmilik dişleriminin iki tanesini hastanede çektirdim, cerrahi operasyondu. İçinde parça kalmış.
Sonra diğer ikisi ve kalan parçaları muayenehanesi olan bir dişçi çekti.
Yine cerrahi operasyon oldu.
Hastaneden daha güvende hissetmiştim.
Ortodonti dedavisi yapan diş hekimleri her türlü soruna karşı hazırlıklı oluyorlar.
Daha önce bu tarz operasyonlar yapmışlar mi onu değerlendir.
Dış acil bir durum ne kadar erken hallederseniz o kadar iyi
Geçmiş olsun kızına

Çene cerrahı yapacak. Hastane daha mı güvenli olur diye ikilemdeyim

ben ilk kez böyle bisey dedim 13 senedir evliyiz. ona sorsan simdi hic haksizim demez. bir gelip özür dilemez. cocuk gibi konusmaz günlerce.
Enişte ayıp etmiş
Gelince anlat durumunu
Acaba normal grip gibi algiladi da geçer diye mi üstünde durmadi.
Gerçi öyle bile olsa çocuklarla ilgilenmek güç ister.
Ara eve cagir bence, sonra da hastaneye git.

Çene cerrahı yapacak. Hastane daha mı güvenli olur diye ikilemdeyim
Önemli olan işlemi yapacak kişinin yetkinliği,
Meydana gelecek komplikasyonlara karşı önlem almışlardır, b plani tedbirleri vardır onların.
İçini rahat tut.
Dedim ya hastanede parça bırakmışlardi bende.

Enişte ayıp etmiş
Gelince anlat durumunu
cagirdim geldi ( benle konusmuyor tabi) cocuklari banyoya soktu onlari yikiyor simdi. ben de uzandim. hastaliktan dolayi sinirlerim cok bozuk.

En çok benim fikrim var çünkü diş hekimyim

Muayenehane ortamında hemen hemen tüm dental işlemler yapılıyor, komplikasyon açısından bir fark olmaz. Çekimin tabiiki riskleri var ama bu her yer ve her şartta aynı, merdiven altı bir yerde yapılmadığı sürece, oralara da zaten bilinçli insanlarsınız gitmezsiniz. İşinin ehli bir hekim olursa kolaylıkla atlatırsınız inşallah.

canim ne diyecegimi bilemedim resmen. Cok üzüldüm.

Enişte ayıp etmiş
Gelince anlat durumunu

mavimli geçmiş olsun, kahvemsiye katılıyorum bence o konuşmasa da sen konuşmalısın. Neye ihtiyaç duyduğunu net bir şekilde söyleyip bırakmak gerek. Bazen ben de yaşıyorum aynı şeyi. Aslında krizle nasıl başa çıkacaklarını bilemediklerinde, nasıl destek olacaklarını bilemediklerinde bildiği kadarını yapıp sonra krizden uzaklaşıyorlar gibi geliyor bana.

Bu sadece eşlerle değil, bazen ebeveyn ya da arkadaşlarla bile oluyor. Ben de durumdan vazife çıkarıp destek olunmasının bu kadar zor olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Siz sosyal destek ağlarınızdan uzaktasınız bir de yanlış anlamadıysam eşinde de bir risk durumu var hastalığa ilişkin. Yok sayıyor olabilir ama aslında test yaptırmanız gerekiyor sanki artık.

neyse esim cocuklari yikadi, giydirdi, asagiya indiler, oyun oynuyorlar, ben de bir banyo yapip dinleneyim biraz yukarida.
Sen koronadan süphelenirken adam gidip arkadaslarıyla mı bulusuyor
Herseyi gectim bu bile cok ciddi düsüncesizlik
Ya varsa arkadaslarına da bulastırcak
Seni hasta halde bırakıp gitmesi zaten über sacmalık

Sen koronadan süphelenirken adam gidip arkadaslarıyla mı bulusuyor
Herseyi gectim bu bile cok ciddi düsüncesizlik
Ya varsa arkadaslarına da bulastırcak
Seni hasta halde bırakıp gitmesi zaten über sacmalık
kocaman bir organizasyon vardi dün. esim düzenlemisti bu yüzden gitmek zorundaydi, acaba esim covidse kac kisinin günahina girdi simdi? saglik herseyden önemli ama anlat anlatabilirsen.

kocaman bir organizasyon vardi dün. esim düzenlemisti bu yüzden gitmek zorundaydi, acaba esim covidse kac kisinin günahina girdi simdi? saglik herseyden önemli ama anlat anlatabilirsen.
Allah korusun
İns yoktur
Sen nasıl oldun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…