Kendine göre oturursun hangi program kullanıyorlar cnm öğrenirsin tecrübrlisin
Adam lar demekki büyük firma ama kadın iyi değil diye çıkarmışlar büyük firmayada bakkal hesabı olmaz hatta benim gittiğim bir firma vardı baya büyük muhasebedeki bayan sıfır hava binbeşyüz bune dedim böyle muhasebe olmaz sonra tabi firma anlaşamadı hatta benim patrona teklif etmişler citl gelse diye sizin işi o yapıp filan demiş benim haber yok neyse işyerindrkilrr duymuş bir kıskançlıklar başladı dogum yapacaktım zaten son görüşmede adamlar işe devam etmeyeceksen gel çalış dediler ama benim kıza bakacak kimse yoktu gitti iş

kizlar ya kahverengi koltuga ne renk hali gider?
hardal acayip yakisir. Birde turkuaz açık kahve karisimi
hoşgeldiniz.
Genelde ev alışverişimiz için eşimin çalıştığı firmada alışveriş çeki alıyoruz onunla yapıyoruz çok fazla maddi olarak gıda alışverişi için para harcamıyoruz açıkcası
En büyük harcama kalemi fatura ve mutfak. Mutfağı az harciyorsaniz işiniz daha kolay çünkü gıdadan kısamıyoruz ama bir bluz yada bir pantolon eksik olabilir.

Burada da durum böyle.
Yönetim degismis, tüm firma için özel bir yazılım yapmışlar.
SAP ile uyumlu.
Ama SAPi muhasebe hiç kullanmamış.
Günü kurtaracak şekilde çalışıyorlar.
Firmanın tahsil edilmesi gereken dünya kadar parası var arayıp istemiyorlar ek hesaptan ödeme yapıyorlar.
Saçma sapan bir işleyiş var.
Bildiğin kara kapli kasa defteri tutuyorlar.
Aynı şeyi elli yere kaydediyorlar ama dönüp bakınca bulamıyorlar vs.
İlk iş programciyi aradım gelip anlatacak
Sonra herşeyi sisteme entegre ederek ilerlemeyi planlıyorum.

Selam kizlar
Çok yoğundum bugün inanılmaz yoruldum
Akşam arkadaşlarla kahve içmeye çıktık o kadar iyi geldi ki
Sonra kokoreç yemeye gittik ordan
Ahh ne olacak bu halim oburcuk oldum iyice.
Ayy kokoreçte çok severim havalarda soğudu montla ayak üstü kokoreç yeme zamanı

Ben bundan önceki isimde plaza kadınıydım
Otomotiv bayisindeydim 5 yıl
Millet derki koca plazada calısıyor
Hersey kurumsaldır
Hic öyle olmadı.
Resmi tatillerde calısırdık,mesai yatardı tabi
Bi sonraki ay maastan o mesaiyi keserlerdi
Yol,yemek hersey ama hersy sorundu.
Düzgün yeemek bile yoktu.
Suan kücük bi isletmedeyim oraya göre,valla saolsunlar bayram parama kadr verirler.
Ordayken 5lt su tasırdık marketten,sise getirip su doldurmak yasaktı
İnss senin cokk güzel olur hersey kuzu

cok is var desene ama olsun sen cok beceriklisin gibi geliyor bana kolay gelsin kuzum.

bende sana yatak soracaktim daha dogrusu mattress, turkcesi ne oluyor dösek mi burda bir Danish marka var cok populer sen biliyor musun tavsiye eder misin diyecektim.
bilemiyecegim canim. Dänisches Bettenlager mi? Ordan henüz birsey almadim canim.
Burda bi adam var, Izmirde herhalde yataklari yaptirip burda satiyor. 12 ayakli yatak, bazali. Adama sormusdum kac kilo eysa koya bilirim bazaya....Adam 1,80 boyunda yapili birsey. Gözümün önünde bazanin icine girdi dedi: yenge bukadar
25 cm lik genisligindede dösek verdi. Cok memnunum. Yine ondan alcaz ama sadece münih civarinda satiyor.
Senin aradigin kelime Matratze canim yani dösek

Son düzenleme:
Evet saat 12 ye kadar misafirlikdeydik. 3 ailedik. Davet eden 25 yasinda. 5 yildir evli, masallahi var cok marifetli. Yemekleri cok güzeldi.
Vallahi benim daha cok ögrenmem gerek var. Bu kadar kalabaligi ben zor idare ederdim.
Tasininca aramizda sadece 10 km olcak, dedim haftada bir gel bana yemek ögret kaynanasi antepli, ondan baya ögrenmis

yok ben bazali özellikle istemiyorum. bu yasima kadar hep bazali kullandim, bu evdeki yatak bazasiz. oh be dedim. bazaya ne gereksiz seyler koyuyormusum, o seyler de yok artik hersey minimalist
evet yeni Matratze alacagim ben burdakiler cok iyi ve kaliteli begendim ben Istanbulda isbir yatak kullaniyordum o da cok iyiydi.

oh oh afiyet seker olsun. antepliyse sansliymis yemekleri müthis olur.

yani esimde de bende de var az bisey. bugün Leslie yapayim dedim 15 dakika, sonrasinda saatlerce oksurdum. demek ki daha tam iyilesmemis vücudum
kiz leslie zamani mi??? Yahu biraz otur dinlen iyles. Normal bir grip degil bu.
Ay yakinda olaydim elimde terlikle gelirdim yanina!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…