Günaydın oldu tünaydın ben yazana kadar
Dün sabah kahvaltıya abimler geldi yedik içtik kalktılar öğleden sonra☺ Sonunda vip ahmet mopla evi sildim gerçekten heryere ulaşması ve bütün tozu topluyor olması çok güzel elim alışınca daha pratikleşecek inşallahyarım saat uğraştım takması anlaması silmesi derken...
Buarada dün başlangıç olarak 20 dk eliptik bisikletle spor yaptım, saçıma yüzüme bakım yaptım bir ferahladım
Akşama yemeğim vardı türlü ve yoğurt yedim ekmeksiz, yalnız bugün kahvaltıda ufak bir dilim ekmek yedim, yanıma da öğlen için ton balıklı salata getirdim şimdide bitki çayımı içiyorum
Çocukların kıyafetlerini eledim evdeyken eksikler var tabi ama 15 ine kadar idare ederiz zaten buralar hala sıcak sayılır...
Kendim içinde acele etmeyeceğim zayıflayabilirsem güzel birşeyler alırım

Ooo kuaför güncellemesi gelmis
Yürü be bacım kim tuttar seni

Gittim 6 kumas maske alip geldim. Gecen iki tane almisdik, cok iyi ciktilar. Gidip yine aldim. Lastigi ayarlaniyor, kaymiyor obirileri gibi. 60derecede yikaniyor. 2 tanesini anneme veririm, gerisini biz kullaniriz.
Esim camasilari kurutmaya gitti. Bende kizi uyuttum. Ona bi mercimek corbasi yapim, ardindan kagit islerine devam.

Kolay gelsin canım

K kahvemsi mutluluk canikom sadece VIP yazıyor erken katalogta, Ahmet'i yok ben de sana soracaktım a kalite replika mı bu gelen diye

babyloading87 benim annem de yeniden lohusa depresyonuna girdi aslında en azından önce doğursaydım iyidi sürekli onu ferahlatmam gerekiyor bir de destek olmadığı halde destek oluyormuş gibi davranmam gerekiyor. sürekli telefonda "ay napiiim ayşeciiiiim koalaya yardıma git gel, kızı avut, ortalığı düzelt, kendi evine yetiş öyle bekliyoruz bakalım" gibi cümleler duyuyorum ama gelip gidiyorlar 20 kişi misafir ağırlasam daha az yorulurum eve hortum girmiş gibi oluyor

Çocuğun kıyafetlerini ütü yapıyorum hallediyorum kendim, akşam çocuğun kıyafetlerini hallettik bugün de diye anlatıyor mesela

Vip Ahmet canım, alırken yine kutuya da bak tabi.
A101 vipahmet ürünleri yetkili satıcısı. Arada marketin de reklamını yaptım
Bir seri saklama kabı var vip Ahmet'in ileride evdekileri onlarla değiştireceğim, A101e sürekli geliyor.

Ooo kuaför güncellemesi gelmis
Yürü be bacım kim tuttar seni
Bacım plaaaza hanfendisi oluyorum artık, mecbur gidip bir bakıma girdim.
Bugün de kalanları yapilacak .
Tabi senin haberin yok tatildeydin kuaför carprazda iki üç bina var aramızda. Yeni açtı dükkanı, eski kuaforun.
herşeyi ilk bana kullanıyor. Daha güvende hissediyorum.

Evrak işlerini hallettim, valla Asmin kadar olmasa da yoruldum. Sağlık raporu beni mahvetti.
Dedim doktota not yazın buraya gelene kadar iyiydi ama sonrasını bilemem.
Kendime parkta kahve ısmarladım. Açık hava iyi geldi.
İç camasiri aldim. Bir sütyen 70 TL olmuş.
Uzun zaman evde olunca fiyatlara çok yabanci kaldım.
Bir tuafiye buldum Pierre Cardin, NBB falan satıyor. Maaşı alınca gidip bir posta daha alışveriş yapmam lazım.
Dönüşte de market alışverişi ve kahvemsi pert

SELAM KIZLAR NASILSINIZ? PARALAR KUMBARAYA ATILDI K kahvemsi mutluluk CANIM :) BENDE DÜN MAHVOLDUM HEM TEMİZLİK HEM YEMEK ÜSTÜNE BİRDE KIŞLIKLARI AYARLAMAYA ÇALIŞTIM EKSİK NE VAR NE YOK BİRAZDA BUZLUĞA ATTIM ATACAKLARIMI. KONSERVE YAPTIM BAYA YORUCU Bİ HAFTASONUYDU BENİM İÇİN

Benim de ihtiyacım var iç çamaşırına.
NBb den bende çok memnunum onunda mi fiyatlari uçtu.

Ayy ben de aynı seyleri yasadım
Bide salak gibi gittim lohusalıkta 20 gün kaldım
Valla tüm gün oturduk gelenlerin cogu hastaneye gelmisti
Kendi arkadas grubu geldi bi
Kızda gündüz uyurdu biz oturur kısır börek flan yapıp yerdik
Arayanlara napim gelen giden,aksma ac geliyorlar isten onları doyur ugrasıyorm derdi.
Masaya 2 tabak daha ekleniyor
Yani biz olmasak da yemek yapılıyor evde sonucta
Ki babam ,koci hep hazır getirmeye calıstılar
Babam arardı ay yapamadık yemek derdi
Koci öyle
Yemek begendiremicem bide kocana ne bulursa onı yesim derdi
Ayy sisirmek istemem seni ama cok iyi anlıyorm
Tavsiyem toparlanınca tek bak cocuguna
Kafan rahat olur en azından

Hadi hayırlı olsunnn adresi ver cicek yollayak ilk is günü
Kk olarak yıgalım kapıya cicekleri havan olsun

Zaten bi sok oldum markete zor giden kız ,nasıl kuaföre gitti diye
Ohh iyi olmus güle güle kullan bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…