- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.161
esim biraz rahatsiz, burnu tikali falan. cocuklar iyi cok sükür.Insallah sadece gripdir canim ya. Allahdan cocuklar iyi.
sagolasin canim benim.bereketli olsun canim
Normal şartlarda olsa tamamını verirdi ben demeden55 az degil canim ya. Patron kendiliginden belli bir tazminat teklif edermi sence?
iyi bir fikir en azindan denemis olursun iyilikleNormal şartlarda olsa tamamını verirdi ben demeden
Ama şu an işler daha kötüye gidiyor, benim gitmem işine bile gelir.
Ben tamamini talep edeceğim ama tabiki vermez. Pazarlık yapariz en yarısını bile alsam benim için kar
Biraz şimdi versin, taksit taksit versin her türlü kabulum
Inşallah verirNormal şartlarda olsa tamamını verirdi ben demeden
Ama şu an işler daha kötüye gidiyor, benim gitmem işine bile gelir.
Ben tamamini talep edeceğim ama tabiki vermez. Pazarlık yapariz en yarısını bile alsam benim için kar
Biraz şimdi versin, taksit taksit versin her türlü kabulum
iste onu anlatamadim diger mesajda dogrudurust demek
Hayırlı olsun mavimli. Nasılsın bu sabah.iste onu anlatamadim diger mesajda dogrudurust demekpara Türkiyede burdan erisimim olmayan bir bankada. anca ordan hesaptan cekebilirim gidince. o yüzden bekleyecek mecburen.
Çok güzel haberler AsminEsim arkadasla anlasmiseski maasini alcak onun yaninda. Adam demis ben kazandikca sizlerede kazandiririm.
Eskiden mecbur disarda yemek yerdi lglen molasinsa. Simdi eve gelip yemek yiyecek, dinlenip ise döne bilecek 5 dakikadabuda elimize kar kaliyor. yinede onun maasi yeterli degil, ay sonunu getiremegiyiz. Benim icaktan sonra 1-2 ay issizlik maasimda iyi, ama ardindan bende yavasdan is bulsam iyi olcak.
Gözlerim kapaniyor. Iyi geceler kizlar
Bankayı ara, müşteri hizmetleri ya da şubeyi olmaz mıiste onu anlatamadim diger mesajda dogrudurust demekpara Türkiyede burdan erisimim olmayan bir bankada. anca ordan hesaptan cekebilirim gidince. o yüzden bekleyecek mecburen.
Daha önce iki sefer buradan tazminat aldım, birinde evlenince diğerinde ev alıncaInşallah verir
Yoksa eşim kendi istediği ile ayrıldığı iş yerinden (aile gibiydi 6 yıl çalıştı vsvs) 1 tl alamadı. Kendin çıktığın için tazminat hakkın yok deyip kestirip attılar iş buna gelince..
telefon numaram yok Türkiyeye ait. o is yasBankayı ara, müşteri hizmetleri ya da şubeyi olmaz mı
Online bankacılık tanimlatirsin
Altına cevirtirsin
ya da en azından vadeli hesap yaptirirsin
Yazık o para kuş olur
daha iyiyim canim sagolasin. tat koku hala yokmavimli Nasılsın bugun canim
Kız yolla kimliğini senmiş gibi arayıp degerlendirelim parayıtelefon numaram yok Türkiyeye ait. o is yas
evet kus olacak farkindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?