off benim de benzer hikaye. coook ameliyat oldum cok. anestezi aldin mi diyordu mesela doktor, son 2 senede 5 kere aldim diyordum

off benim de benzer hikaye. coook ameliyat oldum cok. anestezi aldin mi diyordu mesela doktor, son 2 senede 5 kere aldim diyordum
Ay o ben de de vardı
Ameliyathane de anesteziyi veriyor dr ilkimde 3 e kadr saydı gittim
2.de 6-7 oldu e hadi git artk diyo dedim ben bagısıklık kazandım gitmem
Rabbim sonunu mutlu bitirdi sükür
İsteyen herkese versin insallah

Bende anlatsam 2 sayfa olur, artık anlatmaya bile yoruluyorum say say bitmiyor yapılan işlemleri Napalım kısmet böyleymiş, sonu sizinki gibi bebişli olur inşallah mavimli babyloading87
kronikuykucu

bu kez anestezi çok zor oldu ama, damar yolundan ilacı verirken damarların ince biraz yakacak dedi, ne birazı ölüyorum sandım. Daha önceki ameliyatlarda tık gitmiştim, bunda resmen canım çekildi. Doktor da diyor kız ne zor uyudun öyle, sen bi de bana sor dedim

Hoşgeldin canım, özlettin kendini
Nasıl gidiyor yeni evde hayat
hosbulduk canım valla yeni yeni adapte oluyorum desem yeri var hep misafirmişiz gidicekmişiz gibi geliyodu canım hala eksıklerimiz var insAllah onlarda hallolur. epey gıderimiz oldu bütceyi hala toparlayamadık.
bu arada bide eşimin işten çıkma olasılıgı oldu suanda yok çok sukur ıns olmaz tekrar.ayda bir hafta yada 10gun il dısında çalışacak. normalde tamamen duracaktı, küçük cocugumuz ve hasta annesi oldugunu kalamayacagını söyledi böyle bı cozum buldular bakalım ınsAllah sorun cıkmaz kızlar.
iş yerimde asırı yogun ve işler ilerlemıyor imkanlar kısıtlı oldugundan.yogun stres var anlayacagınız.eski iş ortamımı o kadar özlüyorumki.haftasonlarını iple cekıyorum.süt iznimde bitmek üzere.17.30da çıkcam artık falan filan yani anlayacagınız canım
Allah bugünümüzü aratmasın

Benim iki yılı geçti hala eksiklikler var evde
İlk zamanlar alışmak zor geliyor, yeni düzen yeni ev kolay değil.
Eşinin iş durumu kötü olmuş canım. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Kizi uyuturken bende uyumusum. Baba bugün kanepede uyuyor. Kizi uyutmaya calisinca bizi takkit edip horlama sesleri cikartiyor gecede cok uyaniyor. Herhalde ikimizin horlamasi fazla geliyor. Babada kizinin uykusu bölünmesin diye kendini feda etti
Bugün cevrede dolasdik durduk kizla, hava güzeldi kac gün yagmurun ardindan, dedik firsat bu firsat.
Sali mutfak ve yatak odasina dolap secmege gidecegim. Esim kizla evde durcak. Kiz durmuyor eskisi gibi, hele uykusu gelince mutlaka kucak istiyor, yoruyor beni. En iyisi tek gitmem dedik.
Mutfaga 4000€, dolaba 1000€ limit koyduk. Umarim o fiyatlara birsey bulurum.
0 fayiz teklifi varsa mutfagi taksitlendircem, 0 degilse annemden borc alcaz ben tazminatimi alana kadar, tümünü bir defada ödüyecegiz. Bosuna faiz ödemiyelim dedik. Buzdolabinida extradadan alcaz, onuda direk almayi planliyorum.
4 ayda maas alcam, onla tasinmayi hal ederiz bide bi araba aliriz dedik.
Ivir zivirlar eksik, onlarinda toplami baya tutar diye düsünüyorum.

Yarin 3 makine camasir yikancak, esim ardindan yine kurutmaya götürcek. Evde kurutamiyoruz, ev cok nemleniyor yoksa.
Buzluguda baya bosaltdik. Bi kücük poset manti kaldi, onuda yarin yaparim.
Sali kesinlikle alisveris yapmaliyiz.
Benden bukadar

Evlat için ne kadar çok emek vermişsiniz kızlar. Huysuzd İnşallah yavruna en kısa zamanda ,hiç sorunsuz kavuşursun canım. Biz de geçtik o yollardan. Yaşarken öyle zor geliyor ki. Yıllar sonra sanki hiç yaşanmamış gibi oluyor. Gönlünü ferah tut,her şey iyi olacak Allah'ın izniyle.

İlk gün eğitimim kısacık sürdü
Bu hafta neler yapacagimizi söylediler sadece.
Yemeklerim pişsin gidip evrakları hazırlayacağım.
Sağlık raporu vs gerekli.
Ben isteyeceklerini düşünüp sağlık ocağına randevu almıştım.
Geri kalanlari kolay zaten.
Bir de üst çamaşır almam lazım, zayıflayınca onlarda büyük oldu

Bu hafta a101 e vip Ahmet mop geliyor
Hala olmayan varsa baksın, vip Ahmet mop her kadının hakki
Kuru mop ile evi çektim, wc yıkadım. Bulaşık makinası çalışıyor.
Kuru fasulye, et sote ve çorba pişiyor. Bir çeşit de sebze yemeği yaparım dönünce.
Yanlarina salata, cacık haftasonuna kadar yeter.
Akşamüstü kufore gidip manikür ve fon yaptıracağım.
Benden böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…