- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.861
Kendine göre oturursun hangi program kullanıyorlar cnm öğrenirsin tecrübrlisinBu hafta gozlem haftam.
Bana iş devri olmadı, kullandıkları programı bilmiyorum, sistemleri tuhaf.
Bakınca aşırı kurumsal vizyonel bir yapı ama muhasebe finans bildiğin bakkal Ahmet amca.
Eski usul ve karışık bir durum var.
Yapmam gereken çok iş var
hardal acayip yakisir. Birde turkuaz açık kahve karisimikizlar ya kahverengi koltuga ne renk hali gider?
hoşgeldiniz.Merhaba ablalarım kardeşlerim 5 senelik evliyim 1 kızım var ellerinizden öper şuan ikinci kızıma hamileyim 7 aylık bizde eşimle çok savurgandık kızım doğduğundan beri de çalışmıyorum evin bütün yükü eşimde allah var bize karşıda eli çok açıktır niyet ettik bu sene oturduğumuz evi aldık kredi ile allah nasip ederse seneye ödemeye başlayacak bnde ufak tefek birşeyler biriktirip kredide ona destek olmak istiyorum sizde bna akıl verir destek olursanız bnde burada olmak isterim ne yapmam lazım nasıl yapmam lazım yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
En büyük harcama kalemi fatura ve mutfak. Mutfağı az harciyorsaniz işiniz daha kolay çünkü gıdadan kısamıyoruz ama bir bluz yada bir pantolon eksik olabilir.Genelde ev alışverişimiz için eşimin çalıştığı firmada alışveriş çeki alıyoruz onunla yapıyoruz çok fazla maddi olarak gıda alışverişi için para harcamıyoruz açıkcası
Burada da durum böyle.Kendine göre oturursun hangi program kullanıyorlar cnm öğrenirsin tecrübrlisin
Adam lar demekki büyük firma ama kadın iyi değil diye çıkarmışlar büyük firmayada bakkal hesabı olmaz hatta benim gittiğim bir firma vardı baya büyük muhasebedeki bayan sıfır hava binbeşyüz bune dedim böyle muhasebe olmaz sonra tabi firma anlaşamadı hatta benim patrona teklif etmişler citl gelse diye sizin işi o yapıp filan demiş benim haber yok neyse işyerindrkilrr duymuş bir kıskançlıklar başladı dogum yapacaktım zaten son görüşmede adamlar işe devam etmeyeceksen gel çalış dediler ama benim kıza bakacak kimse yoktu gitti iş
Ayy kokoreçte çok severim havalarda soğudu montla ayak üstü kokoreç yeme zamanıSelam kizlar
Çok yoğundum bugün inanılmaz yoruldum
Akşam arkadaşlarla kahve içmeye çıktık o kadar iyi geldi ki
Sonra kokoreç yemeye gittik ordan
Ahh ne olacak bu halim oburcuk oldum iyice.
Ay insallahh yaLevent Kırcanin, fatih terim taklidi vardı
Olacak o kadarda.
3 numara sen otur, 10 numara sen geç, 8 numara giderken dön
Senin durum da maalesef ona dönmüş
Umarım çözümün kalıcı olur
Ben bundan önceki isimde plaza kadınıydımBu hafta gozlem haftam.
Bana iş devri olmadı, kullandıkları programı bilmiyorum, sistemleri tuhaf.
Bakınca aşırı kurumsal vizyonel bir yapı ama muhasebe finans bildiğin bakkal Ahmet amca.
Eski usul ve karışık bir durum var.
Yapmam gereken çok iş var
ben de bayilirim ya su anda acayip Kadiköyü özledimAyy kokoreçte çok severim havalarda soğudu montla ayak üstü kokoreç yeme zamanı
cok is var deseneBurada da durum böyle.
Yönetim degismis, tüm firma için özel bir yazılım yapmışlar.
SAP ile uyumlu.
Ama SAPi muhasebe hiç kullanmamış.
Günü kurtaracak şekilde çalışıyorlar.
Firmanın tahsil edilmesi gereken dünya kadar parası var arayıp istemiyorlar ek hesaptan ödeme yapıyorlar.
Saçma sapan bir işleyiş var.
Bildiğin kara kapli kasa defteri tutuyorlar.
Aynı şeyi elli yere kaydediyorlar ama dönüp bakınca bulamıyorlar vs.
İlk iş programciyi aradım gelip anlatacak
Sonra herşeyi sisteme entegre ederek ilerlemeyi planlıyorum.
Valla ankaradaysanız ısmarlayabilirimben de bayilirim ya su anda acayip Kadiköyü özledim
almanyadayim malesef. yemis kadar oldum ne tatlisinizValla ankaradaysanız ısmarlayabilirim
Ne demk her zamanalmanyadayim malesef. yemis kadar oldum ne tatlisiniz
bilemiyecegim canim. Dänisches Bettenlager mi? Ordan henüz birsey almadim canim.bende sana yatak soracaktim daha dogrusu mattress, turkcesi ne oluyor dösek miburda bir Danish marka var cok populer sen biliyor musun tavsiye eder misin diyecektim.
yok ben bazali özellikle istemiyorum. bu yasima kadar hep bazali kullandim, bu evdeki yatak bazasiz. oh be dedim. bazaya ne gereksiz seyler koyuyormusum, o seyler de yok artik hersey minimalistbilemiyecegim canim. Dänisches Bettenlager mi? Ordan henüz birsey almadim canim.
Burda bi adam var, Izmirde herhalde yataklari yaptirip burda satiyor. 12 ayakli yatak, bazali. Adama sormusdum kac kilo eysa koya bilirim bazaya....Adam 1,80 boyunda yapili birsey. Gözümün önünde bazanin icine girdi dedi: yenge bukadar
25 cm lik genisligindede dösek verdi. Cok memnunum. Yine ondan alcaz ama sadece münih civarinda satiyor.
Senin aradigin kelime Matratze canimyani dösek
oh oh afiyet seker olsun. antepliyse sansliymisEvet saat 12 ye kadar misafirlikdeydik. 3 ailedik. Davet eden 25 yasinda. 5 yildir evli, masallahi var cok marifetli. Yemekleri cok güzeldi.
Vallahi benim daha cok ögrenmem gerek var. Bu kadar kalabaligi ben zor idare ederdim.
Tasininca aramizda sadece 10 km olcak, dedim haftada bir gel bana yemek ögretkaynanasi antepli, ondan baya ögrenmis
evet ya cidden güzel yemekleri var. Siz ailece yine tam düzeldiniz mi?oh oh afiyet seker olsun. antepliyse sansliymisyemekleri müthis olur.
yani esimde de bende de var az bisey. bugün Leslie yapayim dedim 15 dakika, sonrasinda saatlerce oksurdum. demek ki daha tam iyilesmemis vücudumevet ya cidden güzel yemekleri var. Siz ailece yine tam düzeldiniz mi?
kiz leslie zamani mi??? Yahu biraz otur dinlen iyles. Normal bir grip degil bu.yani esimde de bende de var az bisey. bugün Leslie yapayim dedim 15 dakika, sonrasinda saatlerce oksurdum. demek ki daha tam iyilesmemis vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?