Geçmiş olsun

Keşke telefonla sorsaymış

Herkes biriktiriyor desenize. Eskiden herkes bozuk parra isterdi. Dünyaca alışkanlıklarımız değişti.

Herkes biriktiriyor desenize. Eskiden herkes bozuk parra isterdi. Dünyaca alışkanlıklarımız değişti.
Sanırım bunu iş edinenlerde var canım bilemedim eşimde dün bankaya götürürüz dedi ama bakalım bugün çalışıyor yarın evde söyleyeyim önce bi fırına sorsun Tümletebilirsek inşallah 634 lira var tamamlayıp çeyrek alıcaz kumbaraya çeyreğide atıcaz

Günaydın kızlar
Dün fazla yordum kendimi sanırım bileğim incinmiş gibi ağrıyor aslında bu bileğim ara ara hep aynı yerden incinmiş gibi ağrıyor krem sürüp sarıp yatıyordum ağrı geçiyordu 1 2 güne ama dün oynatmakta bile zorlandım ve bir anda oldu sanırım bugün gidip bir film çektireceğim...dün kaynım gözümü korkuttu illa git diye diye çatlamış olabilir diyor

Gecmis olsunn
Bende dus alırken dün dus jeli düsürdüm ayaguma
Sisti bide kız gelip gidip ayagıma basıyor
Resmen cin iskencesi cekiyorm acıdan

Bende de var bozuk para. Bakalım neresi alacak.

Gecmis olsunn
Geçmiş olsun kızlar

Gecmis olsunn
Ayy kıyamam geçmiş olsun minnoş Alya nasıl da dikkatli orda bir gariplik olduğunu inmesi gerektiğini düşünüyor

terligi eline al birdaha anlat olayi enisteye
valla öyle sinirlendimki bosanalim dedim sabah, ben böyle anlayissiz, düsüncesiz adami napim. dün aksam sekizde ariyor ben arkadaslarla yemek yiyip gelecegim diye gelme bir daha dedim. burda ölüyorum belki o kadar hastayim basimda iki cocuk dedigine bak. cok sinirliyim kizlar cok. sabah da ben öyle diyince cocuklara kahvalti hazirlamis, mutfagi toplamis yürüyüse gitmis beni soran düsünen gene yok kaldim cocuklarla birbasima gene.

Güçlü kadınların eşleri sanki biraz daha rahat oluyor. Adamları nasılsa halledere fazla alıştırmak iyi değil sanırım. Ama böyle taktiklerle gerek olmadan hayat arkadaşını önemsemeli insan olan.

Güçlü kadınların eşleri sanki biraz daha rahat oluyor. Adamları nasılsa halledere fazla alıştırmak iyi değil sanırım. Ama böyle taktiklerle gerek olmadan hayat arkadaşını önemsemeli insan olan.
ben ilk kez böyle bisey dedim 13 senedir evliyiz. ona sorsan simdi hic haksizim demez. bir gelip özür dilemez. cocuk gibi konusmaz günlerce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…