- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.681
napiyim evde yapacak is cok hazir evdeyiz yapalim dedik, esime de is veriyorumya sen bi dinlensene bitin mi kanlandi
Ay yok benim çocuklar evde ya gün boyu
Ivır zıvıra dadanmasinlar kuruyemiş meyve yesinler diye şeyettim
teşekkür ederim canımBenimde oyum sana cnm
çok hoş canım güzel günlerde kullanGunaydinn
Sabah sabah gözünü taki ile açanlar
Arkadaş dükkan açmış hemen bir siftah yaptim
Gule gule kullan canımGunaydinn
ben de birikimlerimi gördükçe senin gibi düşünüyorum. hep kredi ödiycem sanıyordumEveett, ay sonuna geldik sayılır. Bunca yıldır 5 kuruş bile biriktiremeyen ben eylül ayı itibariyle 360 tl biriktirmişimbelki bir gram bile etmiyor ama olsun, benim için bu bir devrim sayılır. insanlık için küçük ama benim için büyük bir adım. tabii birikime ayın ortasında başladığımı da unutmayalım.
iyi günlerde kullan canimGunaydinn
kiz nerde bu yarisna?teşekkür ederim canım
çok hoş canım güzel günlerde kullan
sen masallah cok basarilisin birikim konusunda canimben de birikimlerimi gördükçe senin gibi düşünüyorum. hep kredi ödiycem sanıyordum
ev kredisi bitirdik. Araba kredisi bitirdik. şimdi de Arsa kredisi ödüyoruz ama bunun yanı sıra birikimlerimi toplamda 50bine yaklaştırdım. Allah herkese bin bereket versin. damlaya damlaya göl oluyor. 300-500 hiç farketmez.
bir de kumbara yaptık kendimize, 1 TL cepte çantada dağınıklık yaratmasın diye oraya atıyoruz, kavanoz dolunca 300-400 lira çıkıyor inanki.
o yüzden kararlı şekilde kenara atmaya devam
Ah şu krediler. bizde ev kredisine başladık ama öyle gözümde büyüyor ki. nasıl geçecek o kadar yıl, geçer mi bilemiyorum.ben de birikimlerimi gördükçe senin gibi düşünüyorum. hep kredi ödiycem sanıyordum
ev kredisi bitirdik. Araba kredisi bitirdik. şimdi de Arsa kredisi ödüyoruz ama bunun yanı sıra birikimlerimi toplamda 50bine yaklaştırdım. Allah herkese bin bereket versin. damlaya damlaya göl oluyor. 300-500 hiç farketmez.
bir de kumbara yaptık kendimize, 1 TL cepte çantada dağınıklık yaratmasın diye oraya atıyoruz, kavanoz dolunca 300-400 lira çıkıyor inanki.
o yüzden kararlı şekilde kenara atmaya devam
pınar labne yarışması canımkiz nerde bu yarisna?
aksam arayip bende oy vereyimpınar labne yarışması canım
teşekkürler canımaksam arayip bende oy vereyim
kiz nerde bu yarisna?
Insan stres yapiyor dimi.Ah şu krediler. bizde ev kredisine başladık ama öyle gözümde büyüyor ki. nasıl geçecek o kadar yıl, geçer mi bilemiyorum.
50bin birikim miiimaşallah size, Allah daha çok versin inşallah.
bizde aynı sizin gibi kumbara yaptık, 1 tl ya da 50 kuruş atıyoruz. kumbara dolunca da tatil zamanımız geldi deyip o parayı sadece tatile, gezmeye harcıyoruz.
Ayy bende oy kullandim acaba hangisi seninkiyditeşekkürler canım
Masrafli olmuş asmincim ama gerekli rahat edeceksin :)yine birikim demisken 6100€ harcamis bir Asmin birakayim buraya
Mutfak 8300€ du, onu bunu degistirin, indirim mindirim derken siemens firini ve ocak ve siemens bulasik makinedi icinde 5100€ ya getirdim. Limitimiz aslinda 4000€ du, ama fiyata siemensden vaz gecip taninmamis bi marka alcaktim firin, ocak filan.
Dolabin aslinda 660€ du ama icine eklediklerimizle 1000€ geldi. Ha mutfak bölünü bana bide 200€ degerinde tencere seti verdi. Gittim tek fiyatlarina baktim, gercektende 200€ mussadece iki tencerem vardi süper oldu
Dolapin kaporasini verdim, 250€, gerisini kasimda ödüyecem, esim kurcak.
Mutfakda ocakda gelcek. Ozamana kadar bulasiklari legende yikiyacagim, bide uyduruk ocakla ilerliyecegim daha hizli gelmiyormus. Gelecek ay kendileri mutfagi birdaha ölcecekler, ardindan yüzde onu ödeme yapcam, gerisinide ocakta ödüyecem. Iyi oldu böyle hem 4 ay maas alcam ozamana kadar bide ocak sonu tazminatimi.
Evi devredersekde yatak, buzdolabi ve buzluk ve television eksik olcak.
simdide alisveris yapip eve döncem.
TebriklerEveett, ay sonuna geldik sayılır. Bunca yıldır 5 kuruş bile biriktiremeyen ben eylül ayı itibariyle 360 tl biriktirmişimbelki bir gram bile etmiyor ama olsun, benim için bu bir devrim sayılır. insanlık için küçük ama benim için büyük bir adım. tabii birikime ayın ortasında başladığımı da unutmayalım.
tebrikler canımEveett, ay sonuna geldik sayılır. Bunca yıldır 5 kuruş bile biriktiremeyen ben eylül ayı itibariyle 360 tl biriktirmişimbelki bir gram bile etmiyor ama olsun, benim için bu bir devrim sayılır. insanlık için küçük ama benim için büyük bir adım. tabii birikime ayın ortasında başladığımı da unutmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?