- 12 Eylül 2018
- 204
- 1.277
- 113
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.641
Ooo kuaför güncellemesi gelmisBu hafta a101 e vip Ahmet mop geliyor
Hala olmayan varsa baksın, vip Ahmet mop her kadının hakki
Kuru mop ile evi çektim, wc yıkadım. Bulaşık makinası çalışıyor.
Kuru fasulye, et sote ve çorba pişiyor. Bir çeşit de sebze yemeği yaparım dönünce.
Yanlarina salata, cacık haftasonuna kadar yeter.
Akşamüstü kufore gidip manikür ve fon yaptıracağım.
Benden böyle
Kuruyemiş falan almıştım ondan ole olduÇok tutmuş
Benim de bugün market,manav yapmam lazım.
Tatil iyi gelmedimi kuzumİyihaftalr olsun
Kolay bi hafta olsunn
Bende dertler derya ,oturdum okuyırm kendi kendimi
Akıl saglıgımı yitireceğim yoksa hepten
Dua iyi geliyor
Anam yedi tatilin keyfiniTatil iyi gelmedimi kuzum
Annen mi yine
Kolay gelsin canımGittim 6 kumas maske alip geldim. Gecen iki tane almisdik, cok iyi ciktilar. Gidip yine aldim. Lastigi ayarlaniyor, kaymiyor obirileri gibi. 60derecede yikaniyor. 2 tanesini anneme veririm, gerisini biz kullaniriz.
Esim camasilari kurutmaya gitti. Bende kizi uyuttum. Ona bi mercimek corbasi yapim, ardindan kagit islerine devam.
Vip Ahmet canım, alırken yine kutuya da bak tabi.K kahvemsi mutluluk canikom sadece VIP yazıyor erken katalogta, Ahmet'i yok ben de sana soracaktım a kalite replika mı bu gelen diye
babyloading87 benim annem de yeniden lohusa depresyonuna girdi aslında en azından önce doğursaydım iyidi sürekli onu ferahlatmam gerekiyor bir de destek olmadığı halde destek oluyormuş gibi davranmam gerekiyor. sürekli telefonda "ay napiiim ayşeciiiiim koalaya yardıma git gel, kızı avut, ortalığı düzelt, kendi evine yetiş öyle bekliyoruz bakalım" gibi cümleler duyuyorum ama gelip gidiyorlar 20 kişi misafir ağırlasam daha az yorulurum eve hortum girmiş gibi oluyor
Çocuğun kıyafetlerini ütü yapıyorum hallediyorum kendim, akşam çocuğun kıyafetlerini hallettik bugün de diye anlatıyor mesela
Bacım plaaaza hanfendisi oluyorum artık, mecbur gidip bir bakıma girdim.Ooo kuaför güncellemesi gelmis
Yürü be bacım kim tuttar seni
ben de kuruyemiş aldım. mars retrosu insanlara kuruyemiş mi aldırıyor acaba?Kuruyemiş falan almıştım ondan ole oldu
Benim de ihtiyacım var iç çamaşırına.Evrak işlerini hallettim, valla Asmin kadar olmasa da yoruldum. Sağlık raporu beni mahvetti.
Dedim doktota not yazın buraya gelene kadar iyiydi ama sonrasını bilemem.
Kendime parkta kahve ısmarladım. Açık hava iyi geldi.
İç camasiri aldim. Bir sütyen 70 TL olmuş.
Uzun zaman evde olunca fiyatlara çok yabanci kaldım.
Bir tuafiye buldum Pierre Cardin, NBB falan satıyor. Maaşı alınca gidip bir posta daha alışveriş yapmam lazım.
Dönüşte de market alışverişi ve kahvemsi pert
Ayy ben de aynı seyleri yasadımK kahvemsi mutluluk canikom sadece VIP yazıyor erken katalogta, Ahmet'i yok ben de sana soracaktım a kalite replika mı bu gelen diye
babyloading87 benim annem de yeniden lohusa depresyonuna girdi aslında en azından önce doğursaydım iyidi sürekli onu ferahlatmam gerekiyor bir de destek olmadığı halde destek oluyormuş gibi davranmam gerekiyor. sürekli telefonda "ay napiiim ayşeciiiiim koalaya yardıma git gel, kızı avut, ortalığı düzelt, kendi evine yetiş öyle bekliyoruz bakalım" gibi cümleler duyuyorum ama gelip gidiyorlar 20 kişi misafir ağırlasam daha az yorulurum eve hortum girmiş gibi oluyor
Çocuğun kıyafetlerini ütü yapıyorum hallediyorum kendim, akşam çocuğun kıyafetlerini hallettik bugün de diye anlatıyor mesela
Evrak işlerini hallettim, valla Asmin kadar olmasa da yoruldum. Sağlık raporu beni mahvetti.
Dedim doktota not yazın buraya gelene kadar iyiydi ama sonrasını bilemem.
Kendime parkta kahve ısmarladım. Açık hava iyi geldi.
İç camasiri aldim. Bir sütyen 70 TL olmuş.
Uzun zaman evde olunca fiyatlara çok yabanci kaldım.
Bir tuafiye buldum Pierre Cardin, NBB falan satıyor. Maaşı alınca gidip bir posta daha alışveriş yapmam lazım.
Dönüşte de market alışverişi ve kahvemsi pert
Bacım plaaaza hanfendisi oluyorum artık, mecbur gidip bir bakıma girdim.
Bugün de kalanları yapilacak .
Tabi senin haberin yok tatildeydinkuaför carprazda iki üç bina var aramızda. Yeni açtı dükkanı, eski kuaforun.
herşeyi ilk bana kullanıyor. Daha güvende hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?