Bugün yerine alindigim kişi işten ayrıldı, sancılı bir ayrılık oldu. İşine son verilmis.İş devri olmadı.
Mevcut sistemde devam etmek istemiyorlar.
Kendim ogrenecegim herşeyi, beni zor gunler bekliyor.
Coook çalışmam gereken bir süreç başlıyor.
Bolca sabırla ve zihin açıklığına ihtiyacım olacak

mavimli emekli maaşı 58 yaşında tamam da
Tazminat niye o zaman
Özel bir durum mu var
Maaş icin yaşı bekleyebilirsin ama diğer şartları tamamladiysan tazminat alınabilir.
Özel sektör mu tazminatı verecek devlet mi
Yarına çıkacağımız belli değilki
Bunu bir sor bakalım, benim Türkiye'deki vergicim niye böyle diyor de

benim kiz yeni uyandi öglen uykusundan. Bu demek ki saat 11den önce hayatda uyumaz kaldı yine benim işler. Sahi evindevretmek istedigim adamın kagıtlarını bizim ev sahibine yolladım, onla baya ugrasdım.
Yada bir kaç kahve içip öyle yapcam gece
Yemegi fırına verdim. Kızım yesin, disarda birdaha yürüteyimde yorulsun.

sen zeki kadınsın, kolay ögrenirsin eminim

ayy noldu acaba sana bol sans arkadasim

iste minimumdan emekli olunca devlette böyleymis. sordurdum personel islerine. cok sacma bence de.

ayy noldu acaba sana bol sans arkadasim
K kahvemsi mutluluk
canim birsekil neden cikardiklsrini ögrenmege calis bence
Genel müdür ile görüşmeye cagirdiklarinda çıkartıldığını anladım ben zaten,hiç birşey demediler o zaman ben de sormadım.
Giden kadının bugünkü tavrından sonra da çıkartıldığını anladım.
Ekip ile ilgili kişisel birşey söylemek istermisin diye sordum. O konuşurken konu ayrılık nedenine geldi. Gen.mude bağlı çalışıyormus ve eski usul muhasebe yapıyor.
Gen.mud.Yardımcısı kadın var diğer ekipler ona bagli, yeni sistem yapmak istediğinden bahsetmiş ve bu kadın uyum sağlayamamış. Birazda kadınsal kıskançlık var gibi sezinledim, ayni dönem başlamışlar ve giden kadın kendini gelistirememis.
Kendi ekibi disinda hickimse ile vedalasmadi giderken.
Sonra gen.mud.yard.kadin beni çağırdı biz onunla yollarımızı ayırdık vs dedi. Detaylı anlattı herşeyi.
Anladım zaten gerek yok bu kadar detaya dedim, şeffaf olmak istiyorum dedi.

iyi akşamlar kızlar
K kahvemsi mutluluk eminim üstesinden gelirsin,Kolay olur inşallah adapte sürecin
Benimde önümüzdeki süreçte işlerim yoğunlaşacak işten yorgun geleceğim sanırım hergün, haftasonu sağlam el atmam gerek ev dandini
Salonun ortasında çocuklara çarşaftan yaptığım çadır duruyor bi tarafta boyalar bir tarafta slime kutularımutfak 2 gündür aynı bugünde annemde yedik yemeği anca çamaşıra ve çocuklara yetişebiliyorumgüç kalırsa yarından bile başlayabilirim anca yetişirim pazartesiyeama siz yazınca böyle cam silmekten vazgeçtimiçten usul usul tozlarını alırım anca ben

Sen yaparsın. Güveniyorum. kolaylıklar dilerim.

Plânlı olmayi severiz
ya ben inanılmaz plansız bir insanım. ve ne zaman plan yapsam mutlaka bi şey çıkar.
Benim her şeyim spontane gelişiyor.
Akşama evi süpürcem diyorum, ya yorgun oluyorum, ya kv çağırıyor oraya gidiyoruz, illaki bir şey oluyor.
yazdım olmadı, saat kurdum olmadı. :) ben de en sonunda koyuverdim gitti

58 yaş demişken, ben de 2043'te emekli olacağım ama şartlar el verirse 9 sene sonra 25 yıllık sigortalılık süremi doldurduğumda yaşı beklemek üzere tazminatımı alarak şirketten ayrılmayı düşünüyorum.
Çok sıkıldım çalışmaktan.
Kızım da 14 yaşlarında olacak. Ergenle uğraşırım yanında olurum gibi planlarım var.
Her şey kısmetle tabiki, ama kafamdaki planlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…