pardonda, ben simdi hatirladim. Daha bir kac gün önce ben sana küsmüsdüm birkeremmm. Daha barismasdigimiz icin, sen simdi bana küsemiyorsun. Ne haberrrrr?

Lütfen K kahvemsi mutluluk la dalga geçmeyin
Ürünü gayet güzel tanıttı benceaklımda soru işareti vardı hep acaba kullanışlı olur mu diye şuan kovam ve vileda ucum sağlam olduğu halde 10 lira verip sopasını almaktansa vipahmet mop almaya gönderdim kocamı tarif ettim bir bayilik buldum netten inşallah bulur
Peki bir soru K kahvemsi mutluluk ben baktım premium yazıyor ürünün üstünde ama yedek bezi varmıdır içinde yoksa ayrıyetten mi almak gerekiyor? Birde fiyat nedir 135 yazıyor instada ama emin olamadım

Ben gercekten mnunum ya çok rahat ettim aldıktan sonra. Her yeri onunla siliyorum.
A101in internet sitesinde satışı oluyor bazen önce oradan bak.
Ben A101den 119 TL ye aldım. İçinde yedek bezi yok o ayrıca satılıyor.
İkili bezi 17 TL idi diye hatırlıyorum.
İnstada satanlarda hediye edenler görmüştüm ama insta fiyatı pahalı diye marketi bekledim ben.
Yedek bezlerden alırsan Pembe çizgili olanı alma, o fazla sert.

K kahvemsi mutluluk teşekkür ederim bilgiler için Şimdi züccaciye de 135 demiş adam bende marketi bekleyecek kadar vaktim olmadığı için al dedim ne zaman gelir bilmiyorum zaten nette uygun fiyatada var mop modelleri ama bari orjinal olsun dedim hadi bakalım alşam salonu bi güzel siler yorumumu yaparım inşallah Çocuklar yere süt, eşimde yağ dökmüştü elimle silinecek durumda değildi yerler Biraz kendime ayrıcalık tanıyorum buaralar bundan sonra tatlı canımı hırpalamamaya özen göstereceğim

Selâm kızlar
Birikimler bereketli olsun, listeye ekledim ama mavimli senin hedefi degistiresim gelmedi

K kahvemsi mutluluk hakkini sonuna kadar alabilirsinumarim kuzum, bu aradaiyiki diyeceğim tazminatinin bir kismini ev alirkenalmışsın.

babyloading87 iyi tatiller beybii bizim için de tatil yap zira topikte bu yaz tatil yapan olmadi

Saolasın cnm
Kız benimki de tatil degil iste bavul doldur bosalt

Offff üstüme dert kaldı valla
Keşke ilk konustugumuz zaman ilişiğimi kesseydim.
Benim birşeyler odeyebilecegine dair ümidim pek yok
İleride geri gelirsin diye başlayacak yol yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…