Günaydin kizlar,

benim sipsnin uyku saatleri gine sast. Gece 12 de uyuyor hanimefendi. Tabi gec kalkiyor sabah ve öglen uykusunada gec yatip kalkiyor. Bugün öglen erkenden uyutcam yine bir düzene girsin.

Sahi ben sansliyim, arkadadin kizi gece 3de kalkip oyun istiyormus bu aralar.

Bugün ya esim kizi parkda oyaliyacak ben evraklara devam etcem, yada ben gidip cafede oturup ordan islerimi hal etcem. Bitsin artik yine bir kismi.

Ne pisirsem onuda bilmiyorum

Bankayada gitmeligim. Ay basi mutfak ve harcliklarimizi nakit cekiyorum bir defada. Hos evdeki hesap carsidakini cogunlukla tutmuyorda, yinede deniyorum her ay

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ?? dün eylül ayının prosmosyon paraları yattı(eşime ve bana) ve hemen 150 tlsini alarak birikimime katkıda bulundum geri kalanını ise haftasonu çocuklar için kışlık alışveriş yapmaya gidicez orada harcamayı düşünüyoruz. karamelli_turta kuzum ekim ayına 1 gr yazmayı unutma canım

Eğer burada sistemi istedikleri şekilde kurabilirsem onum çok açık diye gözlemledim.
Hem yaptıkları işin getirisi yüksek hem de para var
Hadi bakalım inşallah.

Aha da bu benim. Eve gidene kadar bir sürü plan yapıyorum, şunu yapacağım bunu yapacağım diye ama çoğunlukla sonu hüsran oluyor. :))

Selamlar kızlar.
Kursa gittim öğlen geldim. Evim temizdi dünden. Üstünden topladım yetti.
Fırına kırmızı biber verdim ,gelince turşusunu yapıp kaldırdım. Pazardan 10 kilo daha alıp kozletmek istiyorum. Kışın tarhanalarimla yerim inşallah. Bu arada nohut unundan da tarhana iyi oluyormuş,gluten alerjisi olan yapsın. Birebir aynı değil ama çok yakın tadı.

Bazen bozulabiliyor tâbi
Ben plânı severim finalsal plânlarım zaten apayri yapmasaydim eminim ipin ucu kaçardı.

Selâm kızlar
Günler ne kadar hızlı akiyor.
Ekim ayi da geldi bile.
Ben 2020den hiçbirşey anlamadim.

asivemai bereketli olsun canimm,ekledim
Altin yine yükseliyor.
Bu ay 5 gram altın alma planım var.

Cumartesi kızkardeşler günü yapacağız, alışveriş vs. Oğlanlara kışlık alışveriş yapacağım.

Evi temizledim, allahim cidden passaklimisim ben bu kadar toz ne vakitbirikti anlamadim gitti.
Banyo kaldi temizlencek. Ev sahibiyle ugrasmam gerek yine evi devretme olayi icin. 15 kez ariyorsun anca telefona cikiyor, deli ediyor beni.
Esim bir kac gün calisirsa, buzdolabi paradi cikar, iyi olur. Bozuk parasi kumbarasinada elime geceni atiyorum, ordada 1 hali parasi birikir diye düsünüyorum.

teşekkürler canım benimde hedefim 2021 yılına 8 gr altın ile girmek umarım hayallerim gerçek olur
kizlar ya kahverengi koltuga ne renk hali gider?
canım bej rengi açık kahve gibi renkler gider açık tonları tercih bence

kesinlikle öylede, kizdan korkuyorum ben. O hali kremrengi kalmaz, burdada hali yikama yerleri yok. Bir yer varmisda kimse memnun degilmis ordan
Baska bi renkde gitmez herhalde di mi?
Açık renk yakışır cnm.
Hani komple dümdüz açık renk alma o zaman birde küçük al,temizliği kolay olur.

kesinlikle öylede, kizdan korkuyorum ben. O hali kremrengi kalmaz, burdada hali yikama yerleri yok. Bir yer varmisda kimse memnun degilmis ordan
Baska bi renkde gitmez herhalde di mi?
Yer ve duvarlar açık renkse objelerle renk kırıp siyah halı atardım ben olsam. Yüksek havlı Shaggy gibi mesela. O mağazada halı da varsa seç birini yay dene derim.

Günler geçiyor bir şekilde işte. İnsan her şeye alışıyor mecbur kalınca değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…