- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.181
valla benim de öyle sormaKız yolla kimliğini senmiş gibi arayıp degerlendirelim parayı
İçime dert oldu
Keşke parayı yollayan ailene falan gonderseydivalla benim de öyle sorma
devlet icin var parayi devlet gönderdiKeşke parayı yollayan ailene falan gonderseydi
Ya da dövize çevirip atsaydi hesabına
Cidden burada TL nin bir değeri yok, ondan diyorum.
Inşallah cnm. Telefondan bi tik büyük olsa yeter 1000i geçmese iyi olurCennetmeyvesii umarım uygun fiyata bulursun...uzaktan eğitimden dolayı ailelere bu konu dert oldu olan var olmayan var artık herkes almak zorunda maalesef
Herşeyi benmi düşüneyim Allahım bu erkekleri yük olsunlar diye mi yarattın gurban oldugum
Internet bağlatacağım eve onla uğraşıyorum
Tek pc yetmiyor tabletten girilmiyor telefon küçük geliyor. Ya demiyorki bir ilgileneyim
Umrunda degil
ya bu yarışmada yapan olmuş ben daha farklı birşey yapmak istiyorum ama karar veremedim daha acaba kayıflı muhallebimi yapsam diyorumInşallah canım. Malesef kaynaklar yetersiz dediğin gibi.
Inşallah pozitif değildir cnm
Ayyy hadi insallah
Labneye en çok yakışan tiramisu ve chesekek bence
Sebo yapsana kizbol cikolatali
Onda labne varmiydiya bu yarışmada yapan olmuş ben daha farklı birşey yapmak istiyorum ama karar veremedim daha acaba kayıflı muhallebimi yapsam diyorum
Ananınız alsın diyor direkt.Cennetmeyvesii kuzum çocuklara söylesen babalarından kendileri isteseler olmazmı yani ne bileyim beklenti içinde olmak değilde kendine dert etmektense direk çocuğa tablet lazım desen veya internet bağlanacak desen? Erkekleri iteklemezsen sorumluluk almamak için ayrıca çaba sarfediyorlar sanki
evet canım muhallebisine ben koyuyorum ama kesin olarak yapacağım tarifi buldum :)Onda labne varmiydi
gözün kapali güvendigin biri varsa, vekalet versen? Annen baban gibi?telefon numaram yok Türkiyeye ait. o is yas
evet kus olacak farkindayim
Ben de olurum,gözün kapali güvendigin biri varsa, vekalet versen? Annen baban gibi?
Nasil oldun bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?