Ben en başından ayırıyorum birikimi. Bunun daha bereketli olduğunu düşünüyorum.
Sonra elimde kalanlari da ayrı biriktiriyorum.
Mesela market, pazardan para ustu bozuklukları kumbaraya atiyorum
Bu aydan geçti artık ama önümüzdeki maaşta bende yapmayı deneyeyim.

wertx35 aramıza hoşgeldin.
Lütfen çekinme hep gel kizlar tasarruf,harcama,birikim konularinda çok iyiler.
30 dönüm noktasi tüm topigin desem
Evet, evet farkındayım. :) beni de onlar gaza getirdi zaten. Maşallah hepsi çok azimli.

Hoş bulduuummm

Bugün 204€ cocuk paramiz ödendi, iki gün sonrada ve gelecek ay da 150€ daha gelecek. Pandemiden dolayi 300€ extradan cocuk parasi gelecek. Iki aya bölüyorlar bu yardi mi.
Esim halen dönmedi. Arkadas gec cikacak bugün dedi. Saat 8 di konusduk. Su an bulusuyorlar mi bilmiyorum. Umarim oda iyi haberlerle gelir.

maas beklentini karsiliyorlar mi canim?
Net maaşı teklif sırasında söyleyecekler
Ben ik danışmanına su anki haklarımı söyledim
Üstüne çıkmaz ama çok altında da kalmaz dedi.
Asıl zor olanı ayrılık konuşmasını yapmak ve tazminat.
Şu an sıfır para görünüyor.
Hukuksal yollara başvurmak istemiyorum ama ortak noktada da nasıl anlaşırız bilmiyorum

İyi akşamlar kızlar
wertx35 hoşgeldin

K kahvemsi mutluluk artık heyecanla beklemek kaldı geriye desene

karamelli_turta bugün mesai bitimine yakın eşime beklediği bir para gelmiş hesabıma 2000 havale yapmış aradı hemen altın al diye kaçırmadım 4 gram daha altın aldım 471 den 18 lira vergi kesti

Trendyol dan 350 liralık alışveriş yapmıştm kendime geçen gün 2 taç,2 elbise,1 gömlek,1 pantoln ve hırka bugün geldi denedim hepsi tamam
Şansıma eşimde geçen gün bir yazı göstermişti eşlerin birbirlerine karşı sorumluluklarıyla ilgili bana laf çarpacaktı Cümle sonu“ erkekler eşlerinin güzel giyinmesinden sorumludur...”gibiydi
“Aaa dedim bak doğru diyor bugün alışveriş yaptım 15 inde karta sen yatırırsın bu meblağı “ açtım aldıklarımı gösterdim şok oldu
Amacı neydi neyden oldu

siz bide aile gibi oldunuz patronla biraz. Zordur kesin.
Türkyede kendin cikincada mi tazminat veriyorlar?

eniste kimle dans ettigini bilmiyor herhalde

siz bide aile gibi oldunuz patronla biraz. Zordur kesin.
Türkyede kendin cikincada mi tazminat veriyorlar?
Çok zor ben hiç böyle düşünmemiştim.
Kendin çıkınca tazminat yok burada, ancak belli şartlar var onlari tamamlarsan olur, o da bende yok.
Olayı hukuk boyutuna tasirsam tazminat talep edebileceğim durumlar var ama onu da yapma taraftarı değilim.
Uzun yıllar birlikte aile gibi olduk, yarının da ne getireceği belirsiz. Kapıları çarparak çıkmak istemiyorum.
Ama resmi rakamlara göre de 55 bin TL kadar tazminatim var.
Ne yapacağım bilmiyorum

kizlar benim bekledigim bir para vardi geldi
ama lira olarak kalacak ben Türkiyeye gidene kadar mecburen.
karamelli_turta yil sonu hedefimde altin olarak yaziyor ama bu gidisle paranin bir kismi lira kalacak. listeye lira olarak ekleyelim oylece kalsin her sekilde birikime gidecek. sen 60000 lira yaz kalsin ikinci yariyil hedefim de bu para altina donusecekti artik ne zamana kismet olursa. umarim kusa dönmez

bereketli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…