Kahvemsim işinde de evinde de huzurun daim olsun canım.
Kızlar hayat çok hızlandı bu ara. Akşama kadar online ders ve ödevler bayağı vakit alıyor. Günlük kosturmacaya bunlar da eklenince vakit daralıyor. Buna da şükür ne diyelim.
Altın ne yaptı bakmadım sabahtan beri. Bir haller oldu yine sarıkıza.
Evden çıkmaya zaman kalmıyor ki çıkıp altın alayım.

Fena Yağmur yagdi aksam üzeri
Pazar günü sildigim camlarimmmm oyyyyy
Yorgunum dostlariiiim diye arabeske bagladim
Taze fasulye erişte ve salata yaptım yemeğe
Bugünde bitti şükür
Ahh, benim içim acıdı. Yeni silinmiş cam üzerine yağan yağmur
bu dönemde genelde hep çamur yağar umarım öyle olmamıştır.

Hayırlı olsun canım, yolun uzak olması zor yaa. Bende yıllarca 1,5 saatlik yola gittim insanı yoruyor ama alışıyorsun bir zaman sonra yaa. Yanıma hep kitap alırdım ben, zaman nasıl geçerdi hiç anlamazdım.

merhabalar kızlar nasılsınız oy veren vermeyen, bana destek olan herkese çok teşekkür ederim

rica ederiiizz canımm

Maas zamanı ya cıkar körolasıcaaa

yol fenaymis araba al sen beni dinle

Araba niyetim var ama çok pahalilar.
Pandemi döneminde çok sağlık harcaması oldu, birikim eridi. Şu an maddi olarak zorlar.
İşin gidişatını gormem, emin olmam lazım.
Canım şimdi etkilemez ama kış giriyor soğuk yağmur kar sıkıntı olur. Inşallah bi araç temin ederler ilerde

Evet once bi toz kalktı
Üzerine yağmur
Bildiğin çamur oldu camlar
Birde zor siliniyolar ki içeri doğru acilmiorlar dışına çıkıyorum camin

Selam kızlar,

iki saat alisverisle ugrasdim. 3 ayri dükan, yol mol.
Esim kizi uyutmusdu geldigimde. Ben biraz keyf yapim dedim. Gece o uyurken evraklara devam ederim. Temizligide yarin yaparim.
Telefonum geldi, onu ayarlamam gerek. Mobilyacida undirim var, lambalarla haliyi alsam mi diye düsünüyorum.
Eksik cok. Hicbirsey yapasim da yok
Zulama 10€ daha ekledim. Damlaya damlaya büyüyor. Umarim hic ihtiyacimiz olmaz, yillar sonra kizim icin kullanirim.

Geçecek...
Listeyi çıkarıp iş yerinde ajandamın arasına koymuştum. her ay ödediğimde bir sonraki ay ödeme tarihine koyuyordum listeyi. listeden her ödediğimi siliyordum. motivasyon için :)
sağdan soldan illaki destek olmalı yoksa zor geçiyor.

Plânlı olmayi severiz

Yol olayı gerçekten sıkıntı.
Bugün otobüse almadı şoför sayı dolduğu için.
Bugün hafiften citlattim zaten araç olayini.
İki bölümün daha direktörü var onlara araç vermişler, gerçi karşıda oturdukları için mi bilmiyorum ama şu deneme süresini atlattiktan sonra bakacağım.
Cennetmeyvesii şu an evet çok önemli değil ama kışın ciddi sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…