- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.621
off benim de benzer hikaye. coook ameliyat oldum cok. anestezi aldin mi diyordu mesela doktor, son 2 senede 5 kere aldim diyordumBenim kız 3.5 senede geldi
2 asılama(1 iptal oldu sonra)
1 polip
1 tüp operasyonu gecirdim.
Meger tüpüm de sıvı varmıs,hamile kalsam da zehirliyormus bebekleri.
Tüp operasyonundan sonra 5.ayda kendiğilinden hamile kalmısım.
Hala inanamıyorm
Son 3 sene her yaz ameliyattaydım
Ay o ben de de vardıoff benim de benzer hikaye. coook ameliyat oldum cok. anestezi aldin mi diyordu mesela doktor, son 2 senede 5 kere aldim diyordum
Ama sonu güzel oldu eskileri düşünme benceoff benim de benzer hikaye. coook ameliyat oldum cok. anestezi aldin mi diyordu mesela doktor, son 2 senede 5 kere aldim diyordum
yok düsünmüyorum zaten. giden gitti, olan oldu. simdi iki tatli yaramazim var cok sükürAma sonu güzel oldu eskileri düşünme bence
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
hosbulduk canım valla yeni yeni adapte oluyorum desem yeri var hep misafirmişiz gidicekmişiz gibi geliyodu canım hala eksıklerimiz var insAllah onlarda hallolur. epey gıderimiz oldu bütceyi hala toparlayamadık.Hoşgeldin canım, özlettin kendini
Nasıl gidiyor yeni evde hayat
Benim iki yılı geçti hala eksiklikler var evdehosbulduk canım valla yeni yeni adapte oluyorum desem yeri var hep misafirmişiz gidicekmişiz gibi geliyodu canım hala eksıklerimiz var insAllah onlarda hallolur. epey gıderimiz oldu bütceyi hala toparlayamadık.
bu arada bide eşimin işten çıkma olasılıgı oldu suanda yok çok sukur ıns olmaz tekrar.ayda bir hafta yada 10gun il dısında çalışacak. normalde tamamen duracaktı, küçük cocugumuz ve hasta annesi oldugunu kalamayacagını söyledi böyle bı cozum buldular bakalım ınsAllah sorun cıkmaz kızlar.
iş yerimde asırı yogun ve işler ilerlemıyor imkanlar kısıtlı oldugundan.yogun stres var anlayacagınız.eski iş ortamımı o kadar özlüyorumki.haftasonlarını iple cekıyorum.süt iznimde bitmek üzere.17.30da çıkcam artık falan filan yani anlayacagınız canım
Allah bugünümüzü aratmasın
Ohh eline saglıkk
Teşekkürler kızlarHijyenik bacım
Çok tutmuşGunaydin kızlar
Pazara gittim geldim erkenden
140tl tuttu
Herşey yavaştan pahalanmaya başlamış yine
Özellikle meyveler aşırı pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?