- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.241
degistirme kuzum kartim istanbula emin ele ulasirsa altin alacagim o parayla.Selâm kızlar
Birikimler bereketli olsun, listeye ekledim ama mavimli senin hedefi degistiresim gelmedi
K kahvemsi mutluluk hakkini sonuna kadar alabilirsinumarim kuzum, bu aradaiyiki diyeceğim tazminatinin bir kismini ev alirkenalmışsın.
babyloading87 iyi tatiller beybii bizim için de tatil yap zira topikte bu yaz tatil yapan olmadi
Iyi tatiller canimKızdan fırsat bulup girebilirsem atarım insallah
nerden bilebilirdin sikma canini. konus güzelce bence ara yol bulunur.Offff üstüme dert kaldı valla
Keşke ilk konustugumuz zaman ilişiğimi kesseydim.
Benim birşeyler odeyebilecegine dair ümidim pek yok
İleride geri gelirsin diye başlayacak yol yapmaya
İnşallah buluruznerden bilebilirdin sikma canini. konus güzelce bence ara yol bulunur.
is devri yapabilecegin biri olmasi iyi olurdu. belli bir süre daha calismani isteyebilir bu durumda, yani yerine biri bulunana kadar.İnşallah buluruz
En çok da buranın işlerine devam et demesinden korkuyorum, şu an iş devri yapabileceğim kimse yok.
Diğer şirketin mali müşaviri çok para ister diye yine sen takip et diyecek
Onun önünü kesmem lazım ve biraz da para almam lazım.
Gerildim valla
biz ispanyaya giderken bebek suyunu bile paket paket valize atmisdikİNsalalh simdiden yorumdım evi tasıyorz ufaktan
O lazım olur bu lazım olur derken
gel mesafeli mesafeli öpem kiz🕊 Bu barışi simgeler bizde
🏵 ☘ 🏞🏜 ⛱🏖
Yeter mi Asmin
Diğer yer ikisini aynı anda idare etmeyi kabul etmez.is devri yapabilecegin biri olmasi iyi olurdu. belli bir süre daha calismani isteyebilir bu durumda, yani yerine biri bulunana kadar.
Para konusunda ısrarcı olacağımkaramelli_turta
hakkinsa iste. Bir kismini simdi ödesin bir kisminida ilerde. Seninde ihtiyacin var sonucda. Saglik masraflariniz birikimin büyük bir kismini yemisti zaten.
Bazen biraz egoist olmali.
ay K kahvemsi mutluluk
olcakti
Bir daha küsmek yok anlaştık mıgel mesafeli mesafeli öpem kiz
erkekler bizim gibi teredüt etmiyor hakklarini aramakta. Biz kadinlar böylece ince düsünüyoruz sadece sankiPara konusunda ısrarcı olacağım
Dediğin gibi biraz şimdi biraz ileride de olur.
Birikim zaten kalmadı gibi birşey
hic mi naz etmiyem yani????Bir daha küsmek yok anlaştık mı
Bilmiyorum ya biraz da empati yaparak bakıyorumerkekler bizim gibi teredüt etmiyor hakklarini aramakta. Biz kadinlar böylece ince düsünüyoruz sadece sanki
ozaman birazini simdi, birazinida ilerde diye teklif en digrusu belkiBilmiyorum ya biraz da empati yaparak bakıyorum
Belki burada yanlış yapiyorum.
Durumları malum
Yılların verdiği bir aliskanlik var,
Üzerimde emekleri var, çok zor anlarimda benim birşey dememe gerek kalmadan hep destek oldular. İleride de ne olacağı belli olmaz.
Hem para versin hem de iyi ayrılalım istiyorum
VAlla öyle bisküvilerini burda zor buluyorm.biz ispanyaya giderken bebek suyunu bile paket paket valize atmisdik
Offfkizlar nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
En hafif şekilde atlatırsın umarım canım.kizlar nur topu gibi coronali bir baciniz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?