- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.741
Ahh, benim içim acıdı. Yeni silinmiş cam üzerine yağan yağmurFena Yağmur yagdi aksam üzeri
Pazar günü sildigim camlarimmmm oyyyyy
Yorgunum dostlariiiim diye arabeske bagladim
Taze fasulye erişte ve salata yaptım yemeğe
Bugünde bitti şükür
Hayırlı olsun canım, yolun uzak olması zor yaa. Bende yıllarca 1,5 saatlik yola gittim insanı yoruyor ama alışıyorsun bir zaman sonra yaa. Yanıma hep kitap alırdım ben, zaman nasıl geçerdi hiç anlamazdım.Sağolun kizlar.
İş değil de yol sikintılı, kendime alternatif yollar bulmalıyım. 1,5 saate geldim akşam.
Sabah 1 saat surdu ama otobüs saatini kaçırmamak için erken çıktım.
Yarın da başka yol deneyeyim diyorum
merhabalar kızlar nasılsınız oy veren vermeyen, bana destek olan herkese çok teşekkür ederim
Maas zamanı ya cıkar körolasıcaaaKahvemsim işinde de evinde de huzurun daim olsun canım.
Kızlar hayat çok hızlandı bu ara. Akşama kadar online ders ve ödevler bayağı vakit alıyor. Günlük kosturmacaya bunlar da eklenince vakit daralıyor. Buna da şükür ne diyelim.
Altın ne yaptı bakmadım sabahtan beri. Bir haller oldu yine sarıkıza.
Evden çıkmaya zaman kalmıyor ki çıkıp altın alayım.
tüm hanımlara maşallahburaya bir masallah birakayim
yol fenaymisSağolun kizlar.
İş değil de yol sikintılı, kendime alternatif yollar bulmalıyım. 1,5 saate geldim akşam.
Sabah 1 saat surdu ama otobüs saatini kaçırmamak için erken çıktım.
Yarın da başka yol deneyeyim diyorum
Canım şimdi etkilemez ama kış giriyor soğuk yağmur kar sıkıntı olur. Inşallah bi araç temin ederler ilerdeAraba niyetim var ama çok pahalilar.
Pandemi döneminde çok sağlık harcaması oldu, birikim eridi. Şu an maddi olarak zorlar.
İşin gidişatını gormem, emin olmam lazım.
Evet once bi toz kalktıAhh, benim içim acıdı. Yeni silinmiş cam üzerine yağan yağmur
bu dönemde genelde hep çamur yağar umarım öyle olmamıştır.
Hayırlı olsun canım, yolun uzak olması zor yaa. Bende yıllarca 1,5 saatlik yola gittim insanı yoruyor ama alışıyorsun bir zaman sonra yaa. Yanıma hep kitap alırdım ben, zaman nasıl geçerdi hiç anlamazdım.
rica ederiiizz canımm
Istersen ekim ayina yazayim cnm
olur canımIstersen ekim ayina yazayim cnm
vericek ya sen ona bakkizlar demin eski isyerimle görüstüm Türkiyeden emeklilik hakkim varmis bildiginiz emekli oluyorumama emeklilik maasi ve tazminat taaa 58 yasinda verilecek yani 15 sene sonra ne anladim ben o tazminattan
Geçecek...İnşallah dediğiniz gibi çabuk geçer yaa..
aynen bende birçok gıda ihtiyacımı annem ve kayınvalidemden alıyorum sağ olsunlar. kışlık ne varsa onlar yapıp getiriyor. market, manav masrafını baya baya etkiliyor.
acaba o zamanin sartlarina mi göre veriliyor yoksa simdinin mivericek ya sen ona bak
Plânlı olmayi severizGeçecek...
Listeyi çıkarıp iş yerinde ajandamın arasına koymuştum. her ay ödediğimde bir sonraki ay ödeme tarihine koyuyordum listeyi. listeden her ödediğimi siliyordum. motivasyon için :)
sağdan soldan illaki destek olmalı yoksa zor geçiyor.
Kuzenin bana ulaşmadı hala bekliyorumyol fenaymisaraba al sen beni dinle
İnsanoğlu nelere alismiyor diyorsun yaniYol üzdü
Ama zamanla ona bile alısırsın
Benim kvdeyle ev arası 40 dk.
Baslarda nasıl geccek diyordm cmrtsileri alırken simdi alıstm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?