- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.221
Daha önce iki sefer buradan tazminat aldım, birinde evlenince diğerinde ev alınca
İstifa edince tazminat hakkı yok zaten
talep etmek benden değerlendirmek patrondan
Eee çözümün varmış iştebanka kartini postayla yollamaya karar verdim istanbula
daha iyiyim bugün
kuzenim akil etti sabah ona actim konuyuEee çözümün varmış işte
Bana konuyu aktarırken detaylı bilgi vermedigin için uygun çözümü uretmeme engel oldun.sana göndereyim istersen
pardonda, ben simdi hatirladim. Daha bir kac gün önce ben sana küsmüsdüm birkeremmm. Daha barismasdigimiz icin, sen simdi bana küsemiyorsun. Ne haberrrrr?Asmin aşırı pis küstüm şu an sana
Burada yılların bilgi birikimi ve kapı gibi meslek ruhsatın ile Alamanci müşteri buluyorum kendime engel oluyorsun.
Vip Ahmet mop o kadar ucuz değil bin tane olmuyor ama sıkı pazarlık yaparım
pardonda, ben simdi hatirladim. Daha bir kac gün önce ben sana küsmüsdüm birkeremmm. Daha barismasdigimiz icin, sen simdi bana küsemiyorsun. Ne haberrrrr?
Ben küçük olarak hep alttan aldım onu, ama kusuyor her şeye baksanaKız kardeşler arasında küslük olmaz diye biliyorum amaaa
Ben gercekten mnunum ya çok rahat ettim aldıktan sonra. Her yeri onunla siliyorum.Lütfen K kahvemsi mutluluk la dalga geçmeyin
Ürünü gayet güzel tanıttı benceaklımda soru işareti vardı hep acaba kullanışlı olur mu diye şuan kovam ve vileda ucum sağlam olduğu halde 10 lira verip sopasını almaktansa vipahmet mop almaya gönderdim kocamı tarif ettim bir bayilik buldum netten inşallah bulur
Peki bir soru K kahvemsi mutlulukben baktım premium yazıyor ürünün üstünde ama yedek bezi varmıdır içinde yoksa ayrıyetten mi almak gerekiyor? Birde fiyat nedir 135 yazıyor instada ama emin olamadım
Yine ne ara kustun kızpardonda, ben simdi hatirladim. Daha bir kac gün önce ben sana küsmüsdüm birkeremmm. Daha barismasdigimiz icin, sen simdi bana küsemiyorsun. Ne haberrrrr?
küstürtme sendeBen küçük olarak hep alttan aldım onu, ama kusuyor her şeye baksana
öylesine? hic mi cicek micek yok yani?Yine ne ara kustun kız
Gel barış yapalım 🕊
İNsalalh simdiden yorumdım evi tasıyorz ufaktaniyi tatilercanim. Iycene dinlende gel
Tskler cnm
Saolasın cnmSelâm kızlar
Birikimler bereketli olsun, listeye ekledim ama mavimli senin hedefi degistiresim gelmedi
K kahvemsi mutluluk hakkini sonuna kadar alabilirsinumarim kuzum, bu aradaiyiki diyeceğim tazminatinin bir kismini ev alirkenalmışsın.
babyloading87 iyi tatiller beybii bizim için de tatil yap zira topikte bu yaz tatil yapan olmadi
öylesine? hic mi cicek micek yok yani?
Offff üstüme dert kaldı vallaSelâm kızlar
Birikimler bereketli olsun, listeye ekledim ama mavimli senin hedefi degistiresim gelmedi
K kahvemsi mutluluk hakkini sonuna kadar alabilirsinumarim kuzum, bu aradaiyiki diyeceğim tazminatinin bir kismini ev alirkenalmışsın.
babyloading87 iyi tatiller beybii bizim için de tatil yap zira topikte bu yaz tatil yapan olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?