neymiş o ahmet mop yaa, kullanışlı bir şey mi? ilk kez gördüm

Nasılsınız kızlar.
İşim çok öyle oturuyorum. Neyse ki yemekler hazır.
Baby ve koala ben her zaman derim bir kız çocuğunun en büyük şansı akıllı mantıklı annedir. Yoksa hepsi iyi niyetli,güzel insanlar. Çevresindekileri yormadan yaşamayı öğrenmeli insan yaş aldıkça. Bizimkiler bir değişik hallere giriyor sanki.
Mavimli ne temizliği yav. Bir dursana sen. Güçten düşme kendini yorup arkadaşım.
Altın artmış yine. Düşükken yetişemedim almaya. Bu hafta içi fiyatına aldırış etmeden alacağım artık. TL de beklemenin anlamı yok. Ytd.

Benim de ihtiyacım var iç çamaşırına.
NBb den bende çok memnunum onunda mi fiyatlari uçtu.
Pierre Cardin 70 TL, NBB 50 TL ye aldım.
Kadın eski fiyatlardan veriyorum dedi, fiyat listesini gösterdi inanmıyorsan bak diye.
Ona bile zam gelmiş turtis

kizlar bugün de cocuklarin odasina bir giristim pir giristim. bütün odayi degistirdim, temizledim, ayikladim, kisliklar cikti. simdi sira calisma odasinda
ya sen bi dinlensene bitin mi kanlandi
ben de kuruyemiş aldım. mars retrosu insanlara kuruyemiş mi aldırıyor acaba?
Ay yok benim çocuklar evde ya gün boyu
Ivır zıvıra dadanmasinlar kuruyemiş meyve yesinler diye şeyettim

Oyy ne çekmişsin be
Ben hiç onlara maruz kalmadim
Anam ilk çocukta hastaneden eve geldik köye gittiler
Kv bi kat yukarı çıkmaz ve ben sezarynliyim
2.sinde annem yine kalmadı ramazandi zor tutuyo oruç diye . kv yine çıkmadı hatta koca yemek getiriyordu dışardan kv yukarı çıkıp yiyip iniodu bi çorba yapmadi. Bu konuda çok tepkiliyim ikisinede. Şu an kimse laf söyleyemez. En güzeli minnet etmemek ama yinede üzülüyorum. Anneleri 40i çıkana kadar yaninda kalanlar şanslı geliyo bilmiyorum. 3 günlük ameliyatlı halimde ev supurdum. Madalya takan da olmadi

hayırlısı ile olur inşallah
4 aylık maaşla hem taşınıp hem araba alınıyor. Ne güzel şartlarınız.
bu ne kursuydu canım. Kaçırmışım orayı.
faizleri yükselttiler ya altın durağana geçti.
En sonunda bana da aldırdın vip ahmeti.
Memnun kaldım.
Yerleri sildim
Duvarları sildim
Bi gün de camlarda deneme yapacağım.
Ama grevdeydim bugünde.
Ben sevdim bu grev işini
Arada girmek lazım
Yemeği yapan oldu bugün. Ben de yiyen oldum.
Masayı topladım.
Vakit kalınca gardrobumu düzenledim. Ve bol bol çocuklarla oynadım.
Yardımcı kadın işini çözmem lazım..

canim benim maasim iyi ve tasinmanin kendisini ldüyoruz, yani bi münübüs kiralancak eysa tadincak, bi buzdolabi alincak bide iste kücük ihtiyacdalar alincak. Ikinci el arabalar burda uygun. 3500-4000€ luk düsünüyoruz. Türkyede eminim 4 maasla tasinilir, ama araba olmaz anladigim kadariyla.

gece nerdese 2. Sipam 22:30 dan 0:15 e kadar döndü durdu uyuyana kadar. Bayada disarda kosturtdum bugün yorulsun diye ardindan esimle mutfak planini konusup cizdik. O uzandigigibi uyudu, bende kizim gibi ugrasiyorum uyumak icin
sast 7:30 da kalkmaliyim. Tam yarin otobüs söförleri greve gircekmis. Cok az otobus kalkacak, onun icin erkenden kalkmaliyim ki randevuma yetiseyim. Biz pandemiyle ugrasirken yarin binlerce insan ise giderken az otobüs kalkiyor diye, birbirine yapismis vaziyetde yolculuk yapcaklar.
Haftayada hasta sayilari niye yükseldi diye kara kara düsünürler.

Taşınma kısmı kesin yapılır. Düzgün bi araba zor ama.

napiyim karantinayi firsata cevirdim iyiyim güzelim iyilestim, oksuruk var tabi, bir de tat ve koku hala yok ne garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…