- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.281
Ben o yarışmaların hepsinde oy kullanan bir profesyonel olarak net söyleyeyimevet canım karar verdim ama burada paylaşmak istemiyorum ban yersem bütün hayaller yalan olur
bu arada yapanlara baktım da çok fena şeyler yapmışlar ya benimki çok basit kalacak onların yanında ama ne yapabilirim ki tüm tariflerimi almışlardı umarım güzel sonuç olur
sen daha yeni düzeldin. Kendini cok yormasan?O kadar yorucu bir gün gecirdimki anlatamam
Öğlen işten gelince karnımi doyurup evi toparladım
Büyüğün zoom dersi bitince hemen çarşıya çıktık. Bunları babalarının yanına bırakıp kitaplarını aldım 5 ayrı kirtasiyeden. Havada bir sicaktiki sormayın.
Ordan tableti tamire verdim. Ordan lcwya
Degisecekleri hallettim.
Ordan çocukları aldım babalari ayakkabı almis.
Taki toka aldı kızım.
Koştur koştur 3.30daki derse yetiştik. Hemen utu yapıp yemeği koydum
Nohut pilav cacık yaptım.
Cooook yoruldum uykum var
Günaydın
@mavimli geçmiş olsun umarım kolay atlatırsın
K kahvemsi mutluluk en mantıklısı tazminatı parça parça verebilirsiniz demek galiba kırıcı olmadan ama tek taraflı fedakarlıkta yapmadan
Dün uzun zamandır ilk kez ailecek yemeğe çıktık hep birileriyle gidiyorduk çıkarsakta mecburiyettendi.Eşim ben eve giderken aradı yemeğe gidelim mi dedi hemen kabul ettimgeçen gün alışveriş yapıp kendime elbise almıştım
Sanırım yıllardır ilk kez düğün harici elbise giydimoğlum hazırlanırken anne aynı kadınlara benzemişsin dedi ve karar verdim artık kot tişört olayını bitiriyorum Saçlarını muhteşem yap dedi birde orda koptu kayış bende tabi eve geldiğimide saat geç olmuştu mopu deneyemedim amaen kısa zamanda deneyimleyip fikrimi yazıcam
Buaradakaramelli_turta teessüf ederim unuttun beni kimsenin evden çıkmadığı dönemde tatile gitmiştim ben topiğin en geniş üyesi olabilirim yani Benimkide başka iznim olmadığından tayin zamanı verdikleri izin boşa gitmesin diyeydi iyikide gitmişim şimdi istesemde gidemem izin yok...
babyloading87 İyi tatiller şimdiden umarım stres atar dönersin olabildiğince çekirdek ailenle kaliteli zaman geçirmeye çalış, tatil yorgunluk ama eğlenirsen yorgunluk gözüne batmaz
S Sahandayumurta fena bir oğlan yetistiriyorsun haberin olsunkaramelli_turta bence patronun anlayıl gösterecektir, eğer toparla derse bir süre freelance mi devam edeceksin o halde nasıl olacak?
o patron benim patronum olsa keske. Ne güzel insan ya. Sen kesin teklif sldin mi simdi obir yerden?Selam kızlar
Şirkete gittim patronla konuştuk.
Durumu biliyorsunuz diye konuya girdim, böyle böyle bir teklif var dedim.
Gönlüm gitmekten yana değil ama gidişat ortada.
Ne yapayım dedim.
En az 4 ay daha böyle gider, oranın iyi olacağına inanıyorsan git başla dedi
Yarın işler yoluna girerse geri gelirsin.
Tazminatı düşünme şu an para yok ama işler yoluna girerse hak yemem,.ortak bir noktada buluşuruz dedi.
Belki orası buradan daha iyi olur dedi.
İşine engel olmayacaksa bize bir süre destek ver ama dedi, deviri öyle yapalım dedi
Çıkarken de elime para sıkıştırdı
Maaşını alana kadar harçlık yaparsın dedi.
Ağladım walla, o da hadi çık git beni de ağlatma dedi.
Korona olmasa sarilirdim patron dedim
Serserilik yapma git dedi
Ben okurken duygulandim seni düşünemiyorumSelam kızlar
Ne yapayım dedim.
Tazminatı düşünme şu an para yok ama işler yoluna girerse hak yemem,.ortak bir noktada buluşuruz dedi.
İşine engel olmayacaksa bize bir süre destek ver ama dedi, deviri öyle yapalım dedi
Hadi hayirlisi asmin alsinlar da gidin dimiyarim saat sonra yine biri ev bakmaya gelcek. Bana kalsa vazgecdim devretmekten, münihin tüm zir delileri beni buluyor cünkü. 1000 mesaj atiyorlar sonra vaz gectim diyorlar. Cidden biktim. Pilimi pirtimi götüreyim kendimle kafam rahat olsun diyorum artik.
Is yeri bana karne vermeli. Bir kac sey yazdim 11 yildir ne tür isleri yaptigimi filan, sonra patronumu aradim. Zaten vicdan azabi cekiyordedim sana yolluyorum, sende birseyler ekle
he ya cidden yoruldum artikHadi hayirlisi asmin alsinlar da gidin dimi
Bende var gitmisim bide boydan boya aynalı almısımKizlar, yatak odadina 3 m uzunlugunda dolap istiyoruz. Su kayan kapilar var ya, kullanan var mi? Bi arkadasim o kapilar cabuk cikiyor yerinden birdahada yerine düzgün oturmuyor diyor.
Sizce gercekten öyle mi? Normal kapi daha mi iyi aceba?
düserse kötü olur diye bende cekiniyorum aslindaBende var gitmisim bide boydan boya aynalı almısım
Hep ayna silme derdi
Benim tarafın kapagı hep düsüyor nedense
Kocininkinde bisey yok
Ben yapmasam kim yapacak canımsen daha yeni düzeldin. Kendini cok yormasan?
Ayyy çok cici patron yaSelam kızlar
Ne yapayım dedim.
Benimkide boydaaaaan boya sürgülü çok pişmanım keşke normal kapak yaptirsaydim kağnı arabası gibi ses cikiyorKizlar, yatak odadina 3 m uzunlugunda dolap istiyoruz. Su kayan kapilar var ya, kullanan var mi? Bi arkadasim o kapilar cabuk cikiyor yerinden birdahada yerine düzgün oturmuyor diyor.
Sizce gercekten öyle mi? Normal kapi daha mi iyi aceba?
Lisede okumuşum bendeYeni kitabim
Hazir ferhunde'yi de anmışken
Valla zor oldu turtisimBen okurken duygulandim seni düşünemiyorum
Yillariniz ayni yolda geçmiş kolay mi.
Almanya'daki şirket ise başlarsa seni öneririmo patron benim patronum olsa keske. Ne güzel insan ya. Sen kesin teklif sldin mi simdi obir yerden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?