- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.721
cok sagol canimPınar Labne ile ... - Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
burda canım yarışma.
Yol yorucu oluyor uzak olunca insallah bir çözümünü bulursun işin olduya bi kaç ay idare edip araba alırsın belki niyetinde vardı canimSağolun kizlar.
İş değil de yol sikintılı, kendime alternatif yollar bulmalıyım. 1,5 saate geldim akşam.
Sabah 1 saat surdu ama otobüs saatini kaçırmamak için erken çıktım.
Yarın da başka yol deneyeyim diyorum
sevindim güzel gecmesine canimGeldim geldim
Selam kızlar
İlk ofis günüm güzel gecti.
Çok şükür Rabbime yillar sonra yüzüme bakıyor sanırım.
Bugün PC, telefon,ve yemek kartlarımi verdiler.
Üst düzey yoneticiler ile tanistim, ufak toplantılar yaptık.
Bütün gün cay, kahve,atıştırmalık full ikram ile geçti.
Gözlemlediğim kadarıyla herkes pozitif ve mutlular.
Kendi ekibim ile henüz tanistirilmadim, iş devri olmayacak, ben ufak bir toplantı yapıp sorular ile devir alacağım. Olaylı bir ayrılık var diye yorumladım. Eski müdürü çıkartıyorlar bence, kadın ile uzaktan selamlastik sadece.
Bu hafta hep böyle geçecek gibi plan yapmışlar.
Çok bakımlı ve şıklar yalnız, benim oraya ayak uydurmaya maaş yetecek mi göreceğiz
hak ettin o yorgunluktan sonraBizde işten erken çıkmaya başladık. Herşeye zaman kalıyor.gerçekten de dinleniyorum.
Araba niyetim var ama çok pahalilar.Yol yorucu oluyor uzak olunca insallah bir çözümünü bulursun işin olduya bi kaç ay idare edip araba alırsın belki niyetinde vardı canim
Yol üzdüSağolun kizlar.
İş değil de yol sikintılı, kendime alternatif yollar bulmalıyım. 1,5 saate geldim akşam.
Sabah 1 saat surdu ama otobüs saatini kaçırmamak için erken çıktım.
Yarın da başka yol deneyeyim diyorum
Günaydın :)Günaydın
buraya bir masallah birakayimKrediyi sakın düşünme. Öyle çabuk geçiyor ki zaman anlamıyorsun.
Sadece şunu yaptım kredi döneminde, annem kışlık yapardı onlardan yerdik market alışverişi az olsun diye. Tarhana, erişte, kahvaltılık, menemen, buzluğa girecek malzemeler vs hep annemden temin ettim.
Birikimim şöyle oldu. Kendi BES hesabım vardı. Kızım için de açtırdım ve onların fonunu getirisi yüksek olan bir fona aktardım o iyi kazandırdı. Ay başında otomatik hesaptan kesiliyor onu yok sayıyorum.
Ayrıca arsa kredisini çekerken yine biraz fazla çektim. Kendi biriktirdiklerimle veya kızımın bayram paralarıyla birleştirip Euro Dolar ve Altın hesabı açtım. Birikimimi 3e bölmüş oldum.
Kumbarada biriktikçe markette bütünletip o parayla yine dolar euro veya altın alıyorum.
Evdeki kullanmadığım eşyaları satıp parasını yine birikime attım.
Şu sıralar elimde biraz para kalınca güne girmek istedim. Kv ile euro gününe girdim. Harcamalarımı da ona göre kısıyorum.
İnşallah dediğiniz gibi çabuk geçer yaa..Krediyi sakın düşünme. Öyle çabuk geçiyor ki zaman anlamıyorsun.
Sadece şunu yaptım kredi döneminde, annem kışlık yapardı onlardan yerdik market alışverişi az olsun diye. Tarhana, erişte, kahvaltılık, menemen, buzluğa girecek malzemeler vs hep annemden temin ettim.
Birikimim şöyle oldu. Kendi BES hesabım vardı. Kızım için de açtırdım ve onların fonunu getirisi yüksek olan bir fona aktardım o iyi kazandırdı. Ay başında otomatik hesaptan kesiliyor onu yok sayıyorum.
Ayrıca arsa kredisini çekerken yine biraz fazla çektim. Kendi biriktirdiklerimle veya kızımın bayram paralarıyla birleştirip Euro Dolar ve Altın hesabı açtım. Birikimimi 3e bölmüş oldum.
Kumbarada biriktikçe markette bütünletip o parayla yine dolar euro veya altın alıyorum.
Evdeki kullanmadığım eşyaları satıp parasını yine birikime attım.
Şu sıralar elimde biraz para kalınca güne girmek istedim. Kv ile euro gününe girdim. Harcamalarımı da ona göre kısıyorum.
Ben hangisi kimin bilmedigimden rastgele verdim.merhabalar kızlar nasılsınız oy veren vermeyen, bana destek olan herkese çok teşekkür ederim
teşekkürler canımBen hangisi kimin bilmedigimden rastgele verdim.
Başarılar.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?