- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.781
Hadi bakalım inşallah.Eğer burada sistemi istedikleri şekilde kurabilirsem onum çok açık diye gözlemledim.
Hem yaptıkları işin getirisi yüksek hem de para var
ya ben inanılmaz plansız bir insanım. ve ne zaman plan yapsam mutlaka bi şey çıkar.
Benim her şeyim spontane gelişiyor.
Akşama evi süpürcem diyorum, ya yorgun oluyorum, ya kv çağırıyor oraya gidiyoruz, illaki bir şey oluyor.
yazdım olmadı, saat kurdum olmadı. :) ben de en sonunda koyuverdim gitti
Bazen bozulabiliyor tâbiya ben inanılmaz plansız bir insanım. ve ne zaman plan yapsam mutlaka bi şey çıkar.
Benim her şeyim spontane gelişiyor.
Akşama evi süpürcem diyorum, ya yorgun oluyorum, ya kv çağırıyor oraya gidiyoruz, illaki bir şey oluyor.
yazdım olmadı, saat kurdum olmadı. :) ben de en sonunda koyuverdim gitti
Açık renk gider krem,bej gibi.kizlar ya kahverengi koltuga ne renk hali gider?
kesinlikle öylede, kizdan korkuyorum ben. O hali kremrengi kalmaz, burdada hali yikama yerleri yok. Bir yer varmisda kimse memnun degilmis ordanAçık renk gider krem,bej gibi.
teşekkürler canım benimde hedefim 2021 yılına 8 gr altın ile girmek umarım hayallerim gerçek olurSelâm kızlar
Günler ne kadar hızlı akiyor.
Ekim ayi da geldi bile.
Ben 2020den hiçbirşey anlamadim.
asivemai bereketli olsun canimm,ekledim
Altin yine yükseliyor.
Bu ay 5 gram altın alma planım var.
Cumartesi kızkardeşler günü yapacağız, alışveriş vs. Oğlanlara kışlık alışveriş yapacağım.
canım bej rengi açık kahve gibi renkler gider açık tonları tercih bencekizlar ya kahverengi koltuga ne renk hali gider?
Açık renk yakışır cnm.kesinlikle öylede, kizdan korkuyorum ben. O hali kremrengi kalmaz, burdada hali yikama yerleri yok. Bir yer varmisda kimse memnun degilmis ordan
Baska bi renkde gitmez herhalde di mi?
Yer ve duvarlar açık renkse objelerle renk kırıp siyah halı atardım ben olsam. Yüksek havlı Shaggy gibi mesela. O mağazada halı da varsa seç birini yay dene derim.kesinlikle öylede, kizdan korkuyorum ben. O hali kremrengi kalmaz, burdada hali yikama yerleri yok. Bir yer varmisda kimse memnun degilmis ordan
Baska bi renkde gitmez herhalde di mi?
Haydi inşallahMerhaba bende ekim ayında 2 gram altın almak istiyorum inş
Günler geçiyor bir şekilde işte. İnsan her şeye alışıyor mecbur kalınca değil mi.Selâm kızlar
Günler ne kadar hızlı akiyor.
Ekim ayi da geldi bile.
Ben 2020den hiçbirşey anlamadim.
asivemai bereketli olsun canimm,ekledim
Altin yine yükseliyor.
Bu ay 5 gram altın alma planım var.
Cumartesi kızkardeşler günü yapacağız, alışveriş vs. Oğlanlara kışlık alışveriş yapacağım.
Alirsin tâbiMerhaba bende ekim ayında 2 gram altın almak istiyorum inş
Aynen öyleGünler geçiyor bir şekilde işte. İnsan her şeye alışıyor mecbur kalınca değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?