- 11 Aralık 2013
- 427
- 438
- 123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.661
teşekkür ederim canımasivemai
canım labne yarışmasında tarifini gördüm, oy verdim. ellerine sağlık çok güzel görünüyor. bol şanslar diliyorum
neymiş o ahmet mop yaa, kullanışlı bir şey mi? ilk kez gördümBu hafta a101 e vip Ahmet mop geliyor
Hala olmayan varsa baksın, vip Ahmet mop her kadının hakki
Kuru mop ile evi çektim, wc yıkadım. Bulaşık makinası çalışıyor.
Kuru fasulye, et sote ve çorba pişiyor. Bir çeşit de sebze yemeği yaparım dönünce.
Yanlarina salata, cacık haftasonuna kadar yeter.
Akşamüstü kufore gidip manikür ve fon yaptıracağım.
Benden böyle
Pierre Cardin 70 TL, NBB 50 TL ye aldım.Benim de ihtiyacım var iç çamaşırına.
NBb den bende çok memnunum onunda mi fiyatlari uçtu.
Boşuna masraf yapmayinHadi hayırlı olsunnn adresi ver cicek yollayak ilk is günü
Kk olarak yıgalım kapıya cicekleri havan olsun
Sağol kuzumZaten bi sok oldum markete zor giden kız ,nasıl kuaföre gitti diye
Ohh iyi olmus güle güle kullan bacım
Ben çok memnunumneymiş o ahmet mop yaa, kullanışlı bir şey mi? ilk kez gördüm
ya sen bi dinlensene bitin mi kanlandikizlar bugün de cocuklarin odasina bir giristim pir giristim. bütün odayi degistirdim, temizledim, ayikladim, kisliklar cikti. simdi sira calisma odasinda
Ay yok benim çocuklar evde ya gün boyuben de kuruyemiş aldım. mars retrosu insanlara kuruyemiş mi aldırıyor acaba?
Oyy ne çekmişsin beAyy ben de aynı seyleri yasadım
Bide salak gibi gittim lohusalıkta 20 gün kaldım
Valla tüm gün oturduk gelenlerin cogu hastaneye gelmisti
Kendi arkadas grubu geldi bi
Kızda gündüz uyurdu biz oturur kısır börek flan yapıp yerdik
Arayanlara napim gelen giden,aksma ac geliyorlar isten onları doyur ugrasıyorm derdi.
Masaya 2 tabak daha ekleniyor
Yani biz olmasak da yemek yapılıyor evde sonucta
Ki babam ,koci hep hazır getirmeye calıstılar
Babam arardı ay yapamadık yemek derdi
Koci öyle
Yemek begendiremicem bide kocana ne bulursa onı yesim derdi
Ayy sisirmek istemem seni ama cok iyi anlıyorm
Tavsiyem toparlanınca tek bak cocuguna
Kafan rahat olur en azından
Benimde oyum sana cnmteşekkür ederim canım
hayırlısı ile olur inşallahBende anlatsam 2 sayfa olur, artık anlatmaya bile yoruluyorum say say bitmiyor yapılan işlemleriNapalım kısmet böyleymiş, sonu sizinki gibi bebişli olur inşallah mavimli @babyloading87
@kronikuykucu
bu kez anestezi çok zor oldu ama, damar yolundan ilacı verirken damarların ince biraz yakacak dedi, ne birazı ölüyorum sandım. Daha önceki ameliyatlarda tık gitmiştim, bunda resmen canım çekildi. Doktor da diyor kız ne zor uyudun öyle, sen bi de bana sor dedim
4 aylık maaşla hem taşınıp hem araba alınıyor. Ne güzel şartlarınız.Kizi uyuturken bende uyumusum. Baba bugün kanepede uyuyor. Kizi uyutmaya calisinca bizi takkit edip horlama sesleri cikartiyorgecede cok uyaniyor. Herhalde ikimizin horlamasi fazla geliyor. Babada kizinin uykusu bölünmesin diye kendini feda etti
Bugün cevrede dolasdik durduk kizla, hava güzeldi kac gün yagmurun ardindan, dedik firsat bu firsat.
Sali mutfak ve yatak odasina dolap secmege gidecegim. Esim kizla evde durcak. Kiz durmuyor eskisi gibi, hele uykusu gelince mutlaka kucak istiyor, yoruyor beni. En iyisi tek gitmem dedik.
Mutfaga 4000€, dolaba 1000€ limit koyduk. Umarim o fiyatlara birsey bulurum.
