- 12 Eylül 2018
- 204
- 1.277
- 113
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.261
cok gecmis olsun canim! Allahdan hafif atlatiyorsun.kizlar nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
bende hic elbise giymemGünaydın ☀
mavimli geçmiş olsun umarım kolay atlatırsın
K kahvemsi mutluluk en mantıklısı tazminatı parça parça verebilirsiniz demek galiba kırıcı olmadan ama tek taraflı fedakarlıkta yapmadan
Dün uzun zamandır ilk kez ailecek yemeğe çıktık hep birileriyle gidiyorduk çıkarsakta mecburiyettendi.Eşim ben eve giderken aradı yemeğe gidelim mi dedi hemen kabul ettimgeçen gün alışveriş yapıp kendime elbise almıştım
Sanırım yıllardır ilk kez düğün harici elbise giydimoğlum hazırlanırken anne aynı kadınlara benzemişsin dedi ve karar verdim artık kot tişört olayını bitiriyorum Saçlarını muhteşem yap dedi birde orda koptu kayış bende tabi eve geldiğimide saat geç olmuştu mopu deneyemedim amaen kısa zamanda deneyimleyip fikrimi yazıcam
Buaradakaramelli_turta teessüf ederim unuttun beni kimsenin evden çıkmadığı dönemde tatile gitmiştim ben topiğin en geniş üyesi olabilirim yani Benimkide başka iznim olmadığından tayin zamanı verdikleri izin boşa gitmesin diyeydi iyikide gitmişim şimdi istesemde gidemem izin yok...
babyloading87 İyi tatiller şimdiden umarım stres atar dönersin olabildiğince çekirdek ailenle kaliteli zaman geçirmeye çalış, tatil yorgunluk ama eğlenirsen yorgunluk gözüne batmaz
çok geçmiş olsun canım benim bol bol vitamin takviyesi al kuzum. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde atlatırsınkizlar nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
çok geçmiş olsun. tez zamanda atlatırsın inşallah. ağrın falan var mı?kizlar nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
canim kanunca hakkim var bana en azindan bir yer sunmalari gerekiyor, ama nerde ve nezaman cikar belirsizGünaydın kızlar ❤
mavimli geçmiş olsun canım, çoğu gitti azı kaldı, kolayca atlat dilerim
A Asmin75 kreş işi hakikaten çok zor, eve yakın olması büyük avantaj. Sizin belediyede yoksa nasıl bir çözüm önerileri var? Özel seçeneği var mı mesela?
S Sahandayumurta oğlun çok alemçocuklar bizi kendimize getiriyor hakikaten benim kızım da bende ilk defa bıyık görmüştü de babamın bıyıkları sende çıkmış anne demişti
evet canım karar verdim ama burada paylaşmak istemiyorum ban yersem bütün hayaller yalan olurHerkese merhaba kızlar.
asivemai
yapacağın tarife karar verebildin mi?
çok geçmiş olsun. tez zamanda atlatırsın inşallah. ağrın falan var mı?
sen süsler püsler güzel bir şeyler çıkarırsın ortaya :))evet canım karar verdim ama burada paylaşmak istemiyorum ban yersem bütün hayaller yalan olur
bu arada yapanlara baktım da çok fena şeyler yapmışlar ya benimki çok basit kalacak onların yanında ama ne yapabilirim ki tüm tariflerimi almışlardı umarım güzel sonuç olur
ben de cok bekledim kres icin, üstelik bizim kres evden 1 saat uzakliktacanim kanunca hakkim var bana en azindan bir yer sunmalari gerekiyor, ama nerde ve nezaman cikar belirsiz
Mavimli geçmiş olsun iyice beslen olur mu diyeti fln boşver.kizlar nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
Yaa nasil unuttum afedersin:)Günaydın ☀
K kahvemsi mutluluk en mantıklısı tazminatı parça parça verebilirsiniz demek galiba kırıcı olmadan ama tek taraflı fedakarlıkta yapmadan
Dün uzun zamandır ilk kez ailecek yemeğe çıktık hep birileriyle gidiyorduk çıkarsakta mecburiyettendi.Eşim ben eve giderken aradı yemeğe gidelim mi dedi hemen kabul ettimgeçen gün alışveriş yapıp kendime elbise almıştım
Sanırım yıllardır ilk kez düğün harici elbise giydimoğlum hazırlanırken anne aynı kadınlara benzemişsin dedi ve karar verdim artık kot tişört olayını bitiriyorum Saçlarını muhteşem yap dedi birde orda koptu kayış bende tabi eve geldiğimide saat geç olmuştu mopu deneyemedim amaen kısa zamanda deneyimleyip fikrimi yazıcam
Buaradakaramelli_turta teessüf ederim unuttun beni kimsenin evden çıkmadığı dönemde tatile gitmiştim ben topiğin en geniş üyesi olabilirim yani Benimkide başka iznim olmadığından tayin zamanı verdikleri izin boşa gitmesin diyeydi iyikide gitmişim şimdi istesemde gidemem izin yok...
babyloading87 İyi tatiller şimdiden umarım stres atar dönersin olabildiğince çekirdek ailenle kaliteli zaman geçirmeye çalış, tatil yorgunluk ama eğlenirsen yorgunluk gözüne batmaz
bende hic elbise giymem
benim aklim almiyor götür getir yol 8-9 saate nasil sugdirayim hepsiniben de cok bekledim kres icin, üstelik bizim kres evden 1 saat uzaklikta ☹
sen nasil oldun? Ne dediler? Ilac milac önermiyorlar mi?ben de cok bekledim kres icin, üstelik bizim kres evden 1 saat uzaklikta ☹
Offf
Cok gecmis olsn
Ama ayakta atlatcan insallah ordan bakalım
İyi düsünelim iyi olsun
En hafif şekilde atlatırsın umarım canım.
Çok geçmiş olsun
Günaydın
cok gecmis olsun canim! Allahdan hafif atlatiyorsun.
Eniste de test yapsa iyi olur. Cevremizdekiler arastiriyorlar mi
Günaydın kızlar ❤
mavimli geçmiş olsun canım, çoğu gitti azı kaldı, kolayca atlat dilerim
A Asmin75 kreş işi hakikaten çok zor, eve yakın olması büyük avantaj. Sizin belediyede yoksa nasıl bir çözüm önerileri var? Özel seçeneği var mı mesela?
S Sahandayumurta oğlun çok alemçocuklar bizi kendimize getiriyor hakikaten benim kızım da bende ilk defa bıyık görmüştü de babamın bıyıkları sende çıkmış anne demişti
çok geçmiş olsun canım benim bol bol vitamin takviyesi al kuzum. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde atlatırsın
kizlar hepinize tesekkür ederim. daha iyi olacagiz ailecek insallah. yarin esimi ve cocuklari da test yapacaklar eve gelip. hepimiz karantinadayiz. temas ettigim herkesi ariyorlar test yapacaklar. bana ilac vermediler iyilesme sürecine girmisim dediler.Herkese merhaba kızlar.
asivemai
yapacağın tarife karar verebildin mi?
çok geçmiş olsun. tez zamanda atlatırsın inşallah. ağrın falan var mı?
yok ilac önermedilersen nasil oldun? Ne dediler? Ilac milac önermiyorlar mi?
zaten saglikli yiyorum mecburen vücudum toparlansin diye. tat koku yok ama arada ne yiyorum diye bakiyorumMavimli geçmiş olsun iyice beslen olur mu diyeti fln boşver.
Yaa nasil unuttum afedersin:)
Tek tatilcimiz
Ben severim bazen giyerim
Canım çok geçmiş olsun.kizlar nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?