- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.141
Bu aydan geçti artık ama önümüzdeki maaşta bende yapmayı deneyeyim.Ben en başından ayırıyorum birikimi. Bunun daha bereketli olduğunu düşünüyorum.
Sonra elimde kalanlari da ayrı biriktiriyorum.
Mesela market, pazardan para ustu bozuklukları kumbaraya atiyorum
Evet, evet farkındayım. :) beni de onlar gaza getirdi zaten. Maşallah hepsi çok azimli.wertx35 aramıza hoşgeldin.
Lütfen çekinme hep gel kizlar tasarruf,harcama,birikim konularinda çok iyiler.
30 dönüm noktasi tüm topigin desem
Hoş bulduuummmHosgeldiniz
maas beklentini karsiliyorlar mi canim?Selam kızlar
Geldim, dezenfekte oldum.
Görüşme güzel geçti, bu haftaici haber vereceklerini söylediler. Hayırlısı artık.
Gelirken süt aldım, yoğurt mayalayacagim
gercekten varmis vip Ahmet aglayacagimGoogle a vip Ahmet mop yaz
Net maaşı teklif sırasında söyleyeceklermaas beklentini karsiliyorlar mi canim?
Siz gurbetçiler genel olarak temizliğe mi karsiniz acabagercekten varmis vip Ahmet aglayacagim
ayrica benim en sevmedigim tür cikti
temiz evi severim temizlik isini hayirSiz gurbetçiler genel olarak temizliğe mi karsiniz acaba
En temiz yapan mop
Vip Ahmet mop
siz bide aile gibi oldunuz patronla biraz. Zordur kesin.Net maaşı teklif sırasında söyleyecekler
Ben ik danışmanına su anki haklarımı söyledim
Üstüne çıkmaz ama çok altında da kalmaz dedi.
Asıl zor olanı ayrılık konuşmasını yapmak ve tazminat.
Şu an sıfır para görünüyor.
Hukuksal yollara başvurmak istemiyorum ama ortak noktada da nasıl anlaşırız bilmiyorum
nasilda savunuyor Ahmeti hemenSiz gurbetçiler genel olarak temizliğe mi karsiniz acaba
En temiz yapan mop
Vip Ahmet mop
eniste kimle dans ettigini bilmiyor herhaldeİyi akşamlar kızlar
wertx35 hoşgeldin☺
K kahvemsi mutluluk artık heyecanla beklemek kaldı geriye desene
karamelli_turta bugün mesai bitimine yakın eşime beklediği bir para gelmiş hesabıma 2000 havale yapmış aradı hemen altın al diye kaçırmadım 4 gram daha altın aldım 471 den 18 lira vergi kesti
Trendyol dan 350 liralık alışveriş yapmıştm kendime geçen gün 2 taç,2 elbise,1 gömlek,1 pantoln ve hırka bugün geldi denedim hepsi tamam
Şansıma eşimde geçen gün bir yazı göstermişti eşlerin birbirlerine karşı sorumluluklarıyla ilgili bana laf çarpacaktı Cümle sonu“ erkekler eşlerinin güzel giyinmesinden sorumludur...”gibiydi
“Aaa dedim bak doğru diyor bugün alışveriş yaptım 15 inde karta sen yatırırsın bu meblağı “açtım aldıklarımı gösterdim şok oldu
Amacı neydi neyden oldu
Çok zor ben hiç böyle düşünmemiştim.siz bide aile gibi oldunuz patronla biraz. Zordur kesin.
Türkyede kendin cikincada mi tazminat veriyorlar?
iyiyim canim sadece halsizim, biraz oksuruk var, bir de koku ve tat yok o kadar. Gesundheitamtta test yaptirdim carsamba cikacak sonuc.
bereketli olsun canimkizlar benim bekledigim bir para vardi geldi
ama lira olarak kalacak ben Türkiyeye gidene kadar mecburen.
karamelli_turta yil sonu hedefimde altin olarak yaziyor ama bu gidisle paranin bir kismi lira kalacak. listeye lira olarak ekleyelim oylece kalsin her sekilde birikime gidecek. sen 60000 lira yaz kalsin ikinci yariyil hedefim de bu para altina donusecekti artik ne zamana kismet olursa. umarim kusa dönmez
Insallah sadece gripdir canim ya. Allahdan cocuklar iyi.iyiyim canim sadece halsizim, biraz oksuruk var, bir de koku ve tat yok o kadar. Gesundheitamtta test yaptirdim carsamba cikacak sonuc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?