- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.714
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.061
Bisey dicem evden cıkarken kiracıyı siz mi buluyorsınuz?kizlar hepinize gecmis olsun
adam geldi eve bakti. Sali günüde bir cift gelcek. Bir cift de bugün yazdi. Ev sahibine iki kisi göstere bilirsem süper olur.
Kizi uyutcam, öglen arkadaslarla bulusacagiz bide baska bir arkadasin lokantasinda yemek yiyecegiz.
Ben de onu anlamadımBisey dicem evden cıkarken kiracıyı siz mi buluyorsınuz?
2 kisi gösterebilirsem süper olur demissin ya
Kiracıısını da kendi bulsun bi zahmetBen de onu anlamadım
Eşyaları da verecek dedi bin için mi dedi acaba
Bizde çıkmak isteyince emlakçı ya da evsahibi gelir kiralık ilanını asar, iki gün sonrada yenisi gelir oturur
Ben de öyle olmuştu
Mutfak olayı bir Turk olarak bana çok garip geliyor zatenKiracıısını da kendi bulsun bi zahmet
Zaten mutfagı söküyo bu Alamanlarr
Aa ne uyanıklar kız
yok normalde bulmuyoruzda biz tüm mobilyamizi bizden sonra gelene satmak istiyoruz onun icin kiraciyi biz ariyoruzBisey dicem evden cıkarken kiracıyı siz mi buluyorsınuz?
2 kisi gösterebilirsem süper olur demissin ya
He vallaMutfak olayı bir Turk olarak bana çok garip geliyor zaten
Biz Amerikan mutfakli evleri bile kızartma yaparsam salonda pislenir, mutfak daginikken biri gelirse diye düşünüp
Orasi bekar evi olur diyerek, kabullenememis bir toplumuz.
Onun için mutfağı sokup gorurmek hiç mantigima uymaz
Hee tmm simdi olduyok normalde bulmuyoruzda biz tüm mobilyamizi bizden sonra gelene satmak istiyoruz onun icin kiraciyi biz ariyoruz
Günaydın kızlar
Dün fazla yordum kendimi sanırım bileğim incinmiş gibi ağrıyor aslında bu bileğim ara ara hep aynı yerden incinmiş gibi ağrıyor krem sürüp sarıp yatıyordum ağrı geçiyordu 1 2 güne ama dün oynatmakta bile zorlandım ve bir anda oldusanırım bugün gidip bir film çektireceğim...dün kaynım gözümü korkuttu illa git diye diye çatlamış olabilir diyor
Çok geçmiş olsun kizlarGecmis olsunn
Bende dus alırken dün dus jeli düsürdüm ayaguma
Sisti bide kız gelip gidip ayagıma basıyor
Resmen cin iskencesi cekiyorm acıdan
Ben seviyorum Amerikan mutfak. Evimi de öyle yaptırmayı planlıyorum. Kullandım daha önce. Çok rahattı. İnsanların anlattığı dezavantajları yaşamadım. Kuvvetli bir aspiratör ile ne koku ne yağ derdi oluyor. Zaten bahçeli olacak ,kokacak şeyler dışarıda pişirilir diye düşünüyorum.Aklıma ne geldi
Ev alacağımız zaman emlakçı bizi Amerikan mutfakli bir daireye götürdü.
Ben özellikle giriş kat ve Amerikan mutfak kesinlikle olmaz diye belirtmistim en başında
Dairenin kapıyı açtı antreden bir kapıya girdik.
Aaaa dedim güzelmiş. Ben orayı mutfak olarak düşünüyorum tabi. Balkonu var, ferah. Ne guzel falan diye yorum yapıyorum.
Diğer yerleri gezdik. Evi beğendim.
Neyse giriş olsun ev büyük diyorum kendi kendime, sonra dedim salona bakalım.
Emlakçı ilk baktığınız yer salondu, Amerikan mutfakli dedi.
Benim o anki bakisimi meslek hayatı boyunca unutacagini sanmıyorum.
Sonra bizi gorutdugu bütün evler ya çok pahalı ya da içi full tadilat gerektiriyordu.
Kendince o bakışın acısını çıkarttı
Hiç Amerikan mutfakli evde oturmadim onun için belki onyargimBen seviyorum Amerikan mutfak. Evimi de öyle yaptırmayı planlıyorum. Kullandım daha önce. Çok rahattı. İnsanların anlattığı dezavantajları yaşamadım. Kuvvetli bir aspiratör ile ne koku ne yağ derdi oluyor. Zaten bahçeli olacak ,kokacak şeyler dışarıda pişirilir diye düşünüyorum.
Haydi hayırlısı canım. Eşya tasimamak büyük avantaj olur.yok normalde bulmuyoruzda biz tüm mobilyamizi bizden sonra gelene satmak istiyoruz onun icin kiraciyi biz ariyoruz
Aynen açık konsept düşkünü adamlar. Ben de az eşya geniş alan seviyorum. Amin canım, sağol.Hiç Amerikan mutfakli evde oturmadim onun için belki onyargim
Ama TLC deki programlarda bütün evler Amerikan mutfak, bahçeye açılan kocaman bir cam kapı hoşuma gidiyor
Gönlüne göre olsun canım evin
aaa benim evlerin icini görsen bayilirsin katalogdan cikmis gibiHiç Amerikan mutfakli evde oturmadim onun için belki onyargim
Ama TLC deki programlarda bütün evler Amerikan mutfak, bahçeye açılan kocaman bir cam kapı hoşuma gidiyor
Gönlüne göre olsun canım evin
canim sagolasin. konusmam gerekiyor böyle olmaz küs küsmavimli Canını sıkma düşüncesiz insana laf anlatamazsın moralini bozma dinlen iyileş cnm
Bahcenden tahmin ederimaaa benim evlerin icini görsen bayilirsin katalogdan cikmis gibi
yok yok bu eve daha bisey yapmadim pek cocuklar az büyüsün hele.Bahcenden tahmin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?