ne bileyim iki haftadir karantinadayiz, kilo da veremedim yarim kilo almisim canim sikildi
bak saka makabir yana, sansliydiniz hafif atlatiyorsunuz, ama vücudunu yorma, destekle. Ne spor zamani, nede rejim zamani. Sen iki haftadir evdesinde, sürekli hareket halindeydin. Gercekten su iylesme dönemini ciddiye al

bak saka makabir yana, sansliydiniz hafif atlatiyorsunuz, ama vücudunu yorma, destekle. Ne spor zamani, nede rejim zamani. Sen iki haftadir evdesinde, sürekli hareket halindeydin. Gercekten su iylesme dönemini ciddiye al
haklisin off hele o ilk günler ne kadar dellenmistim kocayi bosayacaktim az daha hem psikolojik hem bedensel yordu bu meret.

haklisin off hele o ilk günler ne kadar dellenmistim kocayi bosayacaktim az daha hem psikolojik hem bedensel yordu bu meret.
bencede eniste kil payi kurtuldu
Cidden, allah korusun, ama bu halsizlik aylarca süre biliyormus, onun icin vücuduns iylesmek icin zaman ve firsat ver.
Anneyiz, saglikli olmaliyiz cocuklar icin.

Bizim kullandığımız program da SAP.

Ilk öğrendiğimde nasik karışık gelmişti, şimdi gözümü kapatip yapiyorum.
Kara kaplı defterle nasıl olacak ki.
Binbir çeşit üretim oluyor meselâ bizde ve onlarca insan kullanıyor.

Ay nasil da biraz beni de anlatmışsın.
Çalıştığımız firma buyuk ve çok iyi,maaş iyi.
Gel gör ki her resmi tatillerde çalışıyorum, her ayin en az bir en çok iki pazarı çalışıyorum

Doğu yemek kültürü öğreneceksin asmin şanslısın
Gelsin içli köftede,kebaplar, çiğ köfteler

Ohh ne güzel valla

dün corba vardi yuvarlamali etli, cig köfte , kuru dolma, manti (hazirdi, ama ev yapimi gibidi tadi, salata

Bunlarda yönetim çok rahat, para oluk oluk akıyor
Bakış ve yönetim kurumsal ama muhasebe kapalı kutu kalmış.
Yıllardır çalışan kadın kendini ve ekibi yerinde bırakmış,
Mesai mantiklari yok.
Önceki iş yerime göre daha iyi şartları var.
İşin konusu zaten para basıyor.
Üç dört ayda birşeyleri yoluna koyabilirsem sonra çok rahat olabilirim diye gözlemliyorum.
Sap biliyorum turtis ama muhasebe sapi hiç kullanmamış kafalarına göre takılmış.
Baby bir mutfakları var Luks restaurant gibi, kahvenin, çayın, atistirmaligin haddi hesabı yok.
Oldukları yer pahalı bir yer ve verdikleri yemek parası ona rağmen artıyor.

Antepliyse ona nasıl yetişelim canım.Çok güzel yemekleri var.Virüs olayı kalksın sırf yemek için antepe gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…