0 fayiz teklifi varsa mutfagi taksitlendircem, 0 degilse annemden borc alcaz ben tazminatimi alana kadar, tümünü bir defada ödüyecegiz. Bosuna faiz ödemiyelim dedik. Buzdolabinida extradadan alcaz, onuda direk almayi planliyorum.
4 ayda maas alcam, onla tasinmayi hal ederiz bide bi araba aliriz dedik.
Ivir zivirlar eksik, onlarinda toplami baya tutar diye düsünüyorum.
Yarin 3 makine camasir yikancak, esim ardindan yine kurutmaya götürcek. Evde kurutamiyoruz, ev cok nemleniyor yoksa.
Buzluguda baya bosaltdik. Bi kücük poset manti kaldi, onuda yarin yaparim.
Sali kesinlikle alisveris yapmaliyiz.
Benden bukadar
bu ne kursuydu canım. Kaçırmışım orayı.Günaydın arkadaşlar.
Dün pert olmuşum resmen. Sabahtan akşama kadar açık havada aktivite hal bırakmadı bende. Gece 9 da kursumun başlayacağını öğrendim, bugünkü planlar iptal oldu. Siz neler yaptınız,keyifler nasıl.
faizleri yükselttiler ya altın durağana geçti.Altın düşüyor diye bir sevindik ama sabitlemis 460 üstüne yine. Bakalım Kasım gibi beklenen çıkışı yapacak mı.İnsallah dünya da altın da en kötü ihtimalle stabil kalır da daha zor günler görmeyiz.
En sonunda bana da aldırdın vip ahmeti.Bu hafta a101 e vip Ahmet mop geliyor
Hala olmayan varsa baksın, vip Ahmet mop her kadının hakki
Kuru mop ile evi çektim, wc yıkadım. Bulaşık makinası çalışıyor.
Kuru fasulye, et sote ve çorba pişiyor. Bir çeşit de sebze yemeği yaparım dönünce.
Yanlarina salata, cacık haftasonuna kadar yeter.
Akşamüstü kufore gidip manikür ve fon yaptıracağım.
Benden böyle
canim benim maasim iyi ve tasinmanin kendisini ldüyoruz, yani bi münübüs kiralancak eysa tadincak, bi buzdolabi alincak bide iste kücük ihtiyacdalar alincak. Ikinci el arabalar burda uygun. 3500-4000€ luk düsünüyoruz. Türkyede eminim 4 maasla tasinilir, ama araba olmaz anladigim kadariyla.hayırlısı ile olur inşallah
4 aylık maaşla hem taşınıp hem araba alınıyor. Ne güzel şartlarınız.
bu ne kursuydu canım. Kaçırmışım orayı.
faizleri yükselttiler ya altın durağana geçti.
En sonunda bana da aldırdın vip ahmeti.
Memnun kaldım.
Yerleri sildim
Duvarları sildim
Bi gün de camlarda deneme yapacağım.
Ama grevdeydim bugünde.
Ben sevdim bu grev işini
Arada girmek lazım
Yemeği yapan oldu bugün. Ben de yiyen oldum.
Masayı topladım.
Vakit kalınca gardrobumu düzenledim. Ve bol bol çocuklarla oynadım.
Yardımcı kadın işini çözmem lazım..
Taşınma kısmı kesin yapılır. Düzgün bi araba zor ama.canim benim maasim iyi ve tasinmanin kendisini ldüyoruz, yani bi münübüs kiralancak eysa tadincak, bi buzdolabi alincak bide iste kücük ihtiyacdalar alincak. Ikinci el arabalar burda uygun. 3500-4000€ luk düsünüyoruz. Türkyede eminim 4 maasla tasinilir, ama araba olmaz anladigim kadariyla.
bizdeki nekadar düzgün olcak bilmiyorumTaşınma kısmı kesin yapılır. Düzgün bi araba zor ama.
napiyim karantinayi firsata cevirdimNasılsınız kızlar.
İşim çok öyle oturuyorum. Neyse ki yemekler hazır.
Baby ve koala ben her zaman derim bir kız çocuğunun en büyük şansı akıllı mantıklı annedir. Yoksa hepsi iyi niyetli,güzel insanlar. Çevresindekileri yormadan yaşamayı öğrenmeli insan yaş aldıkça. Bizimkiler bir değişik hallere giriyor sanki.
Mavimli ne temizliği yav. Bir dursana sen. Güçten düşme kendini yorup arkadaşım.
Altın artmış yine. Düşükken yetişemedim almaya. Bu hafta içi fiyatına aldırış etmeden alacağım artık. TL de beklemenin anlamı yok. Ytd.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?