- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.021
kizlar öyle yapiyordu onlardan okumusdum, aklimda kaldiAklıma gelmemişti bir deneyeyim canm sağol
Geçmiş olsunKızlar teyzem korona olmuş.
Ankara'da yaşıyor.
Kadın her yere çift maske, siperlik gidiyormuş, evden de pek çıkmıyor normalde.
Ev halkı da genelde evde ama pozifit çıkmış.
Nereden bulastigina dair hiç fikrim yok diyor.
Geçen hafta bir kere sağlık ocağına gidip zature aşısı olmuş, bir kere de markete gitmiş.
Keşke telefonla sorsaymışBu hafta 72 yasında bi amca hergün geldi bize abartısız
Bi kasko kestirecek sehirdeki bütün acemteleri dolandı
Dün en son patronumuz amca siz yaptırın bankadan cok iyi fiayt vermisler size dedi gönderdi.
Koca Bursayı geziyor tüm gün,almayın bunu iceri dedi adam artk.
Elinde bi top kagıt,o su fiyatı verdi siz bunu verdiniz diye geziyor yaslı baslı adam
Gelmeyin dedik artık
Herkes biriktiriyor desenize. Eskiden herkes bozuk parra isterdi. Dünyaca alışkanlıklarımız değişti.İyi akşamlar bayanlar
Tüm gün temizlik yaptım resmenbalkonlar çamaşırlar tuvalet banyo süpür sil toz al 4 çeşit yemek yaptım yarınada kalsın maksat arada aklıma gelmeyen bir sürü ıvır zıvır işler...çok yoruldum,çocukların kumbaralarında kalan paraları tek tek poşetledim 1 lik 50 krşluk ayrı ayrı koydum sırtlandım bizim sokaktaki tuhafiyeye gittm adam ihtiyacım yok dedi, yanındaki ufak markette ihtiyacım yok dedi, en son bime girdim kasadaki kız daha bugün aldık dedi Hayır ağırda oldu maşallah diyeyim 500 lira oldu 1 likler 50 krşlar 90 lira ve 25 lik 10luk 5 kuruşluk.Elimde kaldı ne yapacağım bilemedm
Kıza da kendine ait bir kumbara aldım
Sanırım bunu iş edinenlerde var canım bilemedim eşimde dün bankaya götürürüz dedi ama bakalım bugün çalışıyor yarın evde söyleyeyim önce bi fırına sorsunHerkes biriktiriyor desenize. Eskiden herkes bozuk parra isterdi. Dünyaca alışkanlıklarımız değişti.
Gecmis olsunnGünaydın kızlar
Dün fazla yordum kendimi sanırım bileğim incinmiş gibi ağrıyor aslında bu bileğim ara ara hep aynı yerden incinmiş gibi ağrıyor krem sürüp sarıp yatıyordum ağrı geçiyordu 1 2 güne ama dün oynatmakta bile zorlandım ve bir anda oldusanırım bugün gidip bir film çektireceğim...dün kaynım gözümü korkuttu illa git diye diye çatlamış olabilir diyor
Bende de var bozuk para. Bakalım neresi alacak.Sanırım bunu iş edinenlerde var canım bilemedim eşimde dün bankaya götürürüz dedi ama bakalım bugün çalışıyor yarın evde söyleyeyim önce bi fırına sorsun☺ Tümletebilirsek inşallah 634 lira var tamamlayıp çeyrek alıcaz kumbaraya çeyreğide atıcaz☺
Günaydın kızlar
Dün fazla yordum kendimi sanırım bileğim incinmiş gibi ağrıyor aslında bu bileğim ara ara hep aynı yerden incinmiş gibi ağrıyor krem sürüp sarıp yatıyordum ağrı geçiyordu 1 2 güne ama dün oynatmakta bile zorlandım ve bir anda oldusanırım bugün gidip bir film çektireceğim...dün kaynım gözümü korkuttu illa git diye diye çatlamış olabilir diyor
Geçmiş olsun kızlarGecmis olsunn
Bende dus alırken dün dus jeli düsürdüm ayaguma
Sisti bide kız gelip gidip ayagıma basıyor
Resmen cin iskencesi cekiyorm acıdan
Ayy kıyamam geçmiş olsun minnoş Alya nasıl da dikkatli orda bir gariplik olduğunu inmesi gerektiğini düşünüyorGecmis olsunn
Bende dus alırken dün dus jeli düsürdüm ayaguma
Sisti bide kız gelip gidip ayagıma basıyor
Resmen cin iskencesi cekiyorm acıdan
valla öyle sinirlendimki bosanalim dedim sabah, ben böyle anlayissiz, düsüncesiz adami napim. dün aksam sekizde ariyor ben arkadaslarla yemek yiyip gelecegim diyeterligi eline al birdaha anlat olayi enisteye
Güçlü kadınların eşleri sanki biraz daha rahat oluyor. Adamları nasılsa halledere fazla alıştırmak iyi değil sanırım. Ama böyle taktiklerle gerek olmadan hayat arkadaşını önemsemeli insan olan.valla öyle sinirlendimki bosanalim dedim sabah, ben böyle anlayissiz, düsüncesiz adami napim. dün aksam sekizde ariyor ben arkadaslarla yemek yiyip gelecegim diyegelme bir daha dedim. burda ölüyorum belki o kadar hastayim basimda iki cocuk dedigine bak. cok sinirliyim kizlar cok. sabah da ben öyle diyince cocuklara kahvalti hazirlamis, mutfagi toplamis yürüyüse gitmis beni soran düsünen gene yok kaldim cocuklarla birbasima gene.
ben ilk kez böyle bisey dedim 13 senedir evliyiz. ona sorsan simdi hic haksizim demez. bir gelip özür dilemez. cocuk gibi konusmaz günlerce.Güçlü kadınların eşleri sanki biraz daha rahat oluyor. Adamları nasılsa halledere fazla alıştırmak iyi değil sanırım. Ama böyle taktiklerle gerek olmadan hayat arkadaşını önemsemeli insan olan.
Ben bozuk paraları tumletemeyince bir süre alışverişi o paralarla yapıyorum.Aklıma gelmemişti bir deneyeyim canm sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?