- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.761
arkadasim gelecek pazar günü istanbula onunla gönderiyorum kartiKuzenin bana ulaşmadı hala bekliyorum
Havaalanından karşılarım benarkadasim gelecek pazar günü istanbula onunla gönderiyorum karti
sen zeki kadınsın, kolay ögrenirsin eminimBugün yerine alindigim kişi işten ayrıldı, sancılı bir ayrılık oldu. İşine son verilmis.İş devri olmadı.
Mevcut sistemde devam etmek istemiyorlar.
Kendim ogrenecegim herşeyi, beni zor gunler bekliyor.
Coook çalışmam gereken bir süreç başlıyor.
Bolca sabırla ve zihin açıklığına ihtiyacım olacak
ayy noldu acabaBugün yerine alindigim kişi işten ayrıldı, sancılı bir ayrılık oldu. İşine son verilmis.İş devri olmadı.
iste minimumdan emekli olunca devlette böyleymis. sordurdum personel islerine. cok sacma bence de.mavimli emekli maaşı 58 yaşında tamam da
Tazminat niye o zaman
Özel bir durum mu var
Maaş icin yaşı bekleyebilirsin ama diğer şartları tamamladiysan tazminat alınabilir.
Özel sektör mu tazminatı verecek devlet mi
Yarına çıkacağımız belli değilki
Bunu bir sor bakalım, benim Türkiye'deki vergicim niye böyle diyor de
ayy noldu acabasana bol sans arkadasim
Genel müdür ile görüşmeye cagirdiklarinda çıkartıldığını anladım ben zaten,hiç birşey demediler o zaman ben de sormadım.
hadi inşallahEğer burada sistemi istedikleri şekilde kurabilirsem onum çok açık diye gözlemledim.
Hem yaptıkları işin getirisi yüksek hem de para var
Sen yaparsın. Güveniyorum.Bugün yerine alindigim kişi işten ayrıldı, sancılı bir ayrılık oldu. İşine son verilmis.İş devri olmadı.
Aynen öyleSelam kızlar
İnsanoğlu nelere alismiyor diyorsun yani
ya ben inanılmaz plansız bir insanım. ve ne zaman plan yapsam mutlaka bi şey çıkar.Plânlı olmayi severiz
58 yaş demişken, ben de 2043'te emekli olacağım ama şartlar el verirse 9 sene sonra 25 yıllık sigortalılık süremi doldurduğumda yaşı beklemek üzere tazminatımı alarak şirketten ayrılmayı düşünüyorum.mavimli emekli maaşı 58 yaşında tamam da
Tazminat niye o zaman
Özel bir durum mu var
Maaş icin yaşı bekleyebilirsin ama diğer şartları tamamladiysan tazminat alınabilir.
Özel sektör mu tazminatı verecek devlet mi
Yarına çıkacağımız belli değilki
Bunu bir sor bakalım, benim Türkiye'deki vergicim niye böyle diyor de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